Skip to content

Momenteel actief

De tiener die mijn pik wilde hebben
4.21/5 (28)

Mijn naam is Steffen. Ik ben begin 20 en ik heb een tienermeisje dat mij aan het stalken is. En dat vind ik helemaal niet naar. Sterker nog, ik moedig het zelfs een beetje aan door steeds met het sletje te gaan flirten. Ze heeft een ongelooflijk lekker lichaam waar ik als ik er nu aan denk al een stijve lul van krijg. En steeds probeerde ze mijn aandacht weer te trekken . Ik hield het een beetje af door alleen wat te knipogen, maar vorige week was het dan toch niet meer tegen te houden. Ik wilde dat meisje en ik moest haar in mijn bed hebben. Zij wilde mijn pik ook hebben dus dat was een goede combinatie. Ik nodigde haar uit om bij mij binnen te komen. Ze liep weg van haar vriendinnen en kwam binnen. De meiden giechelden maar daar trok ik mij vrij weinig van aan. Ze was binnen en begon gelijk tegen mij aan te rijden. Dat strakke jonge tienerlichaam maakte mijn pik weer hard en dat voelde ze. Het meisje begon over mijn kruis te wrijven en speelde met mijn rits, die ineens open was. De knoop maakte ze ook los en zonder aarzeling trok ze mijn broek en daarna mijn onderbroek van mijn reet. Ze wilde bukken om te gaan pijpen, maar ik hield haar recht overeind. Eerst moest haar broek uit. Ze maakte het los en draaide zich om. De tiener bukte voorover en trok op die manier alles naar beneden. Ik kreeg het helemaal te zien. Dat ronde, strakke kontje en die schaamlippen die zo mooi en kaal naar mij leken te roepen.

Ik kon toch ook niets anders doen dan haar gewoon helemaal vol gaan pompen? Dus ik greep haar beet en drukte haar mooie lijfje tegen de muur. Ze deed haar benen een klein beetje van elkaar en ik stuurde mij kloppende pik tussen haar benen. Ze deed haar benen weer tegen elkaar, zodra ik in haar kutje zat. Zo was het nog veel strakker en lekkerder voor ons allebei. Ze begon een beetje naar achteren te drukken, zodat ik nog dieper in haar jonge tienerkutje kon komen. Mijn pik glom van het geil van haar poesje. Ik greep een hand vol haar en trok haar hoofd naar achteren. Het deed geen zeer, want ik had haar vlak bij haar hoofdhuid beet. Ze genoot er enorm van. Haar rug kromde een beetje en die vorm maakte mij heel erg opgewonden. Nog harder begon ik haar te neuken, je kon het vlees tegen elkaar horen slaan. Haar billen trilden bij iedere stoot en het meisje wist niet wat haar overkwam. Ik greep haar beet en tilde haar naar de trap. Daar ging ze op haar rug liggen en ik klom op haar en naaide haar haast door de treden van de trap heen, terwijl ze gilde van genot.

Ik voelde dat ik klaar ging komen en het liefste spoot ik die tienerkut helemaal vol, maar ik besloot dat ze mij maar moest pijpen. Al zuigend aan mijn gevoelige lul slikte ze het zaad dat uit mijn ballen kwam knallen door. Ik stond met knikkende knieën klaar te komen, zo lekker was het. Ze zoog gewoon door, ook toen ik klaar was. Mijn lul werd uiteindelijk slapper en toen hield ze pas op, maar ze vond het wel jammer. We maakten een afspraak. Ze zou iedere zaterdag bij mij langskomen en dan zou ik haar lekker gaan neuken. En terwijl ik dit schrijf is het vrijdag, dus morgen ga ik haar flink te pakken nemen. Ik zal die tiener die mijn pik wilde hebben leren hoe het is om het met een echte man te doen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top