Skip to content

Momenteel actief

Onverwachts bezoek
4.68/5 (28)

Ik ben een vrouw op leeftijd, heet Carrie en zie er niet slecht uit. Ik heb 2 volwassen kinderen die het huis uit zijn en een man die veel op reis is. Ook deze week zou hij weer weg zijn. Ik merk hoe langer hoe meer dat ik toch het gevoel heb dat ik tekort begin te komen op seksueel gebied. Regelmatig verwen ik mijzelf om een orgasme te krijgen. Het gevolg van dat spelen met mijzelf is dat ik overdag meer met seks bezig ben in gedachten dan nooit te voren. Heel mijn leven ben ik vrij onschuldig geweest maar nu fantaseer ik er regelmatig op los bijvoorbeeld als ik tijdens het boodschappen doen een leuke man zie lopen. Het is zelfs zo erg dat ik vorige week in de stad opgewonden raakte omdat ik een vrachtwagenchauffeur met ontbloot bovenlijf zag lossen bij een winkel. Hij zag er stoer en aantrekkelijk uit dus ik fantaseerde er direct op los. Onderweg naar huis bleven mijn gedachten bij die aantrekkelijke man. Ook nog toen ik thuis was. Ik ging in een gemakkelijke stoel zitten deed mijn broek open en begon stiekem mijn kutje te verwennen. Door de raamschermen die we hebben is het niet mogelijk om mij zo bezig te zien vanaf de straat.

Het idee van die vrachtwagenchauffeur wond mij zo op dat ik me alsmaar lekkerder begon te voelen. Juist op dat moment liep er een collega van mijn man de tuin in en keek over het raamscherm. Een leuke kerel, iets ouder dan ik maar heel vlot gekleed, Hans is zijn naam. Hij had de auto zien staan en dacht dat mijn man al weer terug was van zijn reis. Toen hij mij zag zitten stak hij zijn hand op en zwaaide naar me. Ik zat daar met een rooie kop van het masturberen en zwaaide gehaast terug. Hij keek me verrast aan en liep naar de voordeur. Toen ik de deur open deed vroeg hij meteen: is er iets aan de hand Carrie? Eehh nee hoor, zei ik geschrokken. Hans zag dat en lachte naar me. “Maar wat was jij dan aan het doen”? “Ik moest even krabben” zei ik aarzelend. “Ja, ja, maak dat de kat wijs, daar krijg je niet zo’n verhit gezicht van volgens mij,” zei Hans met een grote glimlach. “Ok, je hebt me betrapt,” zei ik. “Met mijn man zo vaak op reis kom ik nogal wat te kort” vertelde ik “en dan sla ik de hand aan mezelf”. “Zo’n knappe vrouw als jij moet toch wel wat kunnen regelen in plaats van met jezelf te moeten spelen” ging hij verder.
“Ik weet niet goed hoe dat aangepakt moet worden” antwoordde ik. “Dat is bij deze geregeld” zei Hans, “Ik wil me dolgraag als vrijwilliger opgeven”. Dit was mijn kans en die moest ik met beide handen aanpakken. “Kom maar binnen,” zei ik en meteen pakte Hans mij vast en begon me heftig te zoenen. Ik was een beetje overrompeld maar zoende na een eerste aarzeling terug. Zijn handen gingen over mijn kleren langs mijn tieten, kont en de binnenkant van mijn dijen. Hij hield telkens net boven mijn kruis op, wat mij erg opwond. Ik streelde een beetje terug en merkte dat er een aardige paal in zijn broek was ontstaan. Tijdens het zoenen en vrijen schuifelde we de huiskamer in en lieten ons op de bank zakken. Nu maakte Hans mijn blouse los en trok deze uit. Mijn bh liet hij nog aan maar keek verwonderend naar datgene dat hij, nog goed verpakt, aantrof. Toch kon hij het niet langer laten om mijn borsten ingepakt te laten en maakte hij mijn bh los.

Toen hij mijn borsten in volle omvang zag steeg zijn bewondering nog meer. Ondanks mijn leeftijd en het zogen van twee kinderen waren ze nog mooi gevormd. Hans begon vol overgave mijn tieten te kneden en mijn tepels werden om de beurt gelikt en gezoogd. Ondertussen liet ik mijn broek zakken en nam ik direct ook mijn slipje mee zodat ik helemaal naakt was. Hans liet een instemmend geluid horen, legde een hand op mijn bovenbeen en liet die langzaam richting mijn kruis gaan. Ik hield het bijna niet meer en opende uitnodigend mijn benen een beetje. Nu ging hij naar mijn kutje met zijn hand. Hij wreef over mijn nat geworden schaamlippen en liet een vinger naar binnen glijden. Ik duwde begerig met mijn kutje tegen zijn hand. Hans vingerde mij lekker door en ging ook telkens met zijn vinger langs mijn klitje. Ik voelde mijn opwinding stijgen en duwde nog meer met mijn kutje tegen zijn hand. Hij hoorde mijn ademhaling versnellen en ging sneller over mijn kittelaartje op en neer met zijn vinger. Plotseling voelde ik dat Hans zijn vinger terug trok maar ik bleef met mijn ogen dicht na liggen genieten. Ik hoorde het geluid van kleding die op de grond viel en zag tussen mijn oogleden door dat Hans zich aan het uitkleden was. Afwachtend bleef ik liggen. Plots voelde ik iets tegen mijn mond en deed mijn ogen open. Hans stond naakt voor me en zijn harde lul waarvan de voorhuid naar beneden was geschoven tikte tegen mijn lippen aan. Ik deed ze van elkaar, nam zijn eikel in mijn mond en begon er op te zuigen en aan te sabbelen. Hans legde beide handen op mijn hoofd en keek instemmend naar beneden. Stukje voor stukje zoog ik zijn paal naar binnen en ik hoorde Hans kreunende geluiden maken. Met één hand masseerde ik zijn ballen en met mijn andere hand wreef ik langs zijn tepeltjes. Dat was hij blijkbaar niet gewend want met een schok schoot hij naar voren waardoor zijn paal diep in mijn keel verdween. Kokhalzend pijpte ik hem verder en ging door met het beroeren van zijn ballen. Hans begon harder te kreunen en maakte neukende bewegingen in mijn mond. Vervolgens haalde hij zijn pik uit mijn mond en kwam naast me op de bank zitten. Zijn pik lag glanzend van mijn speeksel tegen zijn buik. “Dat was heel lekker Carrie” zei hij. “Ik vind het ook niet verkeerd” was mijn antwoord.

“Zo opgewonden heb ik me in tijden niet gevoeld” zei ik. “Je was gulzig genoeg” zei Hans, “dat was de heerlijkste pijpbeurt die ik in tijden heb meegemaakt”. “Als je er klaar voor bent wil ik weer even wat terug doen”. Hij wachtte mijn antwoord niet af maar liet zich op de grond zakken en ging op zijn knieën voor me zitten. Ik wist al wat er komen ging en liet me met gespreide benen onderuit zakken. Zonder veel omwegen zette Hans zijn mond tegen mijn kutje aan en begon te likken en te zuigen aan mijn kleine knopje. Dat was helemaal opgezwollen en was extreem gevoelig na wat er al allemaal gebeurd was. Hans stak nu ook nog een vinger in mijn spleetje. Nu was ik blijkbaar aan de beurt en ik duwde een beetje tegen zijn vinger aan. Beurtelings stak hij zijn vinger, dan weer zijn tong in mij spleetje. Zodoende werd mijn kutje natter en natter. Nat genoeg om snel het genot de overhand te laten nemen. Doordat mijn klitje, en schaamlippen bijna tegelijk bewerkt werden kreeg ik een nog heftiger orgasme dan ooit. Een kreunend geluid kwam uit mijn keel en ik voelde mijn hele onderlijf samentrekken van genot. Ik deed mijn ogen half open, zag dat Hans omhoog gekomen was en voelde dat zijn lul mijn nog pulserende kutje in gleed. Hans bracht voorzichtig zijn eikel naar binnen en begon daarmee voorin mijn schaamlipjes en kittelaartje te strelen. Ik was nog niet bijgekomen van het orgasme van daarnet waardoor ik in een soort trance terecht kwam. Half buiten zinnen deed ik verschrikt mijn ogen open. Hans had zijn pik nu volledig in mijn grotje gestoken en hij ging snel verder met neukbewegingen. Ik hoorde hem steeds harder kreunen toen hij in mijn kutje kreunend klaar kwam. Ik voelde een warme zaaddouche mijn kutje in spuiten en op dat moment kwam ik ook weer luid kreunend klaar. Hans liet zich naar voren vallen en kwam nog nahijgend boven op me liggen. Ik voelde dat hij net als ik hevig bezweet was. Zo bleven we wel tien minuten liggen in opperste extase totdat zijn slap geworden lul mijn kutje verliet. Nog half hijgend vroeg hij wanneer mijn man weer thuis kwam. “Over ruim een week”, was mijn antwoord. “Mooi” zei hij, “dan wil ik dit nog wel eens dunnetjes over doen voordat ie terug is”. De week erna ben ik nog een paar keer met Hans in de weer geweest en heb er lustig op los geëxperimenteerd.

Toen mijn man weer thuis was wist hij niet wat hij meemaakte. “Wat is er met jou gebeurd” vroeg hij toen hij bijgekomen was van een enorme pijp- en neukbeurt. Dit heb je nog nooit zo perfect gedaan. “Ik ben heb een opfriscursus gevolgd” zei ik hem met een dikke knipoog. Tevreden lachend knikt hij en we hebben het er niet meer over gehad maar sindsdien is ons seksleven enorm verbeterd. Regelmatig ga ik, tijdens de reizen van mijn man, weer op herhaling met Hans.

Carrie

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top