Skip to content

Momenteel actief

Seks met de buurman
4.33/5 (15)

Ik was de ramen aan ’t schoonmaken en zag de buurman in de tuin aan ’t rommelen. Ik heb een hele aardige buurman en we kunnen goed met elkaar en ergens heeft hij ook wel wat. Hij is eind 40 heeft nu een beetje grijs door zijn donkere haren, slank en vlot gekleed. Ik hield op met zemen en keek naar buiten. Na een tijdje draaide hij zich om en keek automatisch naar boven en zag me staan en zwaaide vriendelijk, dus ik zwaaide terug en ik ging weer verder met schoonmaken. In de avond liep ik de badkamer in en deed de lamp het niet. Balen. Ik heb geen hoge trap en geen idee hoe of welke lamp er in moest. Het enige dat me te binnen schoot, was dat ik het kon vragen aan de buurman. Gehaast liep ik naar beneden en deed ik m’n slippers aan, naar buiten en belde aan.

“Hoi, zeg ik heb een vraagje. Ben jij een beetje handig?” Hij moest lachen “Ligt er aan wat er kapot is bij je?!” “Het licht in de badkamer doet het niet meer maar ik heb niet zo’n trap en geen idee hoe ik dat moet doen. Vroeg mezelf af of jij het even wilde doen”. Gelukkig hoefde hij niet na te denken, pakte zijn sleutelbos en liep gelijk mee naar binnen. Ik liep voor hem de trap op en voelde z’n ogen naar m’n billen staren. Eenmaal in de badkamer, was het natuurlijk donker. Ik dacht eigenlijk dat hij bezig was met het kijken maar ik voelde z’n hand in m’n zij. Ik voelde met m’n hand en streelde wat over z’n arm heen om te kijken waar die ergens stond. De buurman stond erg dicht in m’n buurt en ook al kon ik niks zien, toch keek ik omhoog. Ik ging wat op m’n tenen staan en dit merkte hij waardoor die wat omlaag ging. Plots voelde ik z’n lippen op de mijne en ’t was of er een vonk oversloeg. Zijn andere hand ging ook naar m’n middel en hij trok me zich dicht naar ‘m toe. M’n handen gingen over z’n rug omhoog en omlaag om z’n kont te checken. Natuurlijk zag ik z’n achterkant voor me, als hij liep in de tuin.. dan keek ik weleens maar het was toch gek dat ik ze nu vasthield.

Ik ging met m’n handen in de rand van z’n spijkerbroek en voelde ’t randje van z’n boxer en ging met beide vlakke handen over z’n kont heen en met ’t naar boven gaan liet ik m’n nagels wat over z’n huid krassen. We waren nog steeds aan ’t zoenen alleen al veel heftiger. Ik zette m’n benen wat uit elkaar en hij zette z’n been een stap naar voren en stond lekker tussen me in. Ik tilde m’n been wat op en klemde hem om de buurman heen. Hij duwde z’n onderkant steviger tegen me aan en ik voelde hoe leuk hij het vond om me te zien. Ik stopte met zoenen en ik trok z’n trui en T-shirt uit. Met m’n handen ging ik over z’n lijf heen en ik gaf kleine kusjes. “Leuke buurvrouw heb ik hoor” zei die uit het niets. Ik moest der wel om lachen hoor en hoe cliché het ook is, ik beaamde het. “Nanda, wil je verder gaan?” vroeg die en liet het even stil. “Ja, natuurlijk. Jij niet dan?” antwoordde ik en was al bezig om z’n broek open te maken. Liet z’n broek en boxer naar beneden gaan en ik zakte door m’n knieën. Ook al kon ik niet zoveel zien door ’t donker, een pik kan ik altijd wel vinden.

Ik voelde dat hij al behoorlijk stijf was, ik spuugde op m’n hand en trok ‘m af. “Dat kan je goed!” zei die en ik nam hem in m’n mond. In m’n mond draaide ik met m’n tong over z’n eikel heen en zoog ik ondertussen. Ik liet ‘m uit m’n mond glijden, trok hem wat af en met de andere hand verwende ik z’n zak. Ik kwam omhoog, deed m’n spijkerbroek en string omlaag, draaide mezelf om en boog voorover en zocht met m’n billen z’n pik waar ik ritmisch tegen hem aan begon te schuren. Ik vroeg of hij z’n handen even mijn armen konden zoeken en ik voelde 2 warme, sterke handen op m’n onderarmen. Ik pakte ze en legde ze op m’n borsten. Kneedde er lekker in en ik pakte z’n handen, hield ze vast en draaide me vlug om zodat z’n handen als kommetjes op me borsten kwamen. De buurman kwam nog dichter bij staan en ik voelde hoe z’n pik tegen me aan prikte en hij zoende me heerlijk in m’n nek. Ik sloot m’n ogen en streelde met m’n hand door z’n nek en haren heen. “Vind je het lekker?” vroeg die. “Heerlijk hoor, ga maar door!” Terwijl hij heerlijk in m’n nek zoende, likte, sabbelde en zuigzoentjes gaf, ging z’n hand naar beneden en ik voelde hoe hij met z’n vingertoppen langs m’n lies gleed. Het kriebelde in m’n onderbuik en ik verlangde naar wat hij meer ging doen. Hij klopte zachtjes met z’n hand op m’n kutje, het was apart maar best lekker. Na de tikken streelde hij heel lief, om me vervolgens weer wat klapjes te geven. Opeens voelde ik z’n vinger door m’n lipjes gaan, van voor naar achter en weer eruit langs m’n lies om hetzelfde rondje een paar keer te maken.

Van dit geplaag werd ik dubbel zo geil, ik verlangde steeds meer naar z’n hand, naar z’n pik en naar z’n lijf. Ik pakte ‘m beet en gaf ‘m een kus in z’n nek om in in z’n oor te fluisteren dat ie de mijne was. Met m’n hand zocht ik z’n pik en trok ‘m af terwijl hij me vingerde. We stonden heel dicht tegen elkaar aan, ik voelde z’n ademhaling en kwam als een soort geile damp op m’n naakte huid. Ik vroeg of hij voorzichtig een paar stappen naar achteren kon doen “Dan kan je op de wc zitten, dus als je wat voelt bij je kuiten kan je zakken”. Ik voelde hoe hij naar achter ging en ik stapte mee. Hij ging zitten en ik ging tussen z’n benen nog even staan en drukte ‘m tussen m’n borsten en hij zoende en likte en streelde m’n middel. Ik stapte wat op zij en stond met beide benen om hem heen, hij wist wat er ging gebeuren en hield z’n stijve pik al vast en ik voelde en liet mezelf rustig zakken. De buurman pakte mijn heupen vast en ik bewoog ook wat omhoog en omlaag, hield wat paard rij skills en maakte hem net zo gek als dat hij ’t bij mij deed. Ik vond het best een geil idee om m’n leuke buurman eens te neuken. In de heetst van de strijd liet ik hem weten dat ik altijd opgewonden werd als ik hem hoorde neuken met z’n vriendin. Ik was benieuwd hoe hij het deed en dat wist ik nou eindelijk zelf.

Heerlijk hoor, zo’n ervaren buurman. Ik gok dat ik hem vaker vraag of hij een ”klusje” wil klaren.

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top