Skip to content

Momenteel actief

Linda uit de buurtsuper
4.44/5 (18)

Ze was een mooie jonge meid en hoe langer ik naar haar keek hoe meer mijn fantasie op hol ging. Ze werkte in de buurtsupermarkt en was nog niet zo heel lang geleden aangenomen. Ik kende vrijwel iedereen die daar aan het werk was en dus viel een nieuw gezicht al snel op. Ik besloot met haar te praten, ze had het niet heel druk. Ze verschoot van kleur door alleen al de aandacht en dat vond ik eigenlijk ook opwindend. Ze heette Linda en was net 18 jaar oud. Het was een gesprek waarbij ze ook een beetje door bleef werken en dus af en toe even wegkeek. En op die momenten besloot ik haar lichaam even snel in mij op te nemen. Dan bikte ze even om iets weg te zetten en keek ik naar dat kontje en die was gewoon zo ongelooflijk lekker, ik besloot haar te versieren en kijken of ik dat lekkere meisje mijn bed in kon krijgen.

Ik liet haar verder met rust maar bouwde het contact steeds weer een beetje uit op de momenten dat ik in de winkel was. Ze begon mij, ook al was ik een oudere man, steeds leuker te vinden merkte ik en dus, in de zomer en alweer een paar maanden verder, vroeg ik haar of ze dat weekend moest werken en zo niet of ze wat met mij wilde drinken. Ze verschoot weer van kleur, zo geil.. en ze zei ja. Dat weekend zaten we in de stad op een terras wat te drinken en het was heel gezellig. Ik vroeg haar of ze dat wellicht nog eens wilde doen en de week erop zaten we wat te eten en te drinken en raakte ze steeds meer vertrouwd. Ik bouwde de relatie met haar op en ik had maar één enkele reden en dat was om haar in bed te krijgen. Misschien fout, ik heb geen idee maar dat was wat ik wilde en toen ik haar uiteindelijk bij mij thuis over de vloer wist te krijgen was het uiteindelijk zover.

Het mooie was dat Linda zelf initiatief toonde, ik hoefde er verder niets voor te doen. We zaten op de bank en ze kreeg een bepaalde blik in haar ogen en ineens kroop ze op schoot. Ze begon over mijn schoot te glijden en mijn pik die al een beetje harder was werd nu zo hard als staal. Ik liet mijn handen door haar lange haren gaan, pakte haar hoofd beet en begon haar te zoenen. Ik voelde haar tong in mijn mond. Mijn handen gingen over haar rug en ik had ze op haar mooie billen liggen ineens. Ik was die aan het kneden en zij bleef maar op en neer bewegen en heen en weer te schuiven tot ik niet meer kon Ik tilde haar van mijn schoot en trok haar kleren zo snel als ik kon van haar lijf en zij deed hetzelfde bij mij. Dat was wat geklungel maar uiteindelijk zat ze naast mij op de bank en was ze volledig naakt. Ze speelde met mijn dikke lul. Haar mond zoog mijn eikel zachtjes naar binnen en ik kon zien hoe haar rode wangen hol werden door het zuigen. Ik kon opzij leunen ene beetje en zo kon ik achterlangs een vinger in dat jonge kutje van Linda steken. Ze was heel erg nat en haar clitoris was ongelooflijk gezwollen.

Ik liet haar even stoppen en we gingen in standje 69 op de bank liggen en waren elkaar weer aan het verwennen. Haar kutje smaakte zo heerlijk onschuldig en na een paar minuten likken kwam ze klaar. Ik had een hele natte mond en ik liet haar stoppen met pijpen en likken om achter haar te zitten. Ik stak mijn kloppende pik in haar hete poesje en begon diep en hard te neuken. Ze was strak en ze was nat en kreunde als een malle. Ik voelde na een paar minuten tegen dat geile kontje te rammen en in dat kutje te palen dat ik ging komen. Ze wilde dat ik over haar kontje en rug ging spuiten en dat deed ik. Het schoot er overheen en zag er geil uit op dat 18 jaar jonge lichaam. Nadat ik haar had schoongemaakt nam ik haar nog even op schoot en zaten we weer wat te vrijen. Zo gingen we de hele avond door, we neukten nog een paar keer tot ik helemaal leeg was. Ik voelde mij heel erg fijn zo met Linda. We doen het nog met regelmaat, dan komt ze na haar werk naar mij toe, eten we wat en kijken we een film of serie en al snel zijn we weer bezig. Wat een enorme luxe, zo’n lekker onschuldig sletje uit de buurtsuper helemaal los te laten gaan op je harde pik.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner seksdate

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top