Skip to content

Momenteel actief

Met mijn moeder achter gesloten deuren.
4.57/5 (14)

Zonder te kloppen kwam mijn moeder naar binnen en kleedde mijn moeder zich uit en kwam bij mij in bed liggen. Ze draaide mij op mijn rug en kwam meteen naakt bovenop mij zitten. Jezus mam waarom maak je me wakker. Je vader is naar zijn werk en zal pas laat in de middag thuiskomen. Kom ik heb zin lieverd ik wil met je neuken. Ik heb lang uitgekeken naar dit moment zodat we ongestoord met ons tweeën lekker kunnen neuken. Ik ben geil en wil die lekkere harde piemel van mijn eigen zoon in mijn natte kut voelen komen. Mijn moeder begon aan mijn shirt te trekken en trok het over mijn hoofd uit. Toen dat gelukt was draaide mijn moeder mij om en deed hetzelfde met mijn short. Ze ging tussen mijn benen liggen en zoog mijn slappe piemel in haar mond en draaide met haar tong om mijn eikel heen. Ze voelde hoe mijn piemel langzaam begon te groeien. Maar ineens duwde ik mijn moeder van mij af en spreidde ik haar benen verder uit elkaar en likte ik met mijn tong over haar natte schaamlippen en ze kreunde het uit en trok aan mijn haar toen ze mijn tong over haar natte schaamlippen voelde glijden. Oh Ja ga door zei ze en draaide met haar heupen over mijn mond. Kom op duw je tong verder in mijn kut ik ben zo geil. Zelf lag mijn moeder te trekken aan haar harde tepels en wilde niets liever dan mijn harde piemel diep in haar natte kut voelen gaan. Ik zoog haar natte schaamlippen in mijn mond. Oh Ja ik kom en ineens kwam mijn moeder klaar. Ze schokte en duwde haar kut harder op mijn mond. Ik glibberde met mijn tong tussen haar schaamlippen door en voelde een stroom van sappen uit haar kut komen. Ze trok mij omhoog en ging bovenop mij zitten en pakte mijn harde piemel vast en liet zich er langzaam overheen zakken. Oh ja kreunde mijn moeder toen mijn harde piemel langzaam in haar natte kut verdween. Ze kneep in haar borsten en bleef mij geil aankijken. Jij bent van mij vandaag en ik wil op zijn minst een paar keer zijn klaargekomen voordat er iemand thuiskomt.

Pak mijn borsten vast zei zijn moeder. Ik voel dat ik weer ga klaarkomen zei ze en voor de tweede keer kwam ze wild spuitend uit haar kut klaar op mijn harde piemel. Normaal zou ze dan klaar zijn maar nu ze met mij neukte bleef ze gewoon op mijn harde piemel zitten. Kom op ik wil dat je mij lekker van achteren gaat neuken zei mijn moeder. Ze ging staan en nam een uitdagende houding aan met haar kont omhoog en hoofd op het matras. Met beide handen trok ze haar billen uit elkaar en liet ze mij haar natte kut zien. Zonder wat te zeggen ging ik op mijn knieën achter mijn moeder zitten en duwde ik mijn harde piemel langzaam mijn moeders natte kut in. Mijn moeder begon zichzelf wild te vingeren terwijl ik haar vanachter neukte en ze zei dat ze voor de derde keer ging klaarkomen. Toen mijn moeder klaar kwam kreunde ze het uit en mijn harde piemel floepte uit haar kut toen ze voorover op bed viel. Ik keek hoe ze vlak voor mijn ogen kronkelend op bed lag. Mijn harde piemel stond schuin omhoog en mijn paarse eikel glom van het kut vocht van mijn moeders kut. Mijn beurt zei ik en ik draaide mijn moeder op haar rug. Spreid je benen uit elkaar mam. Ze spreidde haar benen uit elkaar en toonde mij haar natte kut. Geil van verlangen keek ik naar haar kut en pakte mijn harde piemel vast en begon er langzaam aan te trekken en duwde mijn eikel tussen mijn moeders natte schaamlippen in. Ik wachtte even en terwijl ik haar bleef aankijken duwde ik langzaam mijn harde piemel in haar kut. Oh ja kreunde ze en beet op haar onderlip en voelde hoe mijn harde piemel bezit van haar nam. Langzaam voerde ik het tempo op en voelde hoe de spanning zich begon op te bouwen. Ze bleef mij aankijken en kon aan mijn gezicht zien dat ik op het punt stond om klaar te komen. Waar moet ik klaarkomen vroeg ik aan mijn moeder. Kom maar in mijn kut klaar ik wil voelen dat je in mijn kut klaarkomt zei mijn moeder. En meteen spoot ik mijn sperma in haar kut. Ja lieverd dit heb ik altijd al willen voelen.

