Skip to content

Momenteel actief

Zomerse gedachten
5/5 (2)

Ik lag al een tijdje in het grote tweepersoonsbed naar haar te kijken. Zo, half op mijn zij met het hoofd steunend op mijn dubbelgevouwen kussen. Ik was het zachte, zomerse ochtendlicht niet gewend en zag de minuscule stofjes door de lucht dansen. Haar blonde haar filterde het zonlicht dat door de witte vitrage scheen en het een zachte, gouden gloed gaf. Ik was als een blok voor haar gevallen gisteravond en ging graag met haar mee toen ze me vroeg om de nacht bij haar door te brengen. We hadden de hele avond al gepraat en gelachen en ze wist me zelfs te verleiden om met haar te dansen. Dat was nog geen vrouw gelukt. Maar op de een of andere manier kon ik haar niets weigeren. Ze roerde iets in mijn diepste kern en ze wist mij tot ongekende emoties te bewegen met een simpele blik van haar donkerblauwe ogen en haar mysterieuze glimlach die vele beloftes verborg. Ik kende Siobhan al een tijdje als buitenlandse studente uit Ierland. We studeerden beiden “Culturele Antropologie” maar hadden meer belangstelling voor elkaar dan voor vreemde volkeren en hun gedragingen. Wij hadden meer belangstelling in ons gedrag met elkaar.

Die ochtend voelde ik hoe het warme zonlicht het bloed in mijn aderen deed vloeien en hoe mijn lichaam zich opwarmde. Het zou weer een warme dag worden. De satijnen lakens streelden mijn huid en tepels en ik voelde mijn lul bewegen toen Siobhan zich uitrekte en omdraaide naar mij. Daarbij kwamen haar borsten bloot te liggen. Twee egale marmerwitte vleesbollen die rustig deinden op de beweging van haar ademhaling. Siobhan had ook gezien dat het laken een veelbetekende tent vertoonde ter hoogte van mijn kruis en met een knorretje aaide ze over het satijnen laagje dat haar warme hand scheidde van mijn inmiddels keiharde lul. “Goeie morgen kleine Gino” zei ze met slaperige stem. Ik streelde haar zachte blonde lokken uit haar gezicht en rook haar geur toen ik haar op haar volle lippen kuste. Ze rekte zich nogmaals helemaal uit en daarbij gleed het laken van ons beiden af op de grond. We waren beiden klaar voor een herhaling van onze vrijpartij van gisteren. Minder gehaast, dit keer.

Mijn hand gleed over haar borsten en haar tepels reageerden direct op mijn zachte streling. Ik kneedde beiden en vervolgde mijn weg naar beneden. Het kleine belletje dat ze in haar navel had laten piercen rinkelde zachtjes toen ik het een tikje gaf. Feilloos wist ik haar erogene zones te vinden en streelde haar terwijl ik haar lichte huid zag blozen in haar gezicht, borst en lippen. Ze was al behoorlijk aan het opwarmen en haar ademhaling werd zwaarder. Ze keek me glazig aan en smeekte me haast om verder te gaan. Ze draaide zich om en bood mij haar onderlichaam aan terwijl ze haar volle lippen om mijn stijve lul sloot. De warmte van haar mond verraste me en deed me rillen van genot. Haar tong deed ongekende spelletjes en ik moest me concentreren om niet voortijdig klaar te komen. Ik besloot om haar diepste geheimen te gaan onderzoeken en drukte mijn gezicht in haar kruis. Ze spreidde haar dijen gaf mij zicht op een zacht roze kutje, netjes kaalgeschoren, op een dun streepje bovenaan na. Haar landingsbaantje noemde ze dat. Doordat ze haar dijen spreidde kwamen de kutlipjes iets uit elkaar en kon ik zien hoe haar kutje opgewonden werd en glom van het vocht. Ik drukte mijn tong op haar klitje en ze knorde van de plotselinge sensatie op dat centrum van genot. Zachtjes draaide ik met mijn tong rondjes om haar klitje tot ik voelde dat mijn tong verdween in haar vagina. Ik probeerde zo diep mogelijk te komen en voelde hoe Siobhan zich tegen mijn gezicht aandrukte.

