Skip to content

Momenteel actief

21 jaar oud sletje als sexslaafje gebruikt
4.4/5 (5)

Seks is gewoon het meest lekkere wat er is. Simpel. Ik neuk zoveel mogelijk, helemaal nu ik weer vrijgezel ben. Ik had een relatie waar sex maar af en toe ter sprake kwam en om het nou echt geweldig te noemen, nee. Dus nu ik van die trut af ben, wil ik gewoon lekker van bil gaan, zonder mij ergens druk om te maken. Zo ga ik ieder weekend stappen, niet om te drinken, maar om heel erg geile wijven te zoeken en die eens flink plat te palen. Ja, ik weet dat het allemaal erg banaal klinkt, maar dat kan mij eigenlijk niet zo heel erg veel schelen. Ik scoor meiden en daar gaat het uiteindelijk om.

Afgelopen weekend nog. Toen heb ik een meid van 21 mee naar huis weten te nemen. Jongens wat was ze gewillig zeg, ze wilde alles wel doen, maakte niet uit of het nou ruw of zacht was, als ik haar maar nam. Ze bood zich zelfs bij mij aan, ik hoefde er niet eens moeite voor te doen. Ik had gelukkig nog condooms gekocht, want ik durfde het niet aan die meid zonder een rubbertje om mijn snikkel te nemen, dat ging mij echt te ver. Maar verder was het allemaal vrij en open. Dus toen we bij mij thuis waren, stelde ik haar voor mijn sexslaafje te zijn. Vond ze helemaal top, wat ik maar wilde, zei ze hijgend. Nou, dat heeft ze geweten hoor. Ik rukte eerst de kleren van haar lijf, echt helemaal kapot. Hoe ze dan naar huis moest gaan, dat zouden we later wel oplossen. Ik trok haar aan de haren en kneep haar keel een beetje dicht. Ik had dat extreem harde nog nooit eerder geprobeerd, maar wilde het altijd al eens doen. En het beviel mij prima. Die meid overigens ook. Ze werd er alleen maar geiler van. Haar haren nog in mijn handen hebbend trok ik haar naar beneden en haalde mijn harde pik tevoorschijn. Ze moest haar mond openen en ik propte hem zo naar binnen en begon haar eerst in haar mond en daarna ook nog in haar openstaande keel te neuken. De tranen liepen over haar wangen, zo diep zat ik er bij haar in. Dit deed ik een paar minuten, waarna ik haar op de bak gooide en haar op haar buik liet liggen. Ik greep haar middel stevig beet en trok haar onderlijf naar boven. Ze deed haar benen een beetje van elkaar, terwijl ik een condoom om mijn lul schoof. Toen drukte ik mijn pik diep in haar schede en neukte ik haar ruw, terwijl ik op haar kleine kontje sloeg, die er rood van begon te kleuren.

Toen trok ik mijn lul uit haar kut en duwde ik mijn eikel tegen haar mooie kleine kringspier. Ik duwde flink door en met speels gemak gleed mijn lul bij haar naar binnen. Die was overduidelijk vaker in haar anus genomen, dacht ik bij mijzelf. Jammer, ik had graag de anale ontmaagder uitgehangen, maar je kunt niet alles hebben. Ik deed gewoon net alsof, daar haalde ik ook voldoening uit. Ik paalde die reet zo ongelooflijk diep en hard, ze kwam er zelfs door klaar. Ik greep haar handen en trok die naar achteren, daarna liet ik ze weer los en trok ik weer aan haar haren, was veel opwindender vond ik. Het duurde niet lang voor ik voelde dat ik ging spuiten. Ik trok mijn lul uit haar, trok het condoom eraf en neukte haar weer in haar strot, tot ik ging spuiten. Het was heerlijk, zo diep in haar keel klaarkomen. Het meest lekkere orgasme sinds tijden. Die nacht heb ik haar nog meerdere malen geneukt en toen het allemaal achter de rug was, vroeg ze of ze niet voor altijd mijn sexslaafje mocht zijn. Ik knikte. En morgen komt ze weer bij mij langs. Oh ja, ze ging in een lange regenjas, die ik nog in de kast had hangen naar huis.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top