Skip to content

Momenteel actief

Geneukt door andermans vriendje
3.81/5 (16)

Het was al laat en ze moest nog een heel eind reizen voordat ze thuis was. De laatste trein bleek om de één of andere reden ook nog eens vertraging te hebben, dus dat viel haar ook nog eens zwaar tegen. Gelukkig kende ze iemand in de stad, waar ze misschien wel zou kunnen blijven slapen. Ze belde haar op en al snel werd ze opgehaald. Haar vriendin bracht haar naar haar huis en liet haar binnen, maar moest er wel bij zeggen dat ze zelf die nacht moest werken. Ze kon gewoon in haar bed gaan liggen want haar huidige vriend was een weekje weg, ook voor werk. Zo gezegd, zo gedaan. Al snel lag ze dan ook in bed na een lange dag en viel bijna in slaap, toen ze de voordeur hoorde. Even dacht ze dat haar vriendin iets vergeten was en besloot er geen aandacht aan te besteden, toen bleek dat het haar vriend was, die eerder thuis was van zijn werk.

Ze wilde hem wel begroeten, maar was gewoon te moe en viel in slaap, maar werd ineens wakker, toen ze een hard object in haar kut voelde schuiven. Ineens had ze geen slipje meer aan en het werd haar al heel snel duidelijk wat het was. De pik van de vriend van haar vriendin zat in haar en begon haar behoorlijk hard af te palen. Ze zou eigenlijk moeten zeggen wie ze was, maar wilde dit verzwijgen. Die gozer zei echter tegen haar dat hij het wel wist en dat als zij niets zou zeggen, hij ook zijn mond zou gaan houden. Ze vond het allang best, ze had voor het eerst sinds maanden een pik in haar kut, alles was wel goed zoals het was zo vond ze. Hij greep haar goed vast en begon met langzame halen verder te neuken, diep in haar kutje drukkend met zijn indrukwekkende leuter.

Hij trok haar dichter naar zich toe, zodat hij nog veel dieper in haar kon komen en haar dicht tegen zich aan kon voelen. Hij had veel verhalen over haar gehoord en was daar zo geil van geworden. Oen hij het SMSje van zijn meid had gekregen dat zij bij hen sliep, was hij al onderweg naar huis en moest hij gewoon zijn zaad in haar spuiten. Hij neukte haar lekker hard, naaide die slet diep en zonder schaamte. Hij trok haar op zich en liet haar op zijn pik rijden., zodat hij dat prachtige lichaam tekeer kon zien gaan op zijn lul. Hij hield het niet meer en wilde in haar spuiten, maar gelukkig was zij niet op haar achterhoofd gevallen. Ze klom van zijn paal af en trok zijn lul goed af, terwijl ze aan zijn eikel zoog, tot hij zijn sperma in haar keeltje spoot. Ze slikte het allemaal erg gulzig door, er was gewoon geen eind aan, hij spoot maar door. Uiteindelijk werd zijn pik weer slapper en speelde ze er nog wat mee. De volgende dag kwam haar vriendin haar wakker maken.”Was het lekker?”vroeg ze met een gemene glimlach. Beschaamd knikte ze. “Als je een nachtje langer blijft, doen we een triootje,” zei haar vriendin. Ze had er nu al zin in.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top