Mijn lul floepte uit haar mond toen ze even opveerde en mij aankeek maar ze nam hem vlug weer in haar gretige mondje en pijpte me dat het een lieve lust was. Ik kon mijn stuwende sappen maar net inhouden. Ik viel haar kutje met vernieuwde energie aan en likte haar hele kruis zo snel ik kon. Daarna stopte ik plotseling en sloot mijn lippen om haar klitje en zoog er zachtjes op. Ik voelde het zachte plooitje tussen mijn lippen groeien tot een harder knopje en likte en zoog tegelijk. Siobhan begon nu heftiger te ademen en stopte met pijpen. Gelukkig maar want ik had het niet veel langer volgehouden. Ik legde Siobhan op haar rug en stelde mij op tussen haar opgetrokken knieen. Zo kon ik mij richten op haar kutje en zien wat het met haar deed. Ik stak een vinger in haar vagina en streelde de fluweelzachte binnenkant. Ik kromde mijn vinger en ging op zoek naar haar G-spot, die ergens voorin zou moeten zitten. Ik voelde een iets ruwer plekje en krabde daar zachtjes aan terwijl ik met mijn duim over haar genotsknopje wreef. Haar kutvocht zorgde voor een goed geolied geheel en ik zag haar verdwaasd kijken met glazige ogen, voordat ze haar hoofd in haar nek gooide en een kreun liet ontsnappen die al zo oud was als de mensheid. Ik stak mijn tong uit en likte haar klitje tot ongekende spanning, terwijl ik haar G-spot vingerde. Plots stopte ik en streelde zacht de buitenkant van haar buik en kruis. Siobhan nam deze pauze om haar aandacht weer op mijn lul te vestigen. Ze drukte mij op mijn rug en nam kleine Gino tussen twee handen en wrong hem zachtjes tussen haar handen terwijl ze langzaam op en neer bewoog. Genot schoot via mijn ruggenmerg door mijn hele lichaam en ik voelde hoe het bloed mijn lid keihard stuwde. Mijn paarse eikel glom van de spanning en haar speeksel. Ze likte de onderkant van mijn eikel en wist sidderingen door mijn lijf te sturen.

Op het moment dat ik dacht dat ik zou ontploffen, voelde ik hoe Siobhan schrijlings over mij heen stapte en mijn lul in haar warme kut begeleide. Als een Amazone bereed ze mij en ik ging geheel in haar op. Ze had rode wangen en volle lippen en halfgesloten ogen en ik keek naar haar gezicht terwijl zij haar hand in haar nek stak en haar blonde lokken uit haar gezicht veegde. Haar volle borsten deinden en haar keiharde tepels stonden fier vooruit, rood van de spanning. Ik nam ze tussen duim en wijsvinger en rolde ze voorzichtig maar stevig heen en weer. Ze glom van het zoete zweet tussen haar deinende borsten terwijl ze zichzelf naar haar genot toereed. Ik voelde haar kutje knijpen om de schacht van mijn lul en hoe mijn eikel er soms bijna uit floepte voordat ze hem met een vloeiende neergaande beweging weer helemaal in zich opnam en zo de spanning nog wist te verhogen. Ik hoorde hoe haar ademhaling een oerhijgen werd en ze klauwde haar nagels in mijn borstkas en tepels toen ze kreunend en ongecontroleerd schokkend klaarkwam waarbij ze mij in mijn ogen bleef kijken. Ik grauwde van pijnlijk genot en greep haar bij de schouders. Ik gooide haar op haar rug en dook op haar. Mijn lul wist feilloos waar hij moest zijn en zonder veel omhaal drong ik weer bij haar binnen. Ik voelde haar strakke kutlipjes scheidden om toegang te verschaffen en ze gaf een zacht gilletje van genot. Ik trok helemaal terug en penetreerde haar opnieuw voordat ik diep doorstootte. Ik richtte mij op ging door als een stoomlocomotief in een driftig staccato terwijl Siobhan het uitschreeuwde van genot. Ik sloor mijn mond om de hare en voelde hoe Siobhan met haar tong de mijn zocht en in een soort omhelzing opzoog.

En toen voelde ik het opkomen. Het greep de controle over mijn onderlichaam en liet mijn longen volstromen met lucht. Ik dacht dat mijn kop uit elkaar zou knallen en mijn ademhaling ging driftig in en uit in het zelfde ritme als mijn keiharde lul in en uit Siobhan’s natte kutje stootte. Tot slot stootte ik diep toe en bleef daar, begon te trillen vanuit mijn tenen terwijl ik voelde hoe mijn levenssappen zich door mijn lijf en lul pulseerde en ik explodeerde in hete stralen genot die ik diep in Siobhan ontlaadde. Trillend over mijn hele lichaam liet ik mij op haar hijgende lichaam vallen. Samen rolden we op onze zij. Uitgeput keek ik haar aan en voelde hoe ze me over mijn rug streelde voor we uitgeput in een zoete zomerslaap vielen.

Inmiddels is die Eerste Echte Keer 14 jaar geleden. We zijn nu gelukkig getrouwd en hebben een dochter van 13. Siobhan werkt in een centrum voor Keltische Cultuur en ik als professor Antropologie met als nevenstudie Paleontologie.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top