Skip to content

Momenteel actief

Schooljuf gechanteerd deel 1
4.62/5 (13)

Het is nu al weer twee jaar geleden dat ik afstudeerde aan de pabo. Ik was indertijd 22. Ik ben opgevoed met het idee ‘dat we voor nieuwe zieltjes voor de kerk moesten zorgen.’ Hoe je daar voor moest zorgen bleef in nevelen gehuld. Mijn naam Is Julia, ik een ben lange slanke meid van 1.78 met een stevige B-cup en blond haar tot over mijn schouders. Na mijn afstuderen kreeg al snel een baan aangeboden op een basisschool in de stad. Omdat ik nog thuis woonde ging ik ieder dag met de fiets naar school en bij slecht weer met de bus. Het werk was uitdagend en dus vond ik dat niet erg. Bovendien verzorgden mijn ouders mij thuis prima.

Alles ging ons dus voor de wind en ik kon voortreffelijk opschieten met de kinderen op school en de overige leerkrachten. Zeker ook met Jasper, een knappe vrijgezelle man van in de dertig, die directeur van de school was. Op school was iedereen erg tevreden over mijn betrokkenheid bij de leerlingen en al het tweede jaar kreeg ik groep 6 onder me. Op die leeftijd zijn kinderen al behoorlijk bijdehand en ik had er dan ook heel wat mee te stellen. Meestal lukte het wel om tijdens de les de kinderen wat bij te brengen, maar soms was het ook nodig om een bezoek bij de ouders af te leggen om daar te bespreken hoe we in onderlinge samenwerking de prestaties van hun kind konden verbeteren. Die bezoekjes legden we dan meestal af met een collega en dat was altijd goed verlopen. Tot ik een briefje mee gaf aan Dennis. Dennis is een jongetje uit een gezin dat tot de sociaal zwakkere families behoort. Hij had een behoorlijke leerachterstand. De ouders waren beiden werkeloos en dus hadden mijn collega en ik gepland om gelijk vanuit school langs te gaan. Net voor we zouden vertrekken kreeg mijn collega echter een telefoontje dat haar zoontje ziek was geworden op de crèche en dat zij hem op moest komen halen voor hij andere kinderen aan zou steken. Ik verzekerde haar dat ik het alleen ook wel zou redden en desnoods met handen en voeten mijn verhaal wel duidelijk zou maken.

Zo vertrok ik op mijn fiets in mijn zomerjurkje naar de flat waar Dennis met zijn ouders woonde. Ik kende de wijk wel, een achterstandswijk, ik was blij dat ikzelf niet in die wijk woonde. Bij de ingang van de flat zag ik Dennis buiten spelen en ik zwaaide naar hem. Ik zette mijn fiets op slot en liep de flat in. Op de zesde etage stopte de lift en ik liep over de galerij naar de woning. Ik belde aan en de deur werd geopend door een tenger vrouwtje. Ze liet me binnen en bracht me naar de woonkamer naar de vader van Dennis. Hij zat in een stoel met ontbloot bovenlijf en een joggingbroek aan. Hij stelde zich voor als John. Het was een beer van een kerel met spieren die zwaar over zijn armen en borst liepen. Enigszins uit het veld geslagen door zijn machtige verschijning en de manier waarop hij mij half ontbloot ontving ging ik op de bank naast hem zitten. Hij vroeg mij waar ik voor kwam. Ik vertelde hem van de leerproblemen van Dennis en dat ik wilde bespreken hoe dat ingehaald kon worden.

Al snel liet de vader weten dat hij zijn zoon naar school stuurde omdat de school er voor was om hem dingen te leren, maar dat de school hem daar niet lastig mee moest vallen. Uiteraard ging ik hier tegen in en de discussie werd steeds luidruchtiger van de kant van de vader. De moeder zat al die tijd timide op een krukje in de hoek van de kamer. Het geheel begon mij te benauwen en ik maakte aanstalten om te vertrekken. Nog voor ik op kon staan sloeg John een arm om mijn schouders.
“Het is toch jammer dat zo’n mooie vrouw als jij alleen maar voor de klas staat,” zei hij. “Zo’n heerlijk wijfje als jij kan denk ik ook wel meer,” en hij greep mij vol in mijn kruis. Als een veertje vloog ik van de bank, maar ik was volkomen machteloos tegen deze spierbundel. Hij stond op, ritste mijn jurkje open, pakte mijn spaghettibandjes vast en tok mijn jurkje in een ruk naar beneden. Met een paar handige bewegingen werd daarna mijn bh uit gedaan. Met zijn handen in mijn slipje trok hij dit in een ruk naar beneden zodat het bij mijn jurk op mijn enkels zakte. Om niet te vallen stapte ik er uit en stond spiernaakt in de kamer. Mijn lijf stak wit af bij zijn gebruinde lijf en de handen die mij stevig vast hielden.

