Skip to content

Momenteel actief

Ik en mijn moeder
4.6/5 (30)

Ik liet me langzaam door mijn moeder uitkleden tot ik helemaal naakt op een stoel ging zitten. Meteen kwam mijn moeder bij mij op mijn schoot zitten en begint met haar kut over mijn been te draaien. Mijn moeder wil dat ik ga staan en laat haar hand over mijn piemel gaan die half hard is. Dat vind je wel lekker he zegt mijn moeder terwijl ze met haar vinger in mijn anus duwt. Ze gaat geknield voor mij op haar knieën zitten en glijd met haar handen over mijn kont naar de binnenkant van mijn benen en daar pakt ze mijn harde piemel vast en begint ze mij langzaam af te trekken.

Ik keek naar beneden en zie hoe mijn moeder met haar hand mijn harde piemel langzaam aftrekt oh ja mam wat is dit lekker. En ineens voel ik mijn moeders tong over mijn eikel gaan en duwt ze af en toe haar mond over mijn harde piemel. Mam ik ga bijna klaarkomen. Maar meteen gaat mijn moeder op haar rug naast mij liggen met haar benen wijd uit elkaar en zegt dat ik bovenop haar moet komen liggen neuk me lieverd. Ze slaat haar armen om mij heen en onze monden vinden elkaar in een geile tongzoen. Het is er een die lang duurt en onze monden glijden wild over elkaar heen. Het geil druipt uit mijn moeders kut. Ik kus mijn moeder nogmaals lang op haar mond en daal af naar haar borsten met harde tepels. Ik neem er de tijd voor en zuig en lik aan haar borsten. Ondertussen heb ik een vinger in haar natte kut geduwd. Ik vind het zo geil mam om te zien waar jouw mini bikini normaal zit. En ik duw meteen duw twee vingers diep in mijn moeders natte kut. Mijn vingers gaan in en uit haar kut terwijl ik haar benen helemaal uit elkaar duw. Mijn moeder kreunt het uit van genot. Wat is het lang geleden dat mijn kut zo gelikt en gevingerd is zegt mijn moeder. Ze knijpt in haar borsten en trekt hard aan haar gevoelige tepels. Ver gaat mijn tong mijn moeders kut in wat lekker is dit toch en zegt dat ze zo gaat klaarkomen en schokkend komt mijn moeder klaar in mijn mond. Met een mond glimmend van haar kutsap kijk ik naar mijn moeder trekkend aan mijn harde piemel. Dan buig ik voorover en begin weer aan haar kut te likken. Met lange halen ga ik op en neer over mijn moeders natte schaamlippen. De benen van mijn moeder duw ik naar achter zodat mijn moeder mijn tong helemaal haar kut voelt ingaan. Mijn tong gaat over haar klit tussen de natte schaamlippen door naar haar anus om daar ook over te gaan met mijn tong. Mijn moeder vingert haar eigen kut en met dicht geknepen ogen genietend van de perversiteit. Ik laat mijn tong zo ver mogelijk in mijn moeders anus gaan en meteen kreunt ze het uit van genot en vingert ze wild haar eigen natte kut. Zo lang mogelijk laat ik mijn moeder balanceren op de rand van een orgasme.

