Skip to content

Momenteel actief

Sex met zusjes in hotel in Spanje
3.91/5 (11)

De vakantie die ik dit jaar heb geboekt kan vast niet zo enorm lekker zijn als die van vorig jaar. Ik ben toen (als alleenstaande man met een goed betaalde baan) naar een luxe hotel in Spanje gegaan. Ik zat aan zee en het was er werkelijk heerlijk,. Niet alleen het weer, de zee en het strand, om het zwembad en alle luxe van het hotel niet te vergeten, maar ook de vrouwen. Vooral die twee zussen die ik tegen het lijf liep. Letterlijk trouwens, want ik was niet aan het opletten en ging een hoekje om en botste zo tegen een tweetal bikini dragende sletje op. Ik voelde hun borsten tegen mij aandrukken en toen ik besefte wat het was, kreeg ik een harde lul. De vrouwen keken mij aan en likten hun lippen af. Het was mij allang duidelijk, deze meiden roken buitenlands geld. Ik had genoeg bij me en toen ze mij in redelijk Engels vroegen of ik met hen mee naar hun hotelkamer wilde gaan, zei ik natuurlijk geen nee.

Ik had er wel zin in om eens met twee meiden wat stouts te gaan doen. We gingen naar hun kamer, waar ik mij uit mocht gaan kleden, terwijl de dametjes naar de badkamer gingen om zich een beetje op te frissen. Even dacht ik eraan dat er misschien net een andere vent in hun had liggen porren, misschien die dikke Duitser die naast mij in ene kamer zat. Ik schudde die gedachte maar snel van mij af, aangezien het mijn erectie alles behalve bevorderde, laat ik het zo maar stellen. De meiden kwamen naeen minuut of vijf de badkamer uit en ik keek mijn ogen uit. Wat een heerlijke volle tieten en strakke lichamen hadden de zussen zeg. Ik weet trouwens niet eens zeker of het echt zussen waren hoor, maar zo zagen ze erg gewoon uit en ik vond het wel een geil idee. Ik vroeg er verder ook niet naar, ik wilde de illusie behouden.
De meiden hadden ook nog volle billen en drukten mij, toen ze naast mij stonden, achterover op het bed en begonnen mijn lijf te kussen. Van boven naar beneden gleden ze, het was een heerlijk gevoel en een nog veel opwindender gezicht moet ik zeggen.

Uiteindelijk kwamen ze bij mijn penis uit en die grepen ze allebei vast. Ze likten en zoenden en wierpen tijdens het proces een geile blik mijn kant op, wat het deed lijken of ik naar een POV sexfilm aan het kijken was, maar dan met gevoel en al erbij. Ze pijpten mij zalig, ik genoot er zo intens van dat ik ging kreunen, iets wat ik normaal bij sex niet doe. Zal wel aan het vakantiegevoel hebben gelegen, ik heb geen idee. Daarna ging één van de meiden met haar poesje op mijn gezicht zitten en reed de andere slet op mijn pik. Ik likte en genoot van het warme strakke en ook natte gevoel op mijn leuter en duwde uiteindelijk het natte poesje van mijn hoofd weg, omdat ik wilde zien wat er daar beneden gebeurde. De “zus” die op mijn tong had gezeten, kwam naast het andere op en neer rijdende sletje zitten en likte aan mijn ballen, haalde zo nu en dan mijn lul uit dat kutje en zoog hem zalig af, om hem er vervolgens weer in te drukken. Zo wisselden ze van positie, tot ik op het punt stond te spuiten. Samen lagen ze naast mijn pik met hun mooie Spaanse gezichten en trokken ze mij af, tot het sperma de lucht in schoot. Het kwam op hun gezichten, in hun haren en waar al niet meer neer. Het was een wonderbaarlijk geil gevoel en een fantastisch pornografisch gezicht. Ik zal die twee meisjes ook niet meer vergeten. Helaas was het hotel voor dit jaar al volgeboekt. Maar ik ga wel naar Spanje, vlakbij het hotel van vorig jaar, in de hoop die sletjes, of andere Spaanse vrouwtjes, op dezelfde manier tegen te komen. Oh ja, ik heb ze ook nog betaald, maar voor 200 euro twee bloedmooie meisjes neuken, vind ik geen geld.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top