Skip to content

Momenteel actief

Annette na jaren weer ontmoet
4.64/5 (11)

Het was niet heel warm op de dag dat in Annette weer ging ontmoeten. We kenden elkaar van vroeger en via Facebook zijn we weer in contact gekomen. Het was heel erg leuk om haar weer te leren kennen en nog veel leuker om erachter te komen dat ik in hetzelfde bedrijf werkte waar zij de week erop zou gaan beginnen. Toeval bestaat niet zo zeg ik altijd. Alles gebeurt met een reden en ook dit was zo’n ding. Ze werkte in het magazijn en ik zocht haar daar op. Zo hadden we het ook afgesproken. Ik deed dat in onze pauze zodat we even de tijd hadden om wat face to face te kletsen en het klikte eigenlijk meteen weer. Beter nog dan we in het verleden hadden. We waren natuurlijk ook nog een heel stuk jonger in die tijd dus dat is op zich ook niet zo heel gek.

We besloten in dat kwartiertje kletsen om aan het einde van de werkweek samen wat te gaan eten. Ze gaf mij haar adres en ik ging haar ophalen. De week kon niet snel genoeg gaan zo vond ik. Die vrijdagavond stond ik dan voor haar deur en ze had heel erg leuke kleding aangetrokken waardoor ik haar lichaam goed in mij op kon nemen. We gingen naar het restaurant toe en hadden het heel erg gezellig. De tijd vloog voorbij. Lachen en intiemere gesprekken, alles kwam aan bod. Ik was best wel opgewonden door haar verschijning en ik wilde wel meer maar wilde een heer zijn toen ik haar thuis afzette. Het was Annette die mij uitnodigde om binnen te komen en ze deed dat met zulke signalen waardoor ik zeker wist dat net niet om een kopje koffie ging. Binnen duwde ze mij eigenlijk meteen tegen de voordeur aan en begon me te zoenen.

Ik was overrompeld en vergat haast terug te kussen maar deed dit net op tijd. Ik wilde niet dat ze zou denken dat ik niets met haar wilde doen, daar zou ik spijt van gekregen hebben. De jurk die ze droeg en die zo mooi strak om haar lichaam zat trok ik spontaan over haar hoofd uit en ik was compleet verbaasd te zien dat ze geen ondergoed droeg. Zo’n vrouw was Anette dus. Ik liet mijn handen over haar borsten gaan en haar tepel werden hard. Ik begon aan haar tepels te likken en te zuigen en Annette kreunde daarop zacht, terwijl ze mijn broek aan het losmaken was. Al gauw had ze mijn kloppende pik in haar warme handen en ze wreef er heerlijk overheen. Ze trok de voorhuid naar achteren en legde mijn eikel bloot. Daarna zakte ze naar beneden en zittend op haar hurken spuugde ze op mijn eikel en begon ze mij te pijpen. Haar zachte lippen schoven op en neer over mijn eikel en ik voelde mijn lul harder worden en zag hoe Annette zichzelf aan het vingeren was. Ze kwam overeind en veegde haar mond af en haar lippenstift uit. We gingen naar de slaapkamer en doken op het bed. Nadat ik haar lekkere kutje had liggen vingeren kroop ik op haar en duwde mijn dikke pik langzaam en heel diep in haar geile kut. Ik voelde hoe nat ze was en genoot van iedere stoot in haar. Steeds harde neukte ik haar terwijl ze haar handen op mijn rug legde en mij zo dicht mogelijk naar zich toe probeerde te trekken.

Harder neukte ik haar en onze lichamen sloegen tegen elkaar. Annette sloeg haar lange benen om mij heen en deed ze daarna ver uit elkaar en ik neukte in een moordend tempo. Ze speelde met haar kutje en kwam hijgend en haast schokkend klaar en ik neukte door. Ik voelde dat ik ging komen en ze smeekte mij om in haar te komen. Dat was volledig tegen mijn principes in maar het kon mij even niets schelen en kermend kwam ik in haar klaar. Kippenvel over mijn hele lichaam heen. Ik bleef die nacht bij haar slapen en we werden vroeg wakker en zijn onder de douche gaan vrijen.

De nieuwe werkweek was wel wat wennen want we wilden elkaar de hele tijd opzoeken. Ik kan voor mijzelf wel zeggen dat ik verliefd op haar ben. Van haar kant denk ik het ook. We zullen wel zien. In ieder geval zien we elkaar nu vrijwel iedere avond en genieten van elkaar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top