Naakt werd ik op de bank gezet en ik realiseerde mij dat ik zijn erotische fantasie waar moest gaan maken. Zijn vrouw had blijkbaar door wat er ging gebeuren en vertrok snel naar het keukentje. Met zijn handen kneedde hij mijn borsten en nam een tepel in zijn mond die daardoor al snel keihard werd. Plotseling voelde ik hoe zijn grote hand mijn benen uit elkaar wrong en er een vinger in mijn blanke poesje gleed. Voorzichtig ging hij met zijn vinger heen en weer en langzaam ontwikkelde er zich wat vocht als een natuurlijke reactie op dat binnendringen. Met zijn andere hand pakte hij mijn blonde haren en trok me met mijn hoofd opzij. Zijn joggingbroek werd naar beneden geschoven en er onthulde zich een monsterlijke pik die op mijn bleke gezicht gericht werd. Ik gilde toen ik zijn piemel zag. Ik had nog nooit een pik in levende lijve gezien maar dit leek wel een dit monster.

Ik had op internet wel eens verhaaltjes gelezen over pikken die zo groot waren als een kinderarmpje, maar dat had ik altijd als overdreven dikdoenerij beschouwd. Nu zag ik dat het realiteit was en dat er echt zulke pikken bestonden en erger, dat zo’n pik met een voor mij onbekende intentie voor mijn neus hing. Ik was zo bleu dat ik niet eens begreep wat hij wilde en pas nadat hij met zijn vingers in mijn wangen kneep en ik mijn mond wel moest openen merkte wat de bedoeling was. De gigantische eikel werd in mijn mond geperst. “Likken en zuigen juffie, laat zien dat je dat kunt, of moet ik je bijles geven,” klonk het boven mij. Ik deed het duidelijk niet naar zijn zin en al snel werd mij met een klap op mijn wang duidelijk gemaakt dat ik beter mijn best moest doen. Uit pure overlevingsdrang deed ik instinctief mijn best en dat leek hem beter te bevallen. Met zijn hand achter mijn hoofd begon hij mijn hoofd nu steeds dieper over zijn pik te schuiven, maar er was domweg geen ruimte om zijn lul nog verder toe te laten. Pal onder mijn ogen zag ik zijn grote pik heen en weer schuiven tussen mijn lippen. Kokhalzend onderging ik zijn behandeling en, na wat een eeuwigheid leek, voelde ik hoe hij het zaad tot achter in mijn keel spoot.

Dan streelden we nog wel wat, maar dan zat er even geen actie meer in. Tot mijn verbazing verslapte John helemaal niet en smeet hij mij nu op mijn rug op de bank zo dat mijn kutje bereidwillig in zijn richting stond. Vol afgrijzen zag ik hoe hij tussen mijn benen ging staan en hoe het, van mijn speeksel en zijn zaad, glimmende monster een weg zocht naar mijn blanke kutje. Mijn benen werden met kracht maximaal uit elkaar getrokken en ik had het gevoel alsof ze in mijn liezen zouden afscheuren. Dan was er de eerste aanraking van zijn eikel met mijn tot dan toe strakke kutje. Ik voelde hoe de druk op mijn schaamlipjes toe nam, hoe ze geopend werden en hoe vervolgens mijn ingang werd opgerekt tot het uiterste. Zijn zware lijf stak daarbij schril af tussen mijn slanke benen.

Alleen al het binnendringen van de eikel gaf mij het gevoel dat ik aan alle kanten uitscheurde, maar hij zette meer druk en schoof verder mijn kutje in. Het knelde aan alle kanten en de hele flat moet haast wel mijn gegil gehoord hebben. “Gil maar schooljuf, ze zijn hier wel gewend dat een teefje gilt als ze met een echte pik kennis maakt.” Inderdaad reageerde er niemand op, want kennelijk was het inderdaad in die buurt de gewoonste zaak om je niet te bemoeien met andermans zaken. De man begon nu neukbewegingen te maken en zijn pik schuurde uiteindelijk heerlijk langs mijn klitje. Langzaam begon er zich wat vocht te ontwikkelen in mijn spleetje en op een gegeven moment vond ik het zelfs aantrekkelijk. Het was de eerste keer dat ik zou worden geneukt.

