Skip to content

Momenteel actief

Sex met mijn broer
4.69/5 (32)

Mijn naam is Melissa en ik ben zelf 19 jaar, mijn broer is 21 en pas heb ik iets geils met hem beleeft, had nooit gedacht dat dit kon gebeuren want eigenlijk is het niet normaal om seks met je broer te hebben toch? Het was twee maanden terug toen ik met een vriendinnetje was wezen shoppen in de stad. Toen we thuiskwamen gingen we direct naar mijn kamer om alles wat we hadden gekocht te passen. Mijn vriendin kreeg een telefoontje van haar ouders dat ze eerder gingen eten omdat haar vader weg moest dus bleef ik alleen achter.

We hadden beide ook een leuk lingerie setje aangeschaft en ik was deze aan het passen toen opeens de deur open ging. Het was mijn broer die zei dat pa en ma overwerkte en ik zelf iets te eten moest maken, hij zou zo weggaan. Opeens kwam hij mijn kamer helemaal in en zei; “Zo zusje jij wordt steeds knapper. In lingerie ben je echt een klein prinsesje!” Ik weet niet wat er gebeurde maar ik werd opeens opgewonden van mijn eigen broer, ik antwoorde subtiel dat hij er ook wel mocht wezen en we begonnen zonder aanleiding te zoenen. Ik weet nog dat ik me heel vreemd voelde, maar stoppen wilde ik niet. Mijn broer schrok ook een beetje en wilde eigenlijk weglopen, maar ik zei opeens; “Ik heb weleens over jou gefantaseerd en wil je nu echt voelen”. Hij legde een vinger op mijn mond en begon mijn borsten te strelen, eerste heel teder en toen deed hij mijn bh uit en maakte mijn tepels heel hard. Mijn kutje was inmiddels erg nat geworden en zo te zien zijn pik ook. Ik zag een behoorlijke bobbel. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik haalde zijn pik tevoorschijn en nam hem in mijn mond; “Jeetje wat smaakt hij lekker!” Ik begon diep te pijpen en werd er alleen maar geiler van. Nu wilde ik geneukt worden door mijn eigen broer. Ik legde hem op mijn bed en ging bovenop hem zitten en liet zijn pik in mijn kletsnatte kutje zakken en ging ritmisch op en neer. Ik zag dat mijn broer super geil geworden was en vroeg of hij me doggystyle wilde neuken. “Ja zusje” zei hij. “Maar dat doe ik niet zachtjes, ik wil je goed voelen”. Dit liet ik me niet nogmaals zeggen en ging op mijn knieën voor hem zitten en liet mij bruut nemen. Ik voelde op dat moment geen enkele schaamte meer.

Opeens begon mijn broer zwaar te ademen en ik voelde de sperma diep mijn kutje in komen. ‘Shit! We hadden geen condooms gebruikt’ dacht ik nog, maar dit voelde zo intens en mijn eigen broer kon ik toch wel vertrouwen. Ik pakte en handdoek en maakte alles schoon en lag nog even in zijn sterke armen na te genieten. Dit is verder nooit meer gebeurt, maar ik vind het super geil!

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top