Skip to content

Momenteel actief

Sex met mijn oom
4.85/5 (20)

In mijn familie heb ik één oom zitten die ik erg lekker vind. Mijn naam zeg ik liever niet en de zijne ook maar niet, aangezien ik niemand in de problemen wil brengen. Ik was bij mijn oom op visite en we waren gewoon gezellig aan het kletsen. Hij vroeg mij die dag hoe het met mijn studie ging. Ik vertelde hem dat ik mijn studie had opgegeven, omdat ik toch liever wilde werken en reizen, dat leek mij zalig. Uiteindelijk heb ik dat nooit gedaan, maar het idee had ik toen wel. Hij gaf mij allerlei adviezen, aangezien hij veel reisde en ik waardeerde dat echt enorm. Daarom sprong ik opeens bij hem op schoot om hem te knuffelen maar op het moment dat ik mijn armen om hem heen sloeg en mijn borsten tegen zijn lijf aandrukte, voelde ik iets onder mijn billen groeien. Ik wond hem duidelijk op. Ik kwam een stukje overeind zitten en keek mijn oom zwijgend aan. Ook hij zei verder niets en ineens tilde hij mij op en nam mij mee naar zijn slaapkamer. Ik had mij natuurlijk kunnen verzetten, maar ik vond mijn oom seksueel enorm opwindend, dus ik wilde eigenlijk niets liever. Ik was 19 en hij was een heel stuk ouder.

Hij was de broer van mijn vader en als die er ooit achter zou komen, had mijn oom waarschijnlijk niet meer geleefd. Maar dat geheel terzijde, we liepen naar de slaapkamer, waar hij mij op het bed legde en mij heel rustig uit begon te kleden. Ook trok hij zelf zijn kleren uit en voor het eerst zag ik zijn heerlijke harde lul. Hij had al het haar weggeschoren, waardoor zijn pik nog groter leek dan hij al was. Ik voelde mijn poesje nat worden en toen ik met mijn klitje begon te spelen, merkte ik dat die ook al behoorlijk opgezwollen was. Mijn oom klom op het bed en ging naast mij zitten. Zijn pik was ten hoogte van mijn hoofd en ik deed wat in mij opkwam en begon hem te pijpen, terwijl zijn grote sterke vingers mijn kutje begonnen te vingeren. Ik genoot en kwam al snel klaar. Ik trilde helemaal, zo opgewonden was ik gewoon. Mijn oom kwam op stoom en pakte mij ruw aan. Dat had ik niet zien aankomen maar op dat moment was ik bereid alles wat hij maar wilde doen toe te staan. Hij greep een flinke pluk van mijn haren beet en begon mij diep in mijn mond te neuken. Hij forceerde zijn paal nog dieper naar binnen en ik had gewoon geen keuze, aangezien ik mijn hoofd niet terug kon trekken. Ik moest zijn pik in mijn keel nemen. Ik slikte hem door en de tranen rolden over mijn wangen. Mijn mascara liep uit maar dat maakte niets uit.

Uiteindelijk trok hij zijn leuter terug en kon ik op adem komen. Het kwijl liep uit mijn mond en ik had eigenlijk niet eens tijd om op adem te komen, want mijn oom zou nog meer met mij gaan doen. Hij ging liggen, trok mijn slanke lichaam op zijn schoot en forceerde mijn kutje op zijn pik. Ik voelde mij gezwollen schaamlippen naar buiten gedrukt worden en ik hapte naar adem, omdat ik nog steeds aan het bijkomen was van die deepthroat actie vlak daarvoor. Hij bewoog mijn jonge lichaam op en neer en zo reed mijn jonge, redelijk onervaren poesje op de pik van mijn oom. Hij vond het vast zalig zijn nichtje te neuken, want hij nam mij kort daarna op zijn hondjes. Ik leunde met mijn handen op het voeteneinde van het bed, terwijl hij flink hard op mijn billen sloeg en mij daarna in mijn kutje ging pakken. Hij trok mijn billen van elkaar terwijl hij mij aan het afneuken was. Ik voelde hoe zijn hele lijf tegen mij aandrukte en hoe zijn dikke pik dieper en sneller in mijn kutje begon te raggen. Ik kwam weer klaar en mijn kutje kneep samen van genot. Dat was de trigger voor mijn oom, die zijn pik snel uit mijn poesje trok, mij op mijn buik liet liggen en over mijn jonge volle borsten spoot. Zo eindigde onze eerste keer neuken. Daardoor ben ik ook niet op reis gegaan, die pik wilde ik voor geen meter missen! Eigenlijk moet ik mijn oom bedanken want dankzij hem heb ik mijn studie toch nog af weten te ronden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top