Skip to content

Momenteel actief

Een lekkere kerst borrel
4.2/5 (10)

We kennen allemaal wel van die momenten, dat de geilheid gewoon knetter hoog zit. Als je geen partner heb, kan dat flink lastig zijn. Alle dildo’s, vibrators en andere speeltjes heb ik al tig keer gebruikt, het enige wat ik op zo’n moment dus mis is een echte stijve pik die het warme zaad in me pompt. Hoe en waar die dat doet maakt me dan op zo’n moment niet zoveel uit. Of ’t nou op bed is, in de woonkamer of in de keuken, you name it en ik ben blij. In de heetst van de strijd stuurde ik een soort gefrustreerde sms naar iemand en ergens hoopte ik dat hij het niet meteen zou lezen. Maar na een halve seconde hoopte ik dat hij gewoon de auto in zou stappen en naar me toe kwam. Het is niet zo heel ver, dus dat scheelt en zo wel dan toch. Het maakte me in ieder geval nog geiler als ik was en ik bleef maar komen. Ik wist dat hij ook op de kerstborrel zou zijn en ik zag ‘m al staan in z’n zwart pak met z’n bordeaux rode stropdas. Hij stond er weer heerlijk bij met z’n borreltje in de hand wat aan het praten met de anderen. In m’n zwarte glitterjurk liep ik naar hem toe en klinkte met m’n wijnglas tegen zijn glas en vroeg of hij even een momentje voor mij had. Zijn gezelschap begroette me en gingen weg. Nu had ik ‘m voor mij alleen! “Hey Nanda, hoe gaat het met je? Je ziet er leuk uit!” vroeg die met een twinkel in z’n ogen. “Het gaat prima. Zeg, heb jij toevallig m’n sms’je een paar dagen geleden nog gehad?” vroeg ik met een dubbel ondertoontje. “Je bedoelt dat sms’je tegen een uurtje of 3 ’s nachts?” “Die ja!” en moest wat lachen. Het kon natuurlijk ook door de heerlijke wijn komen, dat ik wat moest lachen.

“Heb je de prachtige tuin al gezien? Kom, we lopen er even heen” en hij stak galand z’n arm door de mijne en liepen de prachtige zaal door naar buiten. Het was wat koud en het miezerde een beetje dus ik trok wat gespannen mijn gezicht en was bang dat mijn make-up en haar verpest werd. We keken om ons heen en ik zag een verlaten overdekt plaatsje met een vuurkorf branden en we liepen erheen. Ik deed m’n arm over z’n middel en klopte en kneep wat plagend in z’n zij. Eenmaal bij de vuurkorf stond ik tegenover hem, met m’n handen om z’n middel heen. “Eindelijk staan we zo. Ik wil je eigenlijk zeggen dat je leuk bent” en keek ‘m aan met m’n groene ondeugende ogen. Zonder te blikken en te blozen maar m’n hart bonkte ondertussen in m’n keel. Het was een paar seconde stil en vervolgde m’n zin; “Jij bent single. Ik ben single. We willen beide geen relatie maar kunnen het toch leuk hebben met elkaar?” Ik bleef ‘m aan kijken en zonder iets te zeggen zoende hij me. Ik voelde alles in m’n lijf tintelen, het was gewoon één en al passie. Hij duwde me richting het schuurtje, stapje voor stapje ging ik naar achteren. Tot ik niet meer verder kon en tegen ’t hout kwam met m’n rug.