John voelde ook dat mijn kutje heel strak was maar dat was voor hem een teken om nog dieper in mij te komen en uiteindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn kont slaan. Dat kon toch niet, dat betekende dat het hele apparaat in mijn kutje zat. Of het kon of niet, hij zat er in en hij begon mij nu met lange halen te neuken. Steeds harder sloegen zijn ballen tegen mijn kruis en mijn lichaam reageerde ook op deze ultieme opvulling. Ik walgde van mijzelf maar ik merkte ook dat mijn lijf het waardeerde door opgewonden te raken. John greep mij nu bij mijn borsten en zo trok hij mij met mijn kutje over zijn pik heen. Of ik wilde of niet, ik voelde hoe bereidwillig mijn lijf reageerde en nadat ik mijn innerlijke verzet had opgeven kwam ik klaar. Ik kwam niet zomaar klaar, het werd mij zwart voor de ogen zo heftig was mijn orgasme, iets dat ik nog nooit had meegemaakt. Volledig uitgeteld bleef ik slap liggen en terwijl John doorging met neuken onderging ik het in een roes. Net toen ik voelde hoe mijn kutje werd volgespoten ging de deurbel. Het vrouwtje haastte zich naar de deur maar John maakte geen enkele aanstalten om te stoppen waar hij mee bezig was. Tot mijn schrik zag ik het evenbeeld van de man binnenkomen.
Het bleek zijn jongere broer te zijn. Alsof hij zijn bezoek een gebakje aanbood werd ik met een van zijn zaad druipend kutje aan de broer aangeboden. “He Jim, leer jij dit schooljuffrouwtje ook nog maar even wat echt neuken is,” zo nodigde hij hem uit. Het hele ritueel herhaalde zich. Broek naar beneden en likken aan zijn pik tot die op volle sterkte was en vervolgens nam er weer een dikke lul bezit van mijn kutje. Plots zag ik een flits, en dan nog een paar, en ik besefte dat er foto’s van mij werden gemaakt hoe ik geneukt werd. John bleef maar foto’s maken en tot mijn afgrijzen zag ik ook zijn pik weer rechtop komen. Ik bereidde mij mentaal al voor op een nieuwe neukpartij met John, maar hij had andere plannen. Ik werd bovenop Jim gezet en zat nu wijdbeens geknield over zijn buik op zijn pik geregen.

Al snel realiseerde ik mij dat hij die monsterlijke paddenstoel van hem al weer in mijn kutje had gewrongen. Ik werd helemaal gevuld met zijn harde vleespaal. Steeds dieper werd hij naar binnen gedrukt en mijn hele onderlijf was nu gevuld met zijn boomstam. Jim begon weer neukende bewegingen te maken en voerde het tempo nu ook op. Steeds dieper drong de pik mijn kutje in en wat ik niet voor mogelijk had gehouden gebeurde toch, ik voelde weer een orgasme aankomen en terwijl Jim zijn handen om mijn middel sloeg kwam ik klaar. Veel tijd om van mijn orgasme te genieten kreeg ik niet want ik moest doorgaan met neuken tot ik zijn zaad in mijn lijf voelde spuiten.

De broers waren nu tevreden en ik werd met mijn spullen naakt de galerij op gezet. Zo goed en zo kwaad als het ging bedekte ik mijn naaktheid met mijn jurkje en in de lift liet ik die halverwege stoppen door hem op de noodrem te zetten. Met mijn slipje veegde ik de spermaresten van mijn lijf en probeerde er zo normaal mogelijk uit te zien. De besmeurde en gescheurde lingerie wierp ik in de prullenbak in de hal van de flat en met enkel mijn jurkje aan fietste ik snel naar huis. Zeker een half uur heb ik thuis onder de douche gestaan om het vieze gevoel van mijn lijf te schrobben. Het lukte mij om mijn ouders niets te laten merken maar zo lag ik toch de hele nacht wakker met de steeds maar weer terugkerende beelden van die middag voor ogen.

