Skip to content

Momenteel actief

Computer problemen
4.86/5 (14)

Ze was al een jaar of 5 mijn collega, we hadden altijd wel een leuke band gehad en konden lekker samen kletsen. Sanne was de eeuwige vrijgezel zei iedereen, maar diep in haar broeide iets. Sanne is 34 jaar, evenoud als ikzelf ben, overigens gelukkig getrouwd en heb een zoontje. We woonden vlak bij elkaar en ik kwam een keer bij haar op bezoek om