Skip to content

Momenteel actief

Vrijgezellen feest loopt uit de hand
4.44/5 (16)

Een jaar geleden ben ik getrouwd en het was een geweldige bruiloft. Mijn man was strak in het pak en ik vond hem mooier en liever dan ooit tevoren op die dag, maar ik had een diep en geil geheim dat ik met mij meedroeg. Mijn vriendinnen hadden de week ervoor een vrijgezellen feest voor mij gegeven. Het was er eentje waar ik helemaal uit mijn dak ben gegaan. Ik ging te ver, maar ik genoot er wel van. Er was namelijk een stripper aanwezig, die helemaal uit de kleren ging en nog verder dan dat. Hij bood zijn lul bij vrouwen aan. Je mocht hem vrijwillig aanraken, aftrekken en pijpen en als je echt lef had, dan mocht je met hem neuken. Niemand wilde dat laatste. Mijn vriendinnen trokken en zogen dat het een lieve lust was en ik ook, maar pas toen ik een behoorlijk hoeveelheid drank naar binnen had gewerkt. Daarna was ik zo ontzettend los dat ik mijzelf niet meer onder controle had. Mijn vriendinnen lieten mij gewoon mijn gang maar gaan. Het was mijn vrijgezellen feest en dit soort vrijheid, zo vonden ze, zou ik na het trouwen nooit meer ervaren. Onzin natuurlijk, maar op dat moment gaf ik hen groot gelijk. Ik stond op een gegeven moment op, trok letterlijk àl mijn kleren uit en ging op het podium wat aanwezig was liggen.

Ik gooide mijn benen wijd van elkaar en trok mijn schaamlippen van elkaar. “Kom me neuken!” riep ik, dat weet ik nog goed. De man kwam naar mij toe en vroeg of ik het heel zeker wist. Als antwoord trok ik aan zijn pik en richtte dat ding wanhopig op mijn poesje. Hij kwam naar voren, boog zich over mij heen en drukte die enorme paal diep en hard in mijn kutje. Ik dacht niet aan mijn aanstaande man, ik dacht niet aan vreemdgaan, ik was gewoon dronken en geil en wilde geneukt worden. Hij neukte mij goed en diep. Ik begon creatief te worden herinner ik mij en ik sloeg ineens mijn benen om zijn middel heen en mijn armen om zijn nek. Hij ging staan en al dansend neukte hij mij door de hele zaal heen, terwijl hij mij langs al mijn vriendinnen tilde, die gillend en joelend op zijn en ook mijn kont sloegen. Na een volledig rondje te hebben gemaakt, zette hij mij weer neer. Ik leunde met mijn handen op het podium en liet hem mij van achteren pakken. Hij neukte goed diep en ik vroeg hem om mijn kont te neuken. Hij wilde dat niet doen, maar een vriendin riep dat zij alles betaalde en dat hij geen keuze had. Min of meer tegen zijn zin pakte hij mij in mijn kont. Ik was erg nat dus zijn lul was goed vochtig door het neuken van mijn kutje.

Hij gleed met speels gemak in mijn anus en zat er tot aan zijn ballen in. Ik voelde op dat moment geen pijn, ook al was het de eerste keer dat ik een lul in mijn anus kreeg. Na een aantal minuten trok hij zijn lul terug en ging ik op het podium zitten en liet ik hem mijn gezicht en tieten onderspuiten. Ik kreeg van hem een handdoek en hij bedankte mij en iedereen voor de geweldige avond. Ik maakte mijzelf schoon, trok mijn kleren weer aan en zette het weer op een zuipen. Ik heb dit nooit aan mijn man verteld en wil ook niet dat hij erachter zal komen. Het heeft hem wel iets opgeleverd, want sinds die avond ben ik gek op anale sex geworden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top