Voor het eerst in twee jaar ging ik de dag erna met tegenzin naar mijn werk en ik kon het niet opbrengen om in de klas Dennis aan te kijken. Aan het begin van de ochtendpauze kwam Dennis naar mij toe en gaf mij zwijgend een enveloppe. Bleu als ik was verwachtte ik een excuusbrief voor het gebeurde en al zou ik dat excuus niet accepteren opende ik toch de brief toen de kinderen de klas uit waren. Het was echter geen excuusbrief maar een foto waarop te zien was hoe ik met mijn slanke lijf schril afstak tegen het lijf van Jim en ik duidelijk aan het klaar komen was op de pik die in mijn kutje stak. Op de achterkant stond geschreven dat als ik niet wilde dat mijn collega’s zouden zien hoe ik genoot van het neuken met echte kerels, ik die middag terug moest komen naar de flat.

Mijn hele wereld stortte in. Ik had mij er al op ingesteld dat ik de rest van mijn leven dit geheim met mij mee moest dragen maar nu werd ik ook nog gechanteerd om me verder door hen te laten misbruiken. Ik wist me geen raad want ik had het gevoel dat mijn goede naam en daardoor mijn baan in gevaar was als men wist hoe ik door twee kerels genomen was. Echter om nu door te gaan en die kerels hun zin te geven en alles verborgen te houden was een optie waar ik van gruwde. Toch leek het mij de enige optie dus zou ik mij moeten aanbieden als neukmaatje.

Aan het einde van de schooldag, waar ik totaal geen aandacht meer had voor de klas fietste ik als een zombie het noodlot tegemoet en stalde mijn fiets weer op dezelfde plek als gisteren. Ik wist dat ik binnen enkele minuten naakt als neukobject in de kamer zou staan en als ik mijn geheim wilde bewaren zou ik ze hun zin moeten geven in alles wat ze met mij zouden willen doen. Terwijl ik met knikkende knieën de hal van de flat instapte kromp mijn maag al gelijk in elkaar. Op het prikbord naast de lift hingen de besmeurde resten van mijn lingerie die ik gisteren in de prullenbak had gegooid. Er naast hing een briefje met de tekst: ‘Dit is vast van het vrouwtje dat gisteren zo gilde.’ Getekend de huismeester. Het laatste beetje zelfvertrouwen was nu ook verdwenen en snikkend stapte ik in de lift om me te melden op mijn neukadres. Toen ik in de lift stapte kwam er nog een man aangelopen die met mij de lift in stapte. Brutaal bekeek de man mij openlijk van top tot teen alsof hij wist dat wat op het prikbord hing van mij was. Ik was blij dat hij in de lift bleef toen ik uitstapte en de laatste passen zette naar de deur waar ik mij moest melden. De deur werd geopend, maar toen ik aanstalten maakte om naar binnen te gaan werd ik tegengehouden. “Je kunt kiezen wijfje, je kleed je hier naakt uit en komt dan naakt binnen of we scheuren alles van je lijf en je gaat naakt naar huis. Aan jou de keuze,” werd mij kalm mede gedeeld. Ik verstijfde en mijn mond viel open. Verwachtte hij dat ik mij naakt uit zou kleden op de galerij, waar iedereen mij kon zien van uit de tegenoverliggende flat en vanaf het speelterrein?

Stokstijf bleef ik staan en het duurde hem al te lang. Hij greep de bandjes van mijn jurkje beet en trok er stevig aan. Net voor het zou scheuren koos ik eieren voor mijn geld en zei ik hem dat ik me zou uitkleden. Op van de zenuwen trok ik mijn jurkje over mijn hoofd, haakte snel mijn bh los en stroopte mijn slipje van mijn kont. Ik deed alles zo snel mogelijk om zo kort mogelijk naakt te kijk te staan op de galerij. “Zie je wel dat je weet wat het verstandigste voor je is,” was zijn reactie en hij trok mij aan mijn arm naar binnen. Mijn kleren werden in een hoek gegooid en struikelend kwam ik de kamer binnen.