Nadat mijn moeder en ik samen hadden gegeten kwam ze voor mij staan en knoopte ze haar ochtendjas open. Ze ging op het aanrecht zitten en spreidde haar benen uit elkaar. Met twee vingers spreidde ze haar kut open en trok mij naar zich toe. Lik mijn kut zei ze. Daarna ging ze voorovergebogen tegen het aanrecht staan met haar handen tegen de muur terwijl ik haar van achteren neukte. Op een avond was ik televisie aan het kijken met mijn moeder en we zaten samen op de bank. Ik lag tegen mijn moeder aan waarna mijn moeder haar armen om me heen legde. Ik voelde haar borsten tegen mij aanduwen. Toen voelde ik haar hand langzaam over mijn bovenbeen wrijven. Ik kreeg meteen een harde piemel. Sorry mam ik kan er niks aan doen. Groeide die hiervan vroeg ze terwijl ze met haar hand over mijn been ging. Ze haalde haar hand weg en vroeg aan mij of ik wilde gaan staan. Ik stond op en mijn moeder maakte mijn broek open en trok die naar beneden. Mijn harde piemel stond schuin omhoog en ik stond voor mijn eigen moeder. Ze pakte mijn harde piemel vast en begon me tergend langzaam af te trekken. Ze nam mijn harde piemel in haar mond en ik keek hoe mijn eigen moeder mijn harde piemel haar mond in en uit liet gaan. Ze zat met mijn piemel in haar mond alsof het de normaalste zaak van de wereld was en ze ging steeds sneller heen en weer met haar mond en ik voelde dat ik klaar ging komen en spoot al mijn sperma in haar mond. Ze haalde mijn piemel uit haar mond en zei kom lieverd laten we naar boven gaan. Mijn moeder en ik stonden op en liepen naar boven toe. Lieverd kom eens hier en met mijn broek naar beneden liep ik haar slaapkamer in. Hier komen met die lekkere piemel van jouw zei ze. Ik liep naar haar toe en pakte haar hoofd vast en begon gewoon mijn mijn moeder te tongen. Ik likte haar in haar nek en pakte haar borsten vast. Ik vroeg aan haar of ze zich wilde omdraaien en ging achter haar staan en duwde voorzichtig mijn harde piemel in een keer helemaal mijn moeders natte kut in. Ik begon heen en weer te gaan steeds sneller en dieper in haar kut. Ja neuk je eigen moeder maar kreunde ze en even later kwam ze schokkend klaar. Ik ging door en kwam ook klaar en spoot al mijn sperma in mijn eigen moeders kut.

