Skip to content

Momenteel actief

Een natte donderdag 1
4/5 (3)

Het was tien uur in de morgen had een afspraak bij mijn meesteres. Ik belde aan en zij deed open.daar stond zij dan in een mooi zwart pakje met een kort leren jurkje aan. Na de begroeting gingen we naar boven .zij liep voor mij en ik kon dan ook haar billen zien en kon me niet beheersen en kneep zo in haar billen. Zij reageerde niet tot dat we boven in haar kamertje waren. Zo zei ze aan de meesteres komen kleed je uit en ga in het midden van de kamer op de knieen zitten. Zij vertrok uit de kamer en ik trok mijn kleren uit en ging naar het midden van de kamer. Maar zij kwam eerder terug en ik zat nog niet op mijn knieen .Jij luister niet naar wat ik zeg zei ze en voor ik het wist had ik al slagen op mijn billen met een zweep die zij bij zich had. Hierdoor ging ik snel op mijn knieen zitten met mijn handen op de rug. Zij liep naar een kast en kwam terug met twee handboeien die zij om mijn polsen deed.

In de hoek stond een kooi waar ik in moest kruipen. Ik lag op mijn rug en zij deed de kooi dicht waardor ik opgesloten zat. ik moest mijn kop door een gat aan de zijkant doen en toen pakte ze mijn handen en bond ze vast aan de bovenkant van de kooi zodat ik deze niet meer bewegen kon. Zo zij wat is dat hier en ze greep mijn lul vast .Deze was al aardig gegroeid.Zij bond nu een touw om mijn lul en trok er aan dat ik me omhoog moest duwen want zij bond hem nu vast aan de bovenkant. Toen liet ze een takel zakken en tilde de kooi op. Niet luistern dat zul je merken zij ze en ging de kamer uit en ik hing daar in een kooi en kon me niet bewegen. Na vijf minuten kwam zij terug zehad zich omgetrokken en had nu een zwarte leren beha en een klein zwart slipje aan, aan de meesteres komen dat weet je toch dat mag niet als je geen toestemming heb zei ze.

Na wat kleineren kwam ze bij mijn hoofd staan draaide zich om en duwde haar billen in mijn gezicht. Lekker vroeg zij maar ik kon weinig zeggen met haar billen in mijn gezicht. Ik hoor niks zei ze en probeerde te antwoorden maar dat ging niet. Toen draaide ze zich om zozo zei ze wat ben je rood heb je dorst gekregen. Ik had het inderdaad warm gekregen en vroeg daarom wat te drinken. Jij wilt wat drinken dat kan .Nu kwam zij boven staan en deed haar slipje op zij en urineerde in mijn mond. En laat er niets langs lopen maar dat ging gewoon niet het was teveel. Wat heb ik gezegd alles opdrinken. Zij liep achteruit en haalde een trechter uit de kast. Deze duwde Zij mij in de mond. Hierna urineerde zij in de trechter waardoor ik alles mioest doorslikken. Het was zo opwindend dat ik een spontane zaadlozing kreeg.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top