Hij tilde een been omhoog en kwam tussen me in staan en drukte met z’n handen op m’n kont zodat ik dicht tegen ‘m aan kwam. Met m’n onderbeen en hak om hem heen geklemd reed ik tegen ‘m aan. M’n handen gingen door z’n haar, over z’n rug naar z’n kont waar ik het uitvoerig checkte. Terwijl we zoenden had ik m’n ogen gesloten tot ik z’n lekkere zoenlippen kwijt was, ik opende m’n ogen en hij liet zich even van mij los, om z’n jasje uit te trekken, hij was bezig met z’n riem maar dit maakte ik wel voor ‘m af. Hij keek even om zich heen maar zag niemand in de tuin en mocht dat wel zo zijn, dan was het alsnog gebeurt! Ook al was de kust dus veilig, ik zakte door m’n knieën en trok alles omlaag. Z’n stijve pik kwam tevoorschijn en het was gewoon de perfecte porno lul! Zo één maak je maar weinig mee dus ik genoot er met volle teugen van. Ik spuugde op z’n lul en trok ‘m af, nam ‘m in m’n mond en liet z’n pik zo diep mogelijk in m’n keel glijden als ik kon. Zo heerlijk is dat! Terwijl ik wat omhoog keek zag ik hoe die genoot en ik hoorde wat gezucht en gekreun. Heerlijk als mannen gewoon geluid maken, dat maakt me tijdens ’t zuigen extra geil. Ik zoog wat harder en hij werd alleen maar stijver en stijver in m’n mond. Z’n voorvocht smaakte heerlijk en ’t was even tijd om te stoppen…

Ik kwam omhoog en gaf ‘m een kus op z’n mond en z’n tong zocht de mijne. M’n hand ging omlaag en ik trok ‘m af. Hij schoof m’n jurkje omhoog en trok m’n string uit. Zoals een echte man zakte hij door z’n knieën en likte me zoals ik zelden ben gelikt. Hij had ervaring en dat was te merken! Z’n tong maakte snelle bewegingen over m’n clitje terwijl ik z’n koude vinger de rest verkende en plagend in m’n inmiddels natte kut ging. Ik keek naar beneden en zei dat ie door moest gaan. Het was heerlijk, zo heerlijk, dat ik al klaarkwam maar wilde meer! Ik vroeg ‘m te stoppen, toen die omhoog kwam vroeg die of ’t lekker was. Met een blosje op m’n wangen en een brok in m’n keel beaamde ik dit. Dit had ik in m’n stoutste dromen nog niet kunnen bedenken, als hij dit zo goed kon dan was de rest helemaal een geile bedoeling.

We keken door ’t raampje van het schuurtje en binnen stond een bankje. De deur was open dus konden naar binnen. We kleedde ons verder uit en ik nam plaats op ’t bankje met m’n rug en kont naar ‘m toe. “Doggystyle, m’n favoriet!” zei die. “Anders de mijne wel” zei ik, terwijl ik omkeek om te zien hoe z’n pik erbij stond en hij me wilde nemen. M’n kut sloot perfect om z’n lul heen en ik hield het niet meer, ook al had ie nog geen stoot gemaakt. Bij de gedachte dat ik ‘m eindelijk had, daar kwam ik al bijna op. Langzaam duwde hij ‘m erin en ik voelde de heerlijk rush door m’n lijf heen. “Mag wel sneller en harder hoor”, liet ik hem weten. Hij plaagde heel wat af en hield ‘m er weer langzaam uit door er weer langzaam in te douwen.

Gelukkig was dit van korte duur, hij pakte m’n bij m’n heupen en ramde z’n pik der heerlijk diep in. Ik slaakte al een geile gil uit en keek achterom met m’n mond open en een soort woeste blik. Neuken, rammen, pompen, douwen. Dat was ’t enige wat ik dacht. Lekker hard en lekker met jou! Je trok aan m’n haar en deed allemaal andere geile dingen. Je pik stond op ontploffen en het kon me allemaal niet meer schelen , zat in ’t heetst van de strijd en het enige wat ik kon was hijgen, komen en genieten. Je warm zaad maakte het feestje af. We kwamen bij en had geen enkel moment spijt, jij gelukkig ook niet en besloten ’t vaker te doen. “Nanda, je schrijft geweldig. Kan je hier een verhaal van maken, denk je?” Nou en of! En terwijl ik dit met jullie deel, heb ik alweer een sms’je verzonden.

Liefs, Nanda

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top