De volgende ochtend werd ik wakker en mijn moeder was al uit bed. Ik kon mijn broek niet vinden en liep zonder broek naar beneden toe. Ik liep de woonkamer in waar mijn moeder aan tafel de krant aan het lezen was. Mijn moeder keek mij lachend aan. Daar is mijn lekkere lieverd zei ze. Ik ging naast mijn moeder zitten en ze schoof dichter naar mij toe. Mijn piemel begon alweer te groeien toen ik mijn moeder zag zitten en meteen ging mijn moeders hand eroverheen. Ik keek haar aan en ik zag meteen wat voor mooie vrouw mijn moeder is ze zit hier aan tafel en langzaam kwam ze met haar gezicht naar me toe en voelde ik haar mond op mijn mond komen. Ze vroeg hoe ik het gisteren vond om met haar te neuken waarop ik haar liet weten het erg geil en heel lekker te vinden om dit met haar te kunnen doen. Dan doen we het nog een keer maar dan op mijn manier zei mijn moeder en ze stond op zodat we tegen elkaar aan stonden. Ze nam mijn kin in haar hand en trok die naar haar mond toe om daarna met haar tong over mijn mond te gaan. Ik voelde hoe haar tong over mijn mond ging en opende mijn mond. Dit was haar bedoeling want voor ik het wist voelde ik haar tong mijn mond in gaan om met mij te kunnen tongen. Ik voelde haar hand op mijn kont en nog steeds had mijn moeder haar mond op mijn mond wat doe je dat lekker kom pak me vast. Ik wilde niets liever en dacht niet aan het feit dat ik met mijn eigen moeder incest pleegden. Mijn moeder keek me geil aan. Ja lieverd het is incest maar wat maakt het uit als we het allebei lekker vinden en van genieten is het niet belangrijk of het wel of niet mag. Kom lieverd laten we naar mijn slaapkamer gaan daar hebben we een groot bed en meer ruimte liet mijn moeder weten en ze pakte me bij de hand vast en nam me mee naar haar slaapkamer waar ze zich op het bed liet vallen. Ik kroop naast mijn moeder en bracht mijn mond naar haar mond toe en begon weer geil met mijn eigen moeder te tongen. Terwijl ik mijn moeder bleef tongen liet ik mijn handen over haar lichaam glijden. Toen ik bij haar borsten kwam begon mijn moeder te kreunen en keek ik haar aan. Toe maar lieverd ga maar door. Mijn vingers gleden over mijn moeders natte schaamlippen heen en steeds harder begon mijn moeder te kreunen. Gewillig draaide ze zich om en ik maakte mijn vinger nat en bracht die naar mijn moeders anus en duwde die tegen haar anus aan en begon ik haar anaal te vingeren. Oh lieverd wat is dit lekker ik ga klaarkomen zei mijn moeder. Ik haalde mijn vinger uit haar anus en draaide mijn moeder op haar rug en ze greep meteen mijn hoofd vast om deze naar haar mond te brengen en begon wild met mij te tongen.

