Skip to content

Momenteel actief

Eerste keer buitensex op het strand
3.67/5 (3)

Buitensex, ik hou er zo van. Ik ben een keertje op het strand geneukt door een hele leuke jongen. Ik zal zijn naam hier niet noemen, ik denk dat hij daar niet heel erg blij van gaat worden. Wat ik wel wil zeggen is dat hij op dat moment behoorlijk dronken was en dat het neuken niet zo bijzonder lang duurde. Maar lekker, dat was het zeker, helemaal als je kijkt naar hoe wild hij mij nam en ook waar het was. Voor die tijd had ik nog nooit seks in het openbaar gehad, dus ook niet op plekken als het strand, maar het trok mij altijd al wel aan.

Ik lag op het strand een beetje aan de kant van de duinen en genoot van het beetje wind dat van zee over mijn lijf gleed. Ik had mijn bikinitopje uitgedaan en lag daar, zonder dat ik het wist, met behoorlijk harde tepels te zonnen. Die dronken kerel kwam dus naast mij liggen, heel erg stilletjes en boog zijn hoofd over mij heen en begon ineens aan mijn tepels te zuigen. Ik kwam overeind want daar schrok ik natuurlijk behoorlijk van, helemaal omdat ik geen notie had van dat hij naast mij was komen liggen. In ieder geval keek ik op en zag hem daar zitten. Ik wilde iets heel gemeens tegen hem gaan zeggen, toen ik zag hoe hij zijn zwembroek uitdeed en daar met zijn enorme pik begon te spelen. Ik werd er stil van, ik was namelijk best wel geil en had al een aantal weken niet eer geneukt. Iets wat voor mij behoorlijk lang is. Je zou het begrijpen als je mij zou zien. Ik ben echt het prototype slet. Klein kontje, dikke tieten, blonde haren en volle lippen.

Afijn, hij kwam dichterbij en vroeg mij in bezopen klinkend Nederlands hof ik er mee wilde gaan spelen. Ik keek hem aan en moest een beetje giechelen, maar begon zijn lul toch af te trekken. Dat deed ik een paar minuten en uiteindelijk besloot ik mijn bikinibroekje ook uit te doen en beklom ik hem. Ik liet mijn inmiddels al nat geworden poesje zomaar over zijn paal zakken. Op dat moment dacht ik totaal niet aan een voorbehoedsmiddel of iets dergelijks. Gelukkig ben ik niet zwanger geworden en heeft hij mij ook geen enge ziektes gegeven. Ik voelde zijn enorme paal in mij komen en ik werd er behoorlijk goed door opgevuld, zo kan ik je melden. Het was een waanzinnig lekkere pik. Hij liet mijn lijf sneller op en neer gaan door zijn handen daarop het strand, met mensen in de buurt, op mijn heupen te leggen en mijn lijf op en neer te laten gaan. Daarna ging ik op mijn knieën zitten en liet ik hem mij op zijn hondjes nemen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens meer echt doorhad dat we op het strand waren. Niets viel mij meer op, behalve die neukende pik in mijn strakke kutje.

Hij neukte lekker door en op ene gegeven moment kwam hij klaar. Ik had graag op mijn rug gelegen en zijn sperma over mijn tieten willen zien spuiten, maar dat lukte niet meer. Ik was volgespoten en het zaad droop, of liever gezegd stroomde uit mijn kutje. Daarna is hij naakt opgesprongen en zo de zee in gerend, waarna hij weer terug kwam en zich aan mij voorstelde. Ik moest daar wel een beetje van lachen. Hij kon er de humor niet van inzien, hij had niet door hoe omgekeerd zijn aanpak was. We spraken voor de volgende avond af en toen was hij nuchter. Het bleek totaal mijn type niet te zijn. Neuken kon hij wel, maar blijkbaar alleen als hij dronken was, want die nacht op mijn hotelkamer, bakte hij er bijzonder weinig van.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top