Skip to content

Momenteel actief

Barbara 19 jaar wil oudere man
4/5 (16)

Het is niet zo vaak dat ik een jonge meid tussen de lakens weet te krijgen. Dus toen mij dat met de Barbara lukte was ik heel erg opgewonden. Ik had haar via een vriendin leren kennen en ik had eerst niet eens door dat ze op zoek was naar een oudere man om seks mee te hebben maar daar kwam ik na een week of twee wel achter. We hebben een gezamenlijke hobby en dus klikte het heel erg en kwamen we veel bij elkaar. De hobby is natuurfotografie en op een gegeven moment, toen we samen in de natuur op pad waren, raakten we een beetje in gesprek over nog meer persoonlijke dingen en uiteindelijk ook seks. We voelden ons goed en vertrouwd genoeg met elkaar om dat soort dingen probleemloos met elkaar te bespreken. Barbara zei dat ze eigenlijk op zoek was naar een oudere man omdat ze de jongens van haar leeftijd (19 jaar) niet echt goed in bed vond. Een beetje grappend bedoeld zei ik dat ik een oudere man was. Ik was inmiddels 32 jaar. Ze viel stil en keek mij aan en ineens zei ze dat ze het met mij best wel zou willen doen.

Het kwam even niet meer ter sprake maar op de rit terug naar huis zei ze dat ze het meende. ‘Eigenlijk val ik best wel op je als ik eerlijk mag zijn.’ Ik stuurde de auto haast de weg af maar wist mij te herpakken. Ik zei dat ik haar ook best wel lekker vond en toen ze haar hand op mijn bovenbeen legde, vlak naast mijn kruis, gaf ik gas en zorgde ik dat we zo snel als mogelijk bij mijn huis kwamen. We renden haast naar binnen en gingen eigenlijk meteen naar een slaapkamer. Ik heb een logeerkamer op de begane grond dus dat kwam goed uit. Daar lagen we op het bed en deden al zoenend onze kleren uit. Ik begon met haar strakke kutje te spelen en liet speels een vinger naar binnen glijden. Ze was heel erg nat. Toen begon ik er een tweede vinger in te drukken en liet ze heel soepel in en uit haar spleetje bewegen.

Ik trok mijn vingers terug en likte ze af. Ze smaakte heel erg fijn. Ze wilde zichzelf ook proeven en ik stak mijn vingers weer in haar kutje en liet haar aan mijn vingers sabbelen. Ik was inmiddels ontzettend hard en al snel had ze mijn lul te pakken. Ze begon aan mijn lul te trekken en dook op mijn eikel en zoog die naar binnen en likte eraan alsof het een ijsje was. Haar lange tong maakte mijn pik goed nat en nadat ze een tijdje gezogen had ging ze liggen. Barbara deed haar benen ver van elkaar en ik keek recht in dat glimmende kutje. Ik ging op haar liggen, dacht er verder helemaal niet bij na en ging in haar. Ik greep mijn pik beet en drukte hem diep in haar. Ik genoot ervan om te zien hoe mijn harde lul in haar gleed en in en uit dat kutje bewoog terwijl zij op haar onderlip beet en zachtjes kreunde en met haat kutje speelde. Ik duwde haar benen verder uit elkaar en zat daar tussen haar dijen en duwde mijn paal diep in haar. Harder en harder naaide ik haar maar wisselde het tempo ook af zodat ik niet direct zou komen.

Ik prompte mijn pik er diep in en ik kon mijn ballen tegen haar lichaam voelen slaan. Het was echt geweldig om te doen en ik wilde niet eens van standje wisselen. Zo had ik het uitzicht op dat heerlijke lichaam dat ik aan het neuken was. Die tietjes die ik zag schudden. Ik greep haar middel beet en neukte nu zo hard ik kon en Barbara kwam klaar en liet een hoge kreun horen. Het klonk heel erg geil en niet lang erna trok ik mijn lul uit haar en spoot mijn zaad over haar onderbuik heen.

Na die eerste keer hebben we het nog twee keer met elkaar gedaan en daarna was de chemie van haar kant weg zo gaf ze aan. Ze wilde wel vrienden blijven maar daar had ik heel eerlijk gezegd niet zoveel zin in. Ik zei afspraken af en dergelijke en nam zo afstand. Op zich jammer maar sinds we hadden geneukt wilde ik eigenlijk niets anders meer met haar doen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top