Skip to content

Momenteel actief

Ans neukt vader van ex vriendje
4.27/5 (11)

Ans was pas 18 jaar oud geworden en wilde eindelijk wel eens lekker neuken. Ze had al een paar jongens in haar kutje gehad, maar voordat ze hey überhaupt lekker begon te vinden, spoten die knapen haar al onder. Ze baalde er dan ook best wel van, maar daar zou ze graag verandering in zien komen, omdat de vader van haar ex vriendje een oogje op haar had laten vallen. De ouders van haar voormalige liefje waren gescheiden. Hij was nou eenmaal gek op jongere kutjes en dat kon zijn ex vrouw nou niet per se waarderen, vooral niet toen ze hem met een meisje van haar zoons school in het echtelijk bed had betrapt. Nu was het Ans haar beurt om met die man naar bed te gaan en na school ging ze meteen naar zijn huis toe. Zijn zoon en haar ex vriendje woonde bij haar moeder en dus hadden ze het rijk alleen. Hij liet haar binnen en bekeek haar goed, voordat ze op de bank ging zitten. Ze had een mooi lichaam. Lange benen, een mooi kontje en natuurlijk een paar overheerlijke jonge tieten waar hij straks lekker overheen zou kunnen gaan spuiten. Die billen waren goed te zien in een wel erg strakke spijkerbroek, hij liep op een drafje achter haar aan en hield haar tegen voordat ze kon gaan zitten en drukte zijn handen tegen die ferme billen aan en kneedde erin. Hij was al niet meer te houden.

Hij had haar eerst wat te drinken aan willen bieden, daarna gezellig wat willen babbelen om haar op haar gemak te stellen, maar een tienermeid met zo’n lichaam, daar was moest hij gewoon meteen mee van bil. Hij maakte haar broek los en trok deze van haar mooie kont, die een beetje heen en weer schudde door de schurende stof die over haar huid gleed en het vlees een stukje mee naar beneden trok. Hij voelde hoe warm die billen waren en begon ze nog meer te masseren, door de dunne stof van haar slipje heen. Die ging vervolgens ook uit, terwijl Ans zelf haar shirt en bh uit had gedaan. De man draaide haar om, maakte zijn brok los en pakte de twee paardenstaarten die ze droeg beet, trok haar hoofd naar beneden en stuurde haar mond naar zijn harde lul en stak die vol overgave in haar waanzinnig geile mondje.

Ze zoog wild en met heel veel kwijl en haar stem brak terwijl ze kreunde, zo geil was ze. Hij nam haar weer bij de staartjes beet en trok haar overeind en gooide haar vervolgens op de bank en klom achter haar. Hij tilde één been in de lucht, stuurde zijn behaarde ouwe pik tussen haar schaamlippen en pompte zijn lul diep in haar schede. Ze gilde het uit van plezier. Eindelijk een pik die haar genot kon geven. De oudere man neukte haar genadeloos hard, hield er totaal geen rekening mee dat hij haar eventueel zeer zou doen met zijn best wel enorme pik. Kom hem ook niet schelen, als hij maar neuken kon met zo’n tienersletje. Het idee dat dit de ex van zijn zoon was, wond hem enorm op. Ans speelde ondertussen erg hard met haar gezwollen klitje en het duurde voor haar ook niet lang voor ze klaar gingt komen. Ze hijgde en haar lichaam bewoog alsof ze een epileptische aanval kreeg, maar dat trok al snel weg. Daarna werd ze op haar rug gelegd en klom die man op haar en neukte haar diep en hard in de missionaris stand, tot hij niet meer opgewassen was tegen die redelijk onervaren tienerspleet, waardoor hij zijn lul uit haar moest laten glijden, zijn pik in haar hand drukte en haar beval te trekken, richtend op haar eigen borsten, die hij vervolgens met veel kracht met zijn zaad onder ging spuiten. Het spoot er met zo’n kracht uit, het kwam zelf op haar gezicht en in haar haren terecht. Heerlijk, eindelijk was ze eerder klaargekomen dan degene die haar neukte. Ja, het was wel redelijk kort, maar allemachtig wat vulde die volwassen pik haar tienerkutje toch geweldig op! Dit smaakte in ieder geval naar meer. “Morgen weer?” vroeg de vader van haar ex. Hebberig knikte Ans. Hopelijk zou hij haar dan in nog meer standjes te grazen nemen. Ze had veel over op zijn hondjes gehoord en was daar erg benieuwd naar!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top