Skip to content

Momenteel actief

Anneke uit de sportschool
4.53/5 (17)

Ik denk dat het een jaar of vier geleden is alweer. Ik had Anneke in de sportschool leren kennen. Ik ben het type dat graag en snel een praatje maakt en dat gaat natuurlijk nog makkelijker wanneer het met een mooie meid is. We hadden een leuke klik en eerlijk gezegd voelde ik direct al die seksuele spanning. Uiteindelijk wilde ik na een aantal weken gezellig samen sporten en kletsen toch kijken of er meer in zou zitten en dus vroeg ik haar of ze eens iets anders wilde doen. “Misschien buiten sporten?” was het eerste waar ze mee kwam. Ik knikte en dacht, ze heeft gewoon niet door hoe leuk en lekker ik haar vind.

Dus wij de week erop, het was nog mooi weer ook dus dat scheelde, naar het nabij gelegen bos om daar wat te gaan wandelen. Dat zouden we in hoog tempo doen terwijl we dan ook nog een beetje met elkaar konden kletsen. Anneke bleek het daar heel goed te kennen en ze zei dat ik haar aar moest volgen. “Van deze route krijg je zeker geen spijt, dat beloof ik je”, zei ze glimlachend en met een ondeugende blik in haar ogen. We liepen lekker door en hadden het over van alles en ineens merkte ik dat het steeds stiller werd. Niet tussen ons maar om ons heen. Anneke had mij ergens naartoe weten te leiden waar gewoon niemand kwam. Ze stopte, draaide zich om en keek mij strak aan. Ze greep mijn handen beet en zei dat dit voor haar een heel erg speciale plek was. “Hier neem ik mannen mee naartoe waar ik gewoon heel erg geil van wordt” zei ze en ze kwam dichter naar mij toe. Voor ik het wist lag haar hand op mijn kruis en was ze over mijn lul aan het wrijven. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen terwijl mijn pik harder werd.

Haar mooie sportieve lichaam kwam dichter tegen mij aan terwijl ze mij kusjes gaf en zei dat ze dit heel soms deed. Alleen als er een speciale fysieke klik was ofzo, ik weet het eigenlijk nog maar half want het boeide mij niet. Ik was alleen maar bezig met haar en wat ze met mij wilde doen. Anneke deed haar topje uit en zakte door haar hurken. Ze deed mijn broek en boxershort heel rustig naar beneden en keek met grote ogen naar mijn harde lul en begon er lekker mee te spelen. Die jonge meid zat zo voor mij en likte haar lippen af. Ze nam de top van mijn eikel tussen haar lippen en begon te zuigen en te likken. Steeds meer van mijn lul gleed tussen die volle lippen van haar mond. Ze kreunde zachtjes toen mijn pik diep in haar mond ging. Ze speelde met haar tieten en mijn lul stond eerlijk gezegd al vrij snel op springen.

Ik besloot haar hoofd wat beet te pakken en zo het stoten naar binnen wat te sturen en daar leek ze van te houden. Steeds dieper en harder naaide ik haar in haar mond. Ik had natuurlijk wel even willen neuken maar zo lang zou ik het niet vol kunnen houden. Ik stond op springen terwijl ik keek hoe ze mijn dikke pik nat aan het zuigen was terwijl ze haar wangen hol aan het zuigen was. Even liet ze mijn pik uit haar mond glippen en zag ik het kwijl aan haar lip hangen. Dat was heel opwindend om te zien. Snel zoog ze weer aan mijn paal en ik voelde dat ik ging komen. Anneke zoog dieper en speelde met mijn ballen tot ik explodeerde. Ze liet mijn lul uit haar mond en stuurde mijn pik richting haar tieten. Ik spoot die lekkere dingen helemaal onder. Mijn lul schokte nog wat na en uiteindelijk werd hij slap.

Na een aantal minuten deed Anneke haar borsten een beetje schoonmaken met een zakdoekje en haar shirt aan en liepen we naar de auto. We zaten in de auto en schoten in de lach. Dit was een geile wandeling die ik niet aan had zien komen en hij smaakte naar meer. En meer zou er zeker nog gebeuren want bij mij thuis had ik condooms en daar zouden we nog een heerlijke geile vrijpartij hebben.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top