Skip to content

Momenteel actief

Het zaad van de monteur
4.29/5 (7)

Hallo allemaal. Hopelijk gaat het goed met jullie. Met mij gaat het prima. Inmiddels woon ik in mijn nieuwe huis, alles is af en ik slaap er al twee weken. Het fijne is, dat ik sinds afgelopen maandag ook weer tv, telefoon en internet heb. Het was wel wennen al die tijd zonder internet. Uiteraard heb ik een hoop geile dingen gedaan maar kon het weinig met jullie delen. Al weken stond de afspraak vast; de monteur zou dus afgelopen maandag komen. Een paar dagen van te voren kreeg ik een fantasie. Wat zou het toch geil zijn als ik sex met ‘m had. Met sommige beroepen heb je dat toch? Mannen zullen het vast met verpleegsters of secretaresses hebben. Een monteur in zijn bedrijfskleding met een overload aan spullen, daar kon ik mezelf wel in vinden.

Zondagnacht lag ik in bed en liet ik m’n fantasie de vrije loop. Het werd een heftig nachtje in mijn uppie en toen de wekker de volgende morgen ging, kon ik niet gauw genoeg opstaan. In sprong onder de douche en maakte mezelf mooi. Tegen half 9 ging de deurbel en bij het open doen zag ik ‘m al staan. Hij stelde zich voor en liet zijn pasje zien en vertelde dat hij alles zou doen. Ik liet ‘m binnen, nam zijn jas aan en liep voor ‘m. Stap voor stap en heupwiegend liep ik naar de woonkamer. Ik voelde de ogen in mijn rug prikken en wist dat ik ‘beet’ had. “Hier zou als het goed is de telefoon en internet moeten zitten” zei ik op een rustige maar gemaakte onhandigheid. “Dat zijn niet de dingen die ik zoek, misschien staat het achter de bank?” En ik kreeg al een visioen dat mijn grote bank opzij moest. “Dat kan, moet je maar even kijken”. Hij schoof de bank iets opzij en ik kreeg al een lichte paniek aanval. “Kijk uit voor mijn vloer, die is nieuw en ligt er net in!” Er zat niets anders op dan hem even te helpen tillen om de bank opzij te zetten. Ik bukte, pakte de bank en keek hem even aan waarom hij de bank nog niet vast had. Hij bleef staan en keek, ik keek omlaag om te zien waar hij naar keek en toen begreep ik het; ik had onwijs inkijk.

Ik was mezelf bewust van mijn charmes en dit kon alleen nog maar leuker en spannender worden, aangezien de monteur nog wel een paar uur bezig was. Hij liep naar de computer en vroeg of hij ‘m aan mocht zetten. Ik was in de keuken een kopje koffie voor ‘m aan het zetten en keek even naar ‘m en zag hem met een verbaasde blik kijken naar het beeldscherm. Ik vroeg of er wat was maar hij gaf geen antwoord, dus gaf er verder geen aandacht aan. Nadat zijn koffie klaar was liep ik ermee naar de computer en zette ’t op de tafel neer en keek even naar mijn beelscherm. ‘Verrek’ dacht ik nog. Op mijn bureaublad staat mijn header met de site naam. Alle puzzelstukjes vielen heel gauw in één. “Internet doet het weer, zou je even willen kijken? Ik heb dit en dat voor je gedaan” liet de monteur weten en ik kwam naast ‘m staan. Ik begreep er allemaal geen bal van en vroeg volgens mij alles vier keer dubbel. “Vind je toch niet erg dat ik het vraag hé want ik ben a-technisch” “Nee hoor dat geeft niks. Jij zal wel van andere dingen heel veel verstand hebben”. Ik voelde hier een dubbele toon dus ik haakte er mooi op in. “Ieder z’n ding hé?”