Kom straks lekker in mijn kut klaar als jij jouw harde piemel in mijn kut gaat duwen zegt mijn moeder die met haar benen wijd gespreid ligt en haar kut open duwt met haar vingers. Zonder hulp vindt mijn harde piemel de weg tussen de natte schaamlippen van haar. Langzaam glij ik met mijn harde piemel mijn moeders kut in oh ja mam is alles wat ik kan zeggen als ik mijn harde piemel diep in mijn moeders kut duw. Haar benen slaat ze om mijn lichaam heen en haar armen drukken mij dicht tegen haar lichaam aan. Zo liggen mijn moeder en ik beide te genieten zonder te bewegen. Alleen het kloppen van mijn harde piemel en het knijpen van mijn moeders kut geeft aan dat er leven is. Haar kut stroomt langzaam over van het geil en smeert de volle lengte van mijn harde piemel die haar als een speer doorboort. Ik weet wel dat ik heel veel van mijn moeder houdt. Willen niet alle jongens hun eigen moeder eens een keer neuken in hun leven. Ik duw mijn mond op mijn moeders mond en onze monden zuigen elkaars tongen naar binnen. Mijn moeders tong zoekt steeds mijn tong op voor een lekkere tongzoen en meteen zeg ik tegen mijn moeder mam ik ga zo weer klaarkomen. Ik duw mijn piemel nogmaals diep in mijn moeders kut. Ze blijft mij dan ook gewoon aankijken als ik duw en ga klaarkomen. Ik ga klaarkomen mam en ik spoot al mijn sperma in mijn eigen moeders kut. Doe maar lieverd spuit alles maar in mijn kut oh ja ik voel het ik ga ook klaarkomen kreunde mijn moeder. Het duwen van zijn harde piemel in mijn kut maakt een klotsend geluid en zijn sperma komt samen met mijn kutsappen uit mijn kut gelopen. Mijn moeder wrijft over mijn rug. Dan trekt ze mij dicht tegen haar borsten aan en gaat met haar hand door mijn haar heen en knijpt met haar schaamlippen de laatste resten sperma uit mijn slapper wordende piemel. Dit was echt zo lekker lieverd zegt ze in mijn oor. Vol passie tongzoenen mijn moeder en ik met elkaar. Ze vindt het zo lekker om te voelen hoe de harde piemel van haar eigen zoon opnieuw haar kut vult.

Opnieuw begin ik weer te duwen. Ik streel en kus de borsten van mijn eigen moeder en duw steeds harder met mijn piemel in haar kut. Met een borst in elke hand zuig ik de tepels om en om mijn mond in. Mijn harde piemel duw ik voor de hele lengte in en uit mijn moeders natte kut. Oh ja jongen wat doe je dat toch lekker kreunt ze. Mijn moeder kruipt bovenop mij en zonder problemen duw ik een vinger in haar kont. Ja doe maar moedigt mijn moeder mij aan. Ik duw meteen een tweede vinger erbij en duw ze allebei haar anus in. Haar kut is helemaal gevuld en ook haar anus. Ik wil dat je jouw harde piemel straks in mijn anus duwt lieverd kreunt mijn moeder. Ze gaat van mijn harde piemel af die ze meteen vast pakt en richting haar anus duwt. Ze duwt mijn eikel tegen haar anus aan en laat zich dan langzaam zakken over mijn harde piemel heen oh ja schat wat ben je toch groot dit is echt zo geil en lekker.

Mijn moeder vingert ondertussen haar eigen kut en kijkt mij in de ogen aan. Haar hele lichaam glanst van het zweet. Ik lig onder haar omhoog te duwen het is oppassen dat mijn piemel niet uit mijn moeders anus schiet het is lekker om jouw harde piemel in mijn anus te voelen gaan lieverd kreunt mijn moeder. Na een tijd draai ik haar om en kan ik goed zien hoe mijn harde piemel langzaam mijn moeders anus in gaat en er zonder problemen in glijdt. Ik ga alweer klaarkomen mam. Kom maar lekker in mijn kont klaar zegt mijn moeder. Zullen we samen klaarkomen mam. Dat lijkt me zo geil lieverd als we samen kunnen klaarkomen mijn moeder die haar eigen kut begint te vingeren. Maar mijn moeder merkt dat ze ook de controle over haar blaas aan het verliezen is. Maar ik moet ook nodig naar het toilet zegt ze mijn moeder kan het niet langer meer ophouden en zegt dat tegen mij terwijl een tweede straal vocht uit haar kut spuit kan ze het niet meer ophouden. Wat kan ons het schelen mam laat het gewoon lopen zeg ik. Ik duw mijn harde piemel nogmaals hard in mijn moeders anus. Ik voel dat ik nu ga klaarkomen zegt zijn moeder ik kom ook klaar zeg ik tegen haar en mijn moeder en ik komen samen klaar. Mijn moeder voelt het sperma uit haar anus komen. Ineens spuiten de stralen urine uit haar kut en pist mijn moeder mij en zichzelf helemaal onder met haar urine op het bankstel. Ik neuk mijn moeder nog even door in haar anus en duw het sperma diep haar anus in. Mijn buik zuigt zich vast aan de urine die op mijn moeders buik ligt. Ik kon het niet meer ophouden kreunde mijn moeder.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top