Skip to content

Momenteel actief

Hoer van mijn vriendin
4.43/5 (23)

Ik ben robert en wil jullie allemaal getuigen maken van de meest opwindende wending in mijn leven. Ik ben een bi-man van 28 jaar en heb een normaal postuur en heb al een paar jaar een relatie met Bianca (23 jaar en een fantastisch figuur). Sinds het begin van onze relatie is zij op de hoogte van mijn sterke gevoelens voor sm. zij vond het allemaal maar niets had ik het idee. Ze sprak er nooit echt over en ook tussen de lakens was er niet veel dominantie aan haar spel tot enkele weken geleden. Ik werd betrapt op het lezen van sm verhalen op het internet. Tot mijn grote verbazing ging zij deze ook lezen en vroeg zij mij wat ik er nou allemaal zo spannend aan vond. Hierop volgde weer een stilte over dit onderwerp en paar dagen later kwam ik uit het werk thuis en zat zij in haar badjas op de bank te wachten. Zonder hallo vroeg ze mij of ik echt een meesteres zou willen. Hier antwoorde ik direct ja op en zij stond op en liep de kamer uit. wel direct ik kreeg gelijk de opdracht mij uit te kleden en op mijn knieen op de grond plaats te nemen met mijn handen in de nek en te wachten tot zij terug zou zijn. Na een tijdje te wachten kwam ze terug in een prachtig leren jurkje. ze zei niets en deed mij een blinddoek om. Ik kreeg ook hand en enkel boeien om.

Ik hoorde wat geschuif met de meubelen en moest toen met armen en benen gesprijd boven op de salontafel gaan staan. Mijn armen werden omhoog vast gezet en mijn benen aan de verwarmings buizen zodat ik geen kant meer op kon. Ik kreeg knijpers op mijn tepels en zak geplaatst en mijn lul werd naar achter gebonden. Nu voelde ik een harde klap op mijn billen en kreeg het bevel stil te zijn. Na een stevig pak billekoek werd de blinddoek verwijderd en zag ik dat ze gelukkig de gordijnen had dicht gelaten. Ze zei nog steeds niets en maakt mij los. Ze wees naar en stoel die in de kamer stond en ik zag daar wat van haar kleding op liggen. Dat trek jij nu aan beval ze mij, toen ik de kleding (bh-strak truitje en kort rokje) aan had moest ik ook nog een paar knie laarzen aan met hakken van 8 cm. Nu moest ik maar voor het eten gaan zorgen en mocht zelf pas eten als zij klaar was, na het eten moest ik plaats nemen voor haar make-up tafeltje en werd ik door haar zo hoerig mogelijk op gemaakt. De bh werd gevuld en ik kreeg de opdracht een lange wandeling te gaan maken met de hond. Toen ik terug kwam zag ik dat er visite was geariveerd een maal binnen zag ik dat het een stel was die ik nooit eerder had gezien. Ik moest weer plaats nemen op de tafel voor het raam en werd weer vast gezet, hier kreeg ik ook de opdracht alles te doen wat zij (alle drie) zouden vragen, mijn armen werden los gemaakt en direct vastgezet aan mijn enkels zo staande kreeg ik de opdracht de man van het stel alvast op te warmen. Deze kwam voor mij staan en deed zijn broek omlaag, hij stond nu met zijn lul recht voor mij en beval mij hem te pijpen, op het moment dat ik zijn lul in mijn mond nam werd er een rode lamp aan gezet en trok bianca de gordijnen open, ik kreeg niet de kans om naar buiten te kijken of er iemand liep want werd goed aan mijn haren vast gehouden.

Ik kreeg te horen dat ik met het pijpen zijn geld al waard was waarop bianca antwoorde, ik zei toch dat ik een goedkoop hoertje wist. Ik wilde protesteren maar toen trok de man zich terug en liep naar mijn achterste. Hij vroeg aan bianca of hij nog ergens op moest letten en deze antwoorde daar met NEE je hebt toch betaald voor jullie wensen, dat maakt haar nu van jullie voor het komend uur. Zonder pardon voelde ik zijn lul met kracht naar binnen schuiven en gaf een gil van pijn, nu staat de vrouw ook op en geeft mij een harde klap in het gezicht. Ik wil jou niet nog een keer horen anders krijg jij hier heel veel spijt van, na een lange neukpartij was de man zo ver en trok zich terug, hij kwam weer voor mij staan en duwde zijn lul diep in mijn keel. Hij begon direct te spuiten en ik kon niet anders dan slikken.

Nu was het haar beurt zei de man en ging lekker onderuit op de bank zitten en keek rustig naar wat de vrouw allemaal van plan was met mij. Aller eerst werd ik weer los gemaakt en moest plat op mijn rug op de tafel gaan liggen, ik kreeg een grote dildo in mijn anus en moest er maar aan wennen want wat straks zou komen zou anders niet passen. nu deed zij haar kleding uit en kwam met haar knieen naast mijn hoofd zitten en beval mij haar te likken. Dit mens had nog nooit van een scheermes gehoord, hier stond meer haar op dan op mijn hoofd en zag er echt smerig uit.

Na haar een tijdje te likken kwam ze iets omhoog en liet ineens haar blaas leeglopen over mijn gezicht. nu moest ik haar schoonlikken terwijl zij met de dildo begon te spelen. Toen ik haar schoon had gelikt stond ze op en gebaarde mij op handen en knieen te gaan zitten zonder de dildo te verliezen, dit een maal gelukt zag ik dat ze een voorbind dildo had omgedaan. deze zag er echt groot uit en ik besefte ook in een keer wat ze net bedoelde. Ze ging achter mij staan en trok met een harde beweging de dildo eruit, tijd om bij te komen kreeg ik echter niet want meteen zette zij het grote gevaar tegen mijn anus en perste hem in een keer naar binnen, weer liet ik een gil ontsnappen. Ik heb je gewaarschuwd zei de vrouw en pakte meteen mijn haren vast en trok mij naar achter, ze gaf haar man een teken bij haar te komen en te zorgen dat ik mijn mond zou houden. Ik kreeg harde klappen in het gezicht en de man stak hierna weer zijn lul diep in mijn keel. Nu begon de vrouw mij echt hard te neuken ik wilde gillen van pijn maar kreeg niets uit mijn mond, kreeg er ook niets in want de man zat zo diep in mijn keel dat zelfs geen lucht meer kreeg, ineens werd het zwart voor mijn ogen en viel ik weg. Toen ik weer bij kwam lag ik in mijn bed en dacht dat het een droom was geweest, maar het gevoel van mijn lichaam zei iets anders, ook lagen er foto’s van het hele gebeuren door heel de kamer.

Sinds die dag ben ik door mijn bianca na mijn werktijd hoer van alle markten. Ik krijg niet allen thuis opdrachten maar ook voor onderweg, maar daar schrijf ik we een andere keer over.

Veel geile groeten en wie weet tot ziens.

Robert.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Hemels …. wil zo in zn plaats treden …Heerlijk …behandeld worden als een hoer …weerloos ..puur gebruiksvoorwerp . Wil al jaren zon hoer zijn ….
    En een vrouwelijke pooier …die mij verhuurd aan vreemden …ja … de vrouw die dit wil mag me zeker contacteren …mn kontkut smacht er nu al naar ….
    hmmmm
    effe google …Crossdresshoer locatie Veurne /Belgie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top