“Wat is jouw ding dan?” Vroeg hij geïnteresseerd terwijl hij door zijn koffie roerde met ’t lepeltje. “Van alles maar alles wat ik doe doe ik met passie” en ik liep even naar de keuken om voor mezelf wat drinken te pakken. “Kan je wat van je passie vertellen of laten zien dan?” Hij volgde mij met z’n gezicht toen ik naar de keuken liep. ‘Hoe ga ik dit aanpakken’ dacht ik nog. “Ik had trouwens nog wel een vraagje, zou je mijn laptop ook even kunnen installeren zodat die ook helemaal goed en klaar is? Ik heb trouwens ook nog een smart tv, die wil ik ook graag verbonden hebben met internet”. “Ja dat kan, maar dat kost je 40 euro per apparaat”. “Oh echt?” zei ik op mijn meest zielige toon en wapperde een paar keer met mijn lange en dik aangezette mascara wimpers. “Dat vind ik wel een beetje veel hoor; 40 euro per apparaat. Ik wil dat alles werkt maar om daarvoor zoveel te betalen zie ik niet zitten”. En ik wachtte een paar seconde af. “Nou weet je wat, je hebt vast wel iets wat je goed kan doen, dan laat die 40 euro per apparaat maar zitten, doe ik het zo wel even” hij liep naar de bank en dronk daar zijn koffie op. De monteur zette de tv aan en stelde die even in maar zette ‘m op een voetbal kanaal. “Hou je van voetbal?” vroeg ik ‘m. “Natuurlijk hou ik van voetbal of ken jij mannen die niet van ballen houden?”

Ik ging naast ‘m op de bank zitten. “Hou je ook van voetbal?” vroeg hij. “Nee, ik begrijp er niks van maar ik hou wel van ballen”. Eens kijken hoe hij hierop zou reageren en ik had beet. “Dat zouden meer vrouwen moeten zeggen. Zou je ’t erg vinden om mijn ballen eens te verwennen?” Zonder mijn antwoord af te wachten zette hij zijn kopje neer op m’n salontafel en knoopte zijn werkbroek open. Hij trok zijn zwarte onderbroek omlaag, hield zijn half stijve pik in zijn hand en legde ‘m naar zijn buik toe zodat zijn ballen zichtbaar waren. Ik boog voorover en likte en zoog aan z’n ballen. Zijn hand gleed over mijn rug naar mijn billen toe en hij streelde over mijn broek heen. Ik pakte met m’n hand zijn pik over en nam deze ook even mee. Met een zucht deed hij zijn hoofd naar achteren en kon enkel wat gekreun uitbrengen. Zijn stijve pik liet ik in en uit mijn mond glijden en ik zoog er wat aan. Met mijn handen speelde ik met z’n ballen. Opeens voelde ik een hand door mijn haar en hij hield mijn haar in een staartje vast en bewoog mijn hoofd zodat ik ‘m dieper in mijn mond had. Elke seconde werd zijn pik steeds groter en harder. Zijn pik smaakte heerlijk en zag er geil uit, het was dus geen straf om deze onbekende man een lekkere pijpbeurt te geven. “Ik kom bijna” zei hij kreunend. “Spuit maar” liet ik weten. Ik ging van de bank af en ging op mijn knieeen voor ‘m op de grond zitten. Hij zat nog steeds onderuit gezakt en trok zich af zodat zijn zaad hopelijk er vol uit kwam. Dit was het geval. Met sterke stralen kwam zijn zaad op mijn gezicht, ik stak mijn tong uit en bleef ‘m aan kijken. Hij kreunde nog meer maar het was bijna leeg. Ik had in ieder geval een aantal klodders op m’n gezicht.

Ik liep naar de badkamer toe om mijn gezicht even schoon te maken. En hij ging even verder waar die mee bezig was. Na 2 uur en een beetje was alles klaar en nadat ik mijn handtekeningen op alle bonnen had gezet verliet hij de woning, “Doei Nanda, het was me een genoegen”
Het is een paar dagen later en ik geniet in ieder geval dubbel van mijn tv, telefoon én internet. Daarbij heb ik gelijk weer een spannend avontuur dat ik met jullie kon delen. Voor iedereen een goed weekend!

Groetjes Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top