Skip to content

Momenteel actief

Internetsletje bleek bdsm godin
4.55/5 (11)

Zwepen en zo zijn nooit mijn ding geweest hoor, ook het hele BDSM gebeuren is altijd een beetje langs mij heen gegaan. Behalve als je een keer een ontzettend geil wijf online tegen bent gekomen, die je dolgraag eens in haar bed zou willen hebben en dan ook nog eens vastgebonden zou willen worden, om door jou als slaaf te worden gebruikt. Een seksslavinnetje, daar heb ik dan wel weer oren naar, dus ik meteen een afspraak met haar gemaakt, condooms gekocht en op de dag dat we hadden afgesproken naar haar toe gegaan.

Ze woonde heel erg mooi, in een vrijstaande boerderij en we konden dus zoveel lawaai maken als we maar wilden, niemand die ons zou horen. Ze deed de deur open en had niets aan, behalve hoge hakken, want ze dacht dat ik dat wel geil zou vinden. Nou, daar had ze helemaal gelijk in. Ze nam mij mee naar binnen en gaf mij wat te drinken en we kletsten was, iets wat redelijk ongemakkelijk ging, moet ik eerlijk toegeven. Maar uiteindelijk, we hadden allebei onze drankjes op, wilde ze naar bed. Ze ging op het bed liggen, een enorm hemelbed was het, en wilde dat ik haar handen en voeten vastmaakte aan de uiteinden van het bed. Ik dacht dat ik haar in allerlei ingewikkelde knopen moest wikkelen, want ik had wel een beetje over BDSM gelezen, dus ik was al blij dat ik dat niet hoefde te doen. Ze had hier voor gekozen, om mij een beetje te laten wennen. “Andere knopen en dergelijke oefenen we de volgende keer wel. Als het ons bevalt, tenminste,” zei ze, terwijl ik naar haar perfecte lichaam keek. Ze was gewoon uit een pornofilm komen lopen of zo, wat een waanzinnig lichaam en alles puur natuur.

Ik had haar vastgemaakt en toen zei ze dat ik haar Meester was en ik ALLES mocht doen wat ik maar wilde, ze kon het hebben. Nou, ik was natuurlijk wat onwennig, maar al snel kwam ik los. Ik uit de kleren natuurlijk, mijn harde lul in mijn handen en bedenken wat ik wilde gaan doen. Ik besloot voor haar gezicht te gaan staan en haar plagerig met mijn pik in haar gezicht te slaan en iedere keer dat ze wilde zuigen trok ik hem terug, tot ik vond dat het tijd was. Ik kroop op haar, neukte haar eerst eens tussen die zalige dikke dubbel D cup en toen in haar mond. Ze zoog als de beste en deed het diep en wild. Ik leunde achterover en vingerde haar zalige kale kutje, tot ik voelde dat ze klaar ging komen. Dat ging enorm snel, ze was dus ongetwijfeld enorm geil.

Toen ben ik in standje 69 op haar gaan liggen en likte ik haar poesje, terwijl zij mijn lul hard aan het afzuigen was en ik haar in haar mond neukte, zo diep dat ze ineens haar keel open wist te zetten en mijn lul daar naar binnen liet glijden. Ik was zwaar onder de indruk en zo geil als maar kon. Na een paar minuten trok ik mijn lul uit haar mond, deed een condoom om en klom op haar kutje en naaide haar zo hard en diep, ik paalde haar haast door het matras heen. Ik had zo graag nog langer willen neuken, maar ik was te opgewonden om het vol te houden en uiteindelijk spoot ik alles diep in haar, en in het condoom. Toen ik haar na alles had losgemaakt, maakten we een afspraak voor de volgende keer. En dat is deze zondag, dus ik ben blij. Dan laat ze mij zien hoe het ruiger kan wat BDSM betreft. Ik kan niet wachten tot het zo ver is.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top