Lieverd ik wil dat jij met je tong in mijn kut gaat en mijn kut lekker gaat likken. Ik deed wat ze mij vroeg en draaide me om zodat ik mijn mond vlak voor haar natte kut had en ik liet mijn tong over haar natte schaamlippen glijden. Ik duwde mijn gezicht tussen mijn moeders benen in en mijn tong liet ik in haar kut glijden. En toen ik voelde hoe mijn moeder haar benen om mijn hoofd spande en daaruit maakte ik op dat mijn moeder op het punt stond om klaar te komen en kreunend spoot mijn moeder mijn mond vol. Ik hoop dat jij het lekker hebt gevonden om met je moeder te neuken. Je mag altijd met me neuken wanneer je maar wil. Ik ben totaal aan jou overgeleverd en zal je met alle liefde zo vaak neuken als je maar wil en wat er tussen ons gebeurd neemt niemand van ons af. Vaak denken de mensen dat we verliefd op elkaar zijn. Wij stoeien met elkaar en mijn zoon is er niet vies van om per ongeluk mijn borsten vast te pakken en ook wel eens tussen mijn benen. Zo ook op een morgen had hij zich net gedoucht en was naakt terwijl ik de badkamer binnen kwam gelopen pakte hij me vast en begon met mij te stoeien. We stoeiden met elkaar maar ik zag dat mijn zoon een harde piemel had gekregen. Hij pakte me om mijn middel vast en ik voelde zijn harde piemel tegen mijn buik aan duwen. He lieverd stop dit kunnen we niet doen maar ik vond het geil en ook spannend. Mijn zoon stopte niet en zijn hand gleed onder mijn badjas door over mijn buik. Ik draaide mij om en toen stonden we tegen elkaar aan. Oh mam ik hou zoveel van je. Lieverd ik hou ook heel veel van jou en ik voelde zijn hand naar mijn natte kut gaan. Ik weet niet wat er met me gebeurde maar ik stond ineens weer met mijn zoon te tongen. Ik werd me ervan bewust dat hij weer met mij wilde neuken. Zijn handen gleden onder mijn badjas en hij greep mijn borsten vast. Mijn zoon pakte een been van mij vast en tilde die omhoog en duwde zijn harde piemel mijn natte kut in. Hij duwde verder en mijn schaamlippen gleden om zijn harde piemel heen en werd als vanzelf mijn natte kut ingezogen. Hij kreunde en ik deed mijn benen nog verder uit elkaar en duwde zijn harde piemel heen en weer in mijn kut. Ik was alles om mij heen vergeten. Dieper en harder duwde hij zijn harde piemel in mijn natte kut terwijl ik mijn lichaam tegen mijn zoon aan duwde. Ik ben niet meer aan de pil lieverd vertelde mijn moeder mij kreunend. Ik wil ook dat je in mijn kut klaarkomt hoor je dat ik wil dat je in mijn kut gaat klaarkomen. En het maakt mij niks uit zei mijn moeder er is niemand die het te weten komt. Ja dat weet ik wel maar dit kan toch niet we zijn moeder en zoon ik kan jou toch niet zwanger laten worden van mij. Nu zijn harde piemel helemaal in mijn kut zat kon ik mijzelf niet meer inhouden. Ik ging boven op hem liggen en duwde zijn harde piemel meteen weer mijn natte kut in. Je moet hem nu in mijn kut duwen en ik wil dat je in mijn kut gaat klaarkomen hoor je dat. Haar kut schoof over mijn harde piemel heen en weer en ineens schoot mijn orgasme door mijn lichaam heen ja lieverd dieper ik kom klaar en haar sappen spoten uit haar kut over mijn harde piemel heen en op mijn buik. Opeens gooide mijn zoon mij op mijn rug en gooide hij zich boven op mij Oh mam ik vind het zo lekker om met jou te neuken mam ik ga ook klaarkomen. Toe dan neuk mij maar en kom klaar in mijn natte kut zei ik tegen mijn zoon en ik sloeg mijn benen om hem heen. Hij lag zo in mijn kut te neuken dat ik helemaal niet door had dat hij al aan het klaarkomen was. Oh ja mam voel je het voel je hoe ik klaarkom in jouw kut. Met mijn enkels duwde ik op zijn kont en ik duwde zijn klaar komende piemel nog dieper mijn kut in ja spuit mijn kut vol kom maar klaar in je moeders natte kut. Ik besefte gewoon niet wat ik zei zo geil was ik op dat moment. We bleven nog een paar minuten liggen en toen besefte ik wat mijn zoon en ik hadden gedaan. Ik pakte zijn hoofd vast en zei ik had je toch gezegd dat ik wilde dat je in mijn kut moest klaarkomen. Ik wil gewoon zwanger van mijn eigen zoon worden het maakt ook niks meer uit ik had dit nooit willen missen. Dat vind ik juist het geilste om mijn eigen zoon zijn sperma diep in mijn kut te voelen spuiten. Lieverd het is nu gebeurd maar mond dicht houden tegen iedereen. Vond je het wel lekker om met je eigen moeder te neuken. Ik vond het heerlijk nu neuken mijn moeder en ik vaker stiekem met elkaar.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top