Mijn ogen puilden uit bij wat ik zag. Na John had ik er op gerekend dat ik hooguit Jim nog zou treffen, maar ik zag behalve John nog een man of drie mij opwachten. Zo te zien waren alle mannelijke familieleden uitgenodigd. Ze waren ook nog van sterk uiteenlopende leeftijden. De jongste was hooguit 17 en de oudste was zeker al dik in de zeventig. Van alle kanten werd er naar mij gegrepen en mijn tieten werden ieder een andere kant op getrokken. Tegelijk voelde ik een hand op mijn kutje en even later zat er al een vinger in. Overal werd ik betast en geknepen voor ik door twee man werd beetgepakt en op mijn knieën voor de oude man werd gedwongen. “Begin maar onze opa te pijpen,” werd mij opgedragen. Met bibberende handen maakte ik de broek van de oude man los en schoof zijn ouderwetse onderbroek naar beneden. Voor mijn ogen lag een slappe pik omgeven door een bos grijs haar. Voorzichtig pakte ik de slappe worst beet toen ik van achteren met mijn hoofd naar beneden in het kruis van de oude baas werd gedrukt. De pik kwam nu tegen mijn lippen en met veel moeite bracht ik mijzelf ertoe om mijn mond te openen en de oude behaarde lul tussen mijn lippen te nemen. Zodra de oude man mijn lippen op zijn pik voelde kwam die tot leven en stukje bij beetje begon hij te groeien tot een stevig formaat. Hij was niet zo groot als de apparaten van gisteren, maar nog steeds wel een formaat om u tegen te zeggen. De oude man pakte mij bij mijn achterhoofd en begon mij in mijn mond te neuken door mijn hoofd op en neer te bewegen. Mijn hoofd voelde als een jaknikker toen het zaad eindelijk zijn bejaarde zak verliet en mijn mond en mijn keel gevuld werden.

Nauwelijks had ik het zaad doorgeslikt of ik werd al naar het midden van de kamer gesleurd waar een matras was neergegooid. Rond de matras stonden intussen al drie naakte mannen en nadat ik geknield neergezet was zag ik drie pikken op ooghoogte voor mijn gezicht hangen. “Pijpen wijfje,” werd mij bevolen en gedwee pijpte en likte ik de drie pikken en masseerde hun ballen. Mijn kleine handen waren maar net groot genoeg om de forse ballen en staven te omvatten. Terwijl ik de mannen pijpte knielde er een ander achter me op de matras. Even voelde ik zijn pik tegen mijn schaamlippen. Tot mijn verbazing gleed hij vrij makkelijk naar binnen. ‘Ik ben nat,’ schoot het door mijn hoofd. Mijn kutje is nat van harde pikken van wildvreemde kerels. Ik haatte mijn eigen lichaam, hoe kon ik hier nat van worden, dit kan niet. Mijn lichaam dacht daar anders over en reageerde op een natuurlijke wijze op alle betastingen, pijpbeurten en penetraties. Veel tijd kreeg ik niet om na te denken over de binnendringende pik, want die stootte plotseling mijn strakke kutje in.

Door deze extra kracht schoot aan de voorkant de pik mijn keel in en sloeg aan de achterkant de grote balzak tegen mijn billen. Als een willoos stuk neukvlees schoof ik zo heen en weer over een as van twee pikken die van twee kanten in mijn lijf staken. Als een weerloos lustobject werd ik heen en weer geschoven over de van geil en speeksel glanzende pikken. Ik kon mijzelf niet bedwingen en ik voelde hoe een orgasme zich aan het opbouwen was in mijn lijf. Steeds heftiger werd het gevoel en plotseling ging ik helemaal op in mijn orgasme. Ik leek te zweven tussen de naakte lijven, het sap lekte langs de dikke pik mijn kutje uit. De man achter me zag het en riep: “Die geile schoolteef komt spuitend klaar.” De mannen werden steeds enthousiaster, wisselden elkaar af en in een moordend tempo schoten nu de pikken in en uit mijn lijf. Ik kon er niets meer aan doen, ik genoot van het gevoel dat ze mij gaven en kwam nog een keer spuitend klaar voordat ze achter elkaar hun zaad in mijn lijf deponeerden. Daarna verdwenen de pikken uit mijn openingen en rond mij stonden de naakte mannen te wachten tot hun geslacht weer overeind kwam en zij opnieuw aan de beurt waren. Voor de afwisseling werd ik met mijn tieten voorover op de tafel gelegd zodat mijn kutje uitnodigend klaar lag aan de rand van de tafel. Eerst werd ik door een stevige pik in mijn kutje geneukt en nu ik mijn mond vrij had konden de mannen mij ook horen kreunen. Aan alle kanten verried ik mijzelf. “Dat teefje is behoorlijk geil voor een schooljuf,” was het commentaar om mij heen en met een rode kop van schaamte moest ik ze gelijk geven. “Kom je lekker klaar met je juffenkutje op onze pikken?” werd mij nu rechtstreeks gevraagd en voor ik mij realiseerde wat ik deed kwam er een langgerekt ‘Jaaaaaa’ uit mijn mond.

“Neuk me weer klaaaaaar,” gilde ik. Voor de man die mij aan het neuken was dit het sein om mijn kutje vol te pompen met zijn zaad en nauwelijks was zijn pik vertrokken of de volgende gleed al weer naar binnen. Deze was weer een stuk dikker en voor de zoveelste keer die middag kwam ik klaar. Ik begon helemaal in een stemming te komen, zodat ik alles opzij zette wat mij lief was en puur aan de lust in mijn lijf wilde toegeven. En toen voelde ik al weer de volgende pik. Ik keek om en zag dat het de jongste van het stel was. Jacky heette hij. Zijn pik kon ik niet zien, maar ik zag zijn jonge afgetrainde lijf pal achter mijn uitnodigende kutje klaar staan om me te neuken. De knul moest echt een monster tussen zijn benen hebben hangen, want ondanks dat ik net was geneukt voelde het alsof mijn hele onderlijf inwendig uit elkaar werd geduwd. Ik gilde van de pijn en probeerde over de tafel weg te kruipen. “Gaan we gillen, geile schoolteef, dat leer ik je wel af,” riep de knul en met zijn pik in mijn kutje tilde hij mij van de tafel en als een soort vorkheftruck liep hij de kamer uit het balkon op. Met mijn tieten hing ik nu over de balustrade. “Nu mag je gillen, laat de mensen aan de overkant maar eens zien hoe jij je laat neuken.” Onder mij zag ik het speelterrein en op de balkons van de flat er tegenover zaten verschillende mensen van het mooie weer te genieten. Jacky had mij in zijn macht. Als ik nu zou gillen kon iedereen zien hoe ik als brave schooljuf me liet neuken als een goedkope hoer. Met mijn tanden op elkaar geperst onderdrukte ik de pijn en mijn kutje werd tot het uiterste opgerekt door de monsterlijke pik. Hij bleef mij zonder genade op het balkon neuken en ik zag, ondanks dat ik geen geluid maakte, dat ik door het bonken tegen de balustrade toch aandacht trok en dat er zo een flink aantal mensen getuigen van was hoe ik mij naakt liet neuken. Toen hij zich eindelijk had leeg gespoten dwong hij mij ook nog om zijn lul op het balkon schoon te likken en mijn eigen kutsap te proeven. Eindelijk mocht ik weer naar binnen en daar werd ik afsluitend nog een keer op de matras door de dikke pik van John genomen. Waar het vandaan kwam weet ik niet meer maar ik kwam nog een keer klaar en was volledig bevredigd aan het einde van mijn krachten.

De laatste zaadlozingen van die middag merkte ik nauwelijks nog. In tegenstelling tot de eerste keer kreeg ik nu wat te drinken van ze en werd ik ondersteund naar de douche gebracht waar ze mij even met rust lieten. Ik liet ik het water over mij heen lopen. Met de klaar liggende handdoek droogde ik mij af en liep daarna naakt terug naar de kamer. De mannen zaten met zijn allen naar de tv te kijken met hun rug naar mij toe en daar zag ik waar zij naar keken. Op tv was te zien hoe ik mij liet nemen en ze waren net bij het gedeelte dat ik in een opwelling gilde om geneukt te worden. Ik mocht dan bleu en naïef zijn, maar ik begreep wel dat deze beelden mij voorgoed in hun macht brachten. Zonder verder iets te zeggen zocht ik in de gang mijn kleren op en verliet het huis. Ik wist dat ik hier nog vaak terug zou moeten komen, maar nu wist ik niet meer of ik dat zo erg zou vinden. Mijn verstand zei mij dat ik het deed omdat ik gedwongen werd om te doen wat zij van mij verlangden, maar mijn lichaam had nog nooit zo veel bevrediging ervaren als dat ik die middag had gekregen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top