Skip to content

Momenteel actief

Dromen over sex
​Dit verhaal bevat momenteel nog geen waarderingen. Wees de eerste !

Soms heb je van die dromen dat ’t alleen maar over sex gaat. Zo’n droom had ik. Het was een onbekende en we hadden heerlijke sex. We wisselde af met de standjes, waren niet vies van elkaar en hadden gewoon ongeremde sex. Ik werd wakker en het leek of m’n clit gewoon één groot opgezwollen bol was. Het klopte en het leek wel een soort magneet. Ik moest er gewoon aanzitten om m’n behoefte te bevredigen. Ik ging met m’n vinger over m’n clit heen en voelde dat ik al behoorlijk nat was. Ik rommelde wat in m’n nachtkastje en pakte een vibrator erbij. Ik schoof hem zonder problemen diep naar binnen en zette hem aan. Ik kreeg een rilling over m’n lijf en het duurde dan ook niet lang voor ik heerlijk klaarkwam. Ik bleef nog even een paar seconde in bed liggen om vervolgens naar de badkamer te lopen. Zette de kraan open en gng eronder. Ik pakte ’t scheermesje en haalde al het overbodige weg. Met m’n vingers gleed ik over m’n kaal kutje en ging verder met de rest. Ik droogde mezelf af en smeerde me van top tot teen in. Terwijl ik in de spiegel keek masseerde en streelde ik mezelf.

In m’n slaapkamer trok ik een spannend korsetje aan, maakte mezelf op en besloot achter de computer te gaan. Ik was nog steeds in een dirty bui en logde in in het chat systeem. Terwijl ik nog van m’n drankje genoot kwam de eerste man al binnen. Hij heette lekkerding123 en ik vroeg of hij dan echt zo lekker was als z’n naam suggereerde. Al gauw zette het lekkereding zijn webcam aan en ik kon hem geen ongelijk geven. Hij gaf aan dat hij 25 was en met zijn half lange blonde haren leuk met wat gel naar achteren, blauwe ogen, strakke kaaklijn en hippe kleren was het een genot op mijn beeldscherm. Ik vroeg of hij even wilde staan en dit deed hij dan. Hij zette een paar passen naar achteren en draaide een rondje voor me. Hij trok z’n shirt wat omhoog en ik zag z’n navel en een paar heerlijke blokjes! Lekkerding ging weer zitten en vroeg of ik ook even een rondje wilde maken voor hem. “Voor jou altijd, met veel plezier” tikte ik en ik ging staan. Ik boog wat voorover zodat m’n borsten vol in beeld kwamen en ik streelde ze en duwde ze tegen elkaar. Ik ging weer staan en draaide even een rondje en liep een paar stappen naar voren zodat hij m’n achterkant kon zien terwijl ik liep. Ik draaide mezelf weer naar voren en gaf hem een handkusje en liep weer richting m’n bureau. Hij vroeg of ik in was om een opdrachte te doen. Dat was ik wel. Hij vroeg of ik speeltjes had en of ik die erbij wilde pakken en met m’n benen op het bureau mezelf wilde neuken. “Alleen als jij jezelf heerlijk aftrekt en zorgt dat het zaad op mij komt” We hadden een deal.

Ik pakte een dong erbij en deed er een flinke lading glijmiddel op. Ik smeerde het in en dat alles vol in beeld zodat het lekkereding mee kon genieten. Hij ging met z’n handen in z’n nek en achterover in de stoel zitten. Ik ging goed in m’n stoel zitten en deed m’n hakken op het bureau en keek of ik goed in beeld zat. Ik liet ze er weer even afgaan, zette mijn webcam wat lager en zette m’n hakken weer op m’n bureau. Hij stak z’n duim op en tikte dat hij alles goed kon zien en van het uitzicht genoot. De dong schoof ik langzaam in m’n poesje en ik keek ernaar, ik hoorde het geluid dat er een nieuwe bezoeker in m’n chatbox kwam. Hij viel met z’n neus in de boter, deed z’n webcam aan en rukte zichzelf vol in beeld. Nu had ik 2 mannen die naar me keken en ik vond het heerlijk. Ik zwaaide vriendelijk en vroeg of die nog gezellig bleef. Niet veel later kwam er weer iemand binnen. Typen deed ik nu even niet want ik vond het veel te geil om met mezelf te spelen terwijl er vreemde mannen keken. Ik liet de dong in en uit glijden, steeds sneller en steeds dieper. Met m’n andere hand streelde ik m’n borst en likte over m’n tepel. De bezoekers bleven binnen stromen en ik had al een aardig clubje met rukkende kerels voor me. Het maakte me steeds geiler en geiler. De dong haalde ik uit m’n poesje en hield m’n hakken van het bureau af. Ik stond op en de webcam was gericht op m’n onderkant en ik vingerde mezelf. M’n voet zette ik op m’n bureaustoel zodat iedereen goed zicht had en ik stopte m’n middelvinger diep naar binnen.

De webcam zette ik iets omhoog en ik ging staan en likte één voor één m’n vingers af. Alle geile mannen waren ondertussen tegen me aan het praten, of ik verder wilde gaan met mezelf te neuken. Ik beantwoorde iedereen even persoonlijk. Ze bleven maar komen en ik had intussen een stuk of 7 in de box. Ik stelde voor om een soort online orgie te houden; ik met m’n benen wijd en mezelf aan het neuken en de rest moest laten weten wat ze met me zouden doen. Ik ben dol op zaad en stelde voor dat ze vooral veel moesten spuiten en al het zaad aan me lieten zien. Had nooit gedacht dat het zo’n geil spel zou worden en ik was niet de enige die ervan genoot. De mannen kwamen heerlijk klaar en lieten al het zaad aan me zien op hen hand of op de tafel. Iemand spoot een glas vol en giette het langzaam omlaag en ik ging met m’n tong vlakbij de webcam zodat al zijn zaad op m’n tong kwam en ik alles doorslikte, mmmm. De mannen gingen langzaam één voor één uit m’n box en ik logde even uit. Kleede mezelf even opnieuw aan, pakte nog even m’n dong erbij en bezorgde mezelf even snel nog een extra pleziertje. Het kon maar niet op!

See ya next time! x Nanda.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top