Skip to content

Momenteel actief

Leuke Italiaanse dame geneukt
3.38/5 (13)

Op vakantie gaan is leuk maar dit jaar had ik er helemaal geen zin in. Allemaal vervelende maatregelen waar niemand op zit te wachten, maar het moet nou eenmaal. Ik zag er als een berg tegenop en had in eerste instantie geen zin om weg te gaan en dus besloot ik om niet buiten Europa op vakantie te gaan. Op het moment dat ik wegging was het goed om naar Italië te gaan en dus ging ik daar ook heen. Ik besloot het eens met de auto te doen en dat verliep allemaal veel soepeler dan ik had verwacht.

Ik kwam aan bij het huisje wat ik had gehuurd en dat was vlakbij een mooi meer. Ik ging daar elke dag naartoe en ik keek mijn ogen uit naar het plaatselijk schoon. Er liepen daar ongelooflijk mooie Italiaanse vrouwen en ik baalde er enorm van dat ik de taal niet sprak. Gelukkig was er een mooie dame die ook Engels sprak en ze kwam naast mij zitten. We raakten wat aan het praten en dat verliep best wel soepel. Ik heb dat normaal niet zo snel dus ik vond het wel heel erg prettig om zo met deze vrouw te praten. Ze had groene ogen en heel mooi zwart haar. Ik houd wel van die combinatie. Ze vroeg mij of ik zin had om eens iets met haar te gaan drinken, misschien die middag. Ik ging akkoord en ze vroeg waar ik verbleef, dan zou ze mij wat later op komen halen.

We gingen dan ook daadwerkelijk iets drinken en het was heel leuk. Onder de tafel was ze met mij aan het voetje vrijen en dat was voor mij een teken dat ze meer wilde. Ik had wel zin want ze had een kort jurkje aan dat heel strak om haar lijf gegoten zat. In gedachten had ik al seks met haar en dat maakte mij behoorlijk opgewonden. Ik had in ieder geval een kans en dat werd duidelijk toen ze mee naar mijn huisje liep en vroeg of ze binnen mocht komen. In het Engels vroeg ze of ze de slaapkamer ook mocht zien. Dat liet ik zien en we gingen naar de huiskamer terug. Ze zei dat de bank er veel fijner uitzag om eens lekker op te vrijen en ze gaf mij een duw. Ik liet mij speels achterover op de bank vallen en de mooie Italiaanse schoonheid kroop tussen mijn benen en maakte mijn broek los. Daarna trok ze het jurkje over haar hoofd uit en zat ze enkel in een kleine string op de grond. Ze nam mijn pik in haar mond en maakte hem keihard. Dit deed ze met heel veel gevoel, deze vrouw kon heerlijk pijpen.

Ze zoog lekker door en ik sloot mijn ogen om er goed van te genieten. Ik had geen zin om haar op de bank te neuken dus vertrokken we alsnog naar de slaapkamer en daar begon ze mij eerst te berijden. Haar hete Italiaanse kutje voelde heerlijk aan. Niet te strak, precies goed. Ik voelde haar schaamlippen gewoon langs mijn schacht glijden. Wat was dat een intens genot. We wisselde van positie en ik pakte haar achterlangs en was zo opgewonden dat ik al snel klaar kwam. Voor mij was dit een heerlijk avontuurtje en later die week hebben we het nog een keer goed overgedaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top