Skip to content

Momenteel actief

Onschuldig tienermeisje goed afgepaald
3.09/5 (11)

Ik ben een van de vele volwassen mannen die erg geilt op tieners. En dan heb ik het over meiden van 18 jaar oud. Ze moeten in mijn ogen echt nog een beetje op meisjes lijken, dus niet al te vrouwelijk overkomen. Ik vind het erg geil als ik een meisje aan het neuken ben waar wel alles op en aan zit, maar dat ik duidelijk kan merken dat ze nog lekker jong is. Ze moet een onervaren uitstraling hebben, daar gaat het mij eigenlijk vooral om. Zo had ik een tijd geleden een mooie brunette bij mij in bed liggen. Ik had haar tijdens het stappen opgepikt en ze wilde graag een wat oudere man die haar meer kon leren dan al die jongens van haar eigen leeftijd. Dus dan was ze bij mij aan het juiste adres. Ik had haar naakt op mijn bed liggen en ik stond een tijdje naar die perfecte borsten en heerlijk mooie bijgeknipte kutje te kijken terwijl ik mij aan het aftrekken was. Ze vond het een beetje vreemd en begon zich wat ongemakkelijk te gedragen. Ik had dit gelukkig door en besloot om tot actie over te gaan. Ik deed haar 18 jaar jonge benen van elkaar en dook met mijn gezicht naar haar kutje toe.

Deze begon ik heerlijk te beffen. Ik liet geen plekje onaangeraakt, mijn tong likte over haar schaamlippen en natuurlijk ook tussenin en ik speelde met haar klitje. Ik likte er met cirkeltjes omheen, omdat de klit een behoorlijk gevoelige plek is. Ze werd van zichzelf al aardig nat en dus werd het tijd om haar te gaan neuken. Ik klom op haar en drukte mijn redelijk zware lichaam op het hare, onder haar al teveel pijn te doen. Langzaam liet ik mijn dikke kloppende penis tussen haar schaamlippen glijden. Allemachtig wat was dat kutje strak zeg! Ze was geen maagd meer, maar had ook nog niet bijzonder veel geneukt, dat kon ik gewoon voelen. Dat krijg je als je zoveel ervaring met het neuken van tienersletjes hebt als ik dat heb. Ik pompte mijn pik diep naar binnen maar deed dit heel erg langzaam. Ik wilde alles heel goed voelen, iedere centimeter dat ik har penetreerde wilde ik zo goed voelen dat ik het voor goed in mij op kon nemen.

Ik hoorde haar zuchten en kreunen toen ik helemaal in haar zat en langzaam, maar steeds iets sneller, in en uit haar lichaam begon te bewegen. Ik greep haar borsten beet en begon die heerlijke jonge tieten te kneden, waardoor ik haast automatisch sneller ging neuken. Dit deed ik een minuut of vijf, waarna ik haar op haar zij legde. Ze trok haar knieën op en ik penetreerde haar weer. Ik sloeg op haar billen en speelde met haar lichaam, terwijl ik haar uit elkaar aan het trekken was. Dat mooie tienerlichaam wat ik helemaal aan het volpompen was terwijl het meisje haast begon te gillen van puur genot.

Haar lichaam schokte bij iedere stoot en ze zoog speels op haar wijsvinger, beet er ook nog op. Ik had het niet meer. Meteen zette ik haar op handen en voeten en toen begon ik haar pas echt goed te neuken. Mijn handen lagen op haar smalle heupen en ik pompte haar genadeloos hard vol. Het hele bed begon te schudden, net als haar 18-jarige lichaam, tot ik haar kutje helemaal vol begon te spuiten. Althans, dat wilde ik doen maar ik bedacht mij op het allerlaatste moment, trok mijn lul uit haar heerlijke gleuf en spoot haar kont en rug helemaal onder. Ze lag na te genieten en heel erg bij te komen toen ik merkte dat ik hard bleef, wat voor mij een teken is dat ik nogmaals klaar ga komen. Ik kroop over het bed, greep haar bij de haren en trok haar hoofd omhoog, waarna ik mijn zaad in haar gezicht spoot. Ze bleek het heerlijk en geil te vinden, likte alles op. Zo heb ik die tieners het liefst. Gewillig en onschuldig, tot je eenmaal klaar met ze bent, want dan zijn ze niet meer te houden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top