Skip to content

Momenteel actief

Stoute dromen
4/5 (2)

Nadat ik de wekker had uitgezet, voelde ik mezelf enorm uitgeslapen. In de badkamer kwamen de dromen weer naar boven. Ik droom regelmatig over sex maar deze droom bleef extra in gedachten. Het is dat ik afspraken had staan anders was ik terug naar bed gegaan, om hem opnieuw te beleven. Op m’n werk kon ik m’n gedachten er maar niet bij houden. Ik voelde een soort vlindertje kriebelen in m’n buikholte, kreeg het warm en blosjes op m’n wangen. Ik verlangde naar de man in mijn dromen. Het was een onbekende man van midden 30 met een heerlijk gebruind lijf en een prachtige sixpack waar ik met mijn vinger speels over zou strelen. Hij had een vriendelijke kop met bruin haar en groene ogen en volle zoenlippen. Even sloot ik mijn ogen en voelde hoe zijn grote mannelijke maar zachte handen door m’n haren gingen, langs mijn nek en over m’n rug en bleef rusten op m’n heup. Ik keek hem aan met een glimlach en voor de grap gaf hij een zacht tikje op m’n kont. Dit zijn de dirty momenten maar hou wel van een opbouwend spel, begon te lachen en draaide naar hem toe. We stonden nu eigenlijk in elkaars armen. Hij stond in m’n persoonlijke zone en voelde de enorme aantrekkingskracht. Het kriebelige gevoel in m’n buik begon te borrelen. Ik beet op m’n onderlip en keek hem doordringend aan. Met m’n handen wreef ik over z’n rug en legde mijn hoofd op z’n gespierde borst. Ik kuste zijn borst en hij fluisterde in m’n oor dat ik een lieverd was. Ik keek hem aan en onze gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar. Onze lippen raakten elkaar en na een paar tedere kusjes ging mijn tong op kennismaking. Zelden heb ik zo’n heerlijke zoener mee gemaakt. Mijn handen gingen naar z’n schouders en weer over z’n rug naar zijn kont. Ik voelde een heerlijke gespierde kont waar ik heerlijk in kon knijpen en dat deed ik dan maar al te graag.

We begonnen elkaar heftiger te zoenen, dit was pure geilheid en mijn verlangen werd alleen maar groter. Ik wilde deze heerlijke vent nu! Tijdens het zoenen liepen we voorzichtig achteruit en kwamen op ’t bed terecht. Deze stoere man lag op me en zijn handen begonnen over m’n lichaam op ondekkingsreis te gaan. Van mijn been omhoog over m’n buik naar m’n stevige maar gevoelige borsten. Hij had een aardig gevulde hand en wist daar raad mee. Heerlijk hoe hij masseerde. Zacht wrijvend en knijpend. Ik vroeg of hij even iets van mij af ging, zodat ik m’n zwart truitje en sexy bh uit kon trekken. Aan zijn blik zag ik dat het hem beviel. ”Zo dan, dat zijn nog eens mooie borsten!” en ik streelde ze, keek naar m’n borsten en deed ze wat omhoog en keek weer naar hem. ”Hier weet jij vast raad mee, is het niet ?!” Met het puntje van z’n tong ging hij over m’n gevoelige tepel, die gelijk reageerde. Met licht getuite lippen keek ik hoe hij me verwende. Met z’n hand kneep hij wat in m’n borst en likte over m’n tepel heen en zoog. Ik maakte een zucht van genot en sloot m’n ogen en deed m’n hoofd naar achteren. Hetzelfde deed hij met m’n andere borst. Met m’n hand en lange nagels streelde ik z’n rug.
Hij duwde me zacht helemaal op bed en knoopte m’n spijkerbroek open. M’n kont duwde ik omhoog zodat alles uit kon. Zijn warme hand streelde over m’n benen heen en hij kwam naast mij liggen op z’n zij zodat zijn rechterarm mij kon verwennen. Ondertussen streelde ik m’n eigen borsten en keek hem ondeugend aan. Z’n vingers gleden over m’n venusheuvel tussen m’n benen. Ik deed m’n benen wat uit elkaar. Hij bleef strelen en ging onder m’n slipje. Een paar keer door m’n lipjes heen met z’n middelvinger om in m’n warm, nat kutje te gaan.

Zette m’n benen weer wat verder van elkaar en met gesloten ogen genoot ik hoe hij in en uit m’n kutje ging. Met m’n tong maakte ik m’n lippen nat en begon te hijgen en hij ging steeds sneller en dieper. Hij zette z’n duim op m’n clitje en het was onvoorstelbaar maar ik hield het niet meer. Met de handen in m’n haar kreunde ik het uit. Ik bewoog mee met m’n heupen en wilde dat hij steeds sneller ging; sneller over m’n clip en met z’n middelvinger en ringvinger dieper in m’n natte kut. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit gekomen ben! Een aantal seconden puur genot en trilde nog helemaal na. Hij haalde z’n natte vingers uit m’n kut en bracht ze naar m’n mond. Ik likte en zoog ze af terwijl ik hem aan keek. Ook keek ik naar z’n broek en zag een finke paal. Ik streelde en hij genoot hier aanzienlijk van dat ik de riem open maakte, z’n broek en met boxershort en al omlaag trok. Zijn prachtige eikel met een druppeltje vocht lachte me toe. Ik likte aan mijn hand en begon zijn ballen te masseren en met mijn andere hand trok ik hem stevig maar langzaam af over de gehele schacht. Ik hoorde hem al wat grommen, hijgen en zuchten van genot en hield op met trekken. Boog mezelf over hem en likte met één lange haal van z’n bal tot het toompje en likte en zoog er aan. Zijn hand greep mijn lange haar en drukte z’n pik m’n mond in. ”Zuigen” zei hij duidelijk. Terwijl ik hem zoog vingerde ik mezelf en toen ik merkte dat hij bijna kwam stopte ik en draaide mezelf om. ”Neuk me nu, hard en diep”. In m’n lievelingsstandje doggystyle neukte hij alsof z’n leven er van af hing. Zijn handen om m’n heupen, een klap op mijn kont… het maakte mij bloedje geil. Hij gaf aan dat hij bijna kwam. ”Spuit in me, ik wil je zaad in m’n kutje voelen” Nadat we beide waren gekomen gaf hij me nog een kus op m’n mond en vertrok uit m’n droom zo gauw als dat hij gekomen was. Ik keek op de klok en zag dat ik nog maar een uurtje hoefte te werken, dan kon ik naar huis om direct naar bed te gaan om dit weer heerlijk opnieuw te beleven.

Groetjes,

Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top