Skip to content

Momenteel actief

Willemijn
4.21/5 (24)

We zochten op kantoor een hulpje voor van alles en nog wat. Zo van koffie halen, kopieën maken, rekeningen opbergen en zo meer. Maar laat ik me eerst voorstellen. Ik ben Renée, dochter van de baas en 20 jaar. Onze hulp kwam op een advertentie af, die we geplaatst hadden in een streekblaadje. Het waren er heel wat en dan is kiezen moeilijk maar de leukste van allemaal was toch Willemijn.

Enfin, ze begon op de eerste van de maand nadat haar school was afgelopen. Ze had geen zin meer om verder te leren maar wel werken. Ze was toch al 18 omdat ze wel eens was blijven zitten. Mijn vader, de directeur, vond haar ook aardig. Natuurlijk want die kijkt altijd naar vrouwelijk schoon. Op 1 juli dus stond ze wat onwennig voor de deur. Gekleed in een kort zwart rokje en leuk wit bloesje. Ik liet haar binnen en stelde me voor. Renée, hoi Willemijn. Dag zei ze wat verlegen. Mijn moeder kwam ook even om de hoek van haar kantoor dag zeggen. Hoi Willemijn, ik ben Saskia. Dag mevrouw. Zeg maar gewoon Saskia maar de baas is Meneer, hè.

Kom dan zal ik je bureau even wijzen zei ik. Ze liep gedwee achter me aan en wees het bureau tegen over me aan. Is het goed als ik je voortaan Wil noem want Willemijn vind ik zo lang? Ja hoor, vind ik zelf ook maar mijn moeder zegt dat alleen als ze boos is. Haha. We gaan maar voor wat koffie zorgen voor de directie. Ga je mee, dan leer ik je het koffieapparaat. Oei, wat ingewikkeld, dat moet ik opschrijven hoor. Neen joh, valt best mee. Een voor mijn pa, een voor mijn ma en voor mij. Jij ook. Of thee? Thee dus. Die eerst dag hebben we gewoon wat gekletst tot het tijd was om naar huis te gaan.

De volgende dagen heb ik haar wat kantooractiviteiten geleerd en dat ging haar goed af. Op een gegeven moment stootte ze haar potje met schrijfgerei om en viel het op de grond. Ze leurde een beetje en zei Sorry. Ik hielp haar met oprapen en kon zo in haar bloesje kijken. Nou, dat zag er best lekker uit. Een klein behaatje paste precies op haar cupjes. Ik denk maatje B. Bij het omhoog komen stootte ze ook nog een haar hoofdje. AU. Ik moest glimlachen om haar dommigheidje. Kom, voordat het een buil wordt, even koelen. Samen gaan we naar het keukentje en pak ik een doekje om nat te maken. Veel te nat natuurlijk zodat het water op haar bloesje druipt. Maar dat was een beetje mijn opzet. Het bloesje plakt gewoon tegen haar borstje. Ze schaamt zich nu dood. Ik giechel een beetje. Mijn fout, zeg ik. Ik probeer het wat droog te wrijven en dep met een doek haar borstje. Dat voelt stevig aan. Zeker als haar tepel begint te priemen door haar behaatje en bloes. Achteraf valt het nog mee, zeg ik. Een tijdje gaat het goed en er ontstaat een band tussen ons door die buil en water.

Na de eerste maand vraag ik haar of ze mee wil om te shoppen. Ze aarzelt maar ik haal aar over om toch mee te gaan. Ik haal haar zaterdagmiddag op met mijn auto, een Toyota. Wat een leuke auto, zegt ze. Hihi, ja een toy oto noem ik hem altijd. Ik parkeer in de parkeergarage en we gaan winkelen. Ik wil wel weer eens een nieuw setje hebben en duiken een lingeriewinkel in. We snuffelen en ik houd een setje omhoog. Vraag aan haar wat ze er van vindt. Is wel erg klein, zegt ze met een rood hoofd. Nee, joh, het bedekt toch alles. Hihi. Heb jij ook zoiets? Dat kan ik niet betalen, ppfff. Kom, zoek wat en pas maar eens. ik geef haar een paar setjes en neem haar mee naar de paskamers. PASSEN, zeg ik. En kijken laten, hè. Even later komt er een hoofd om het gordijn en ik doe het helemaal opzij.

Waauuuww. Ze houdt haar handjes voor haar gezicht en later voor haar borstjes en broekje. Zo haat het no even door maar bij het laatste setje lukt het haar niet om de haakjes los te maken van het behaatje. Ze vraagt me om even te helpen. Heel graag zelfs. Dan sla ik mijn armen om haar heen en friemel wat achter haar rug met mij borsten tegen de hare. Vlug druk ik mijn lippen op de hare, maak de haakjes los en houd het behaatje voor haar neus. Ze wil het pakken maar ik zeg: Eerst kiezen welk je wilt hebben. Je krijgt het cadeau van mij. Ze weet dat ze moet kiezen en dan bedankt ze me met een omhelzing en kus op mijn lippen. Ik reken af en we gaan nog lekker koffie drinken met wat erbij. Ze zegt: je bent wel erg lief voor me. Och, ik heb de creditcard van me moeder gekregen dus dat zit wel goed. Maar wel niks zeggen hoor, fluister ik nog.

wordt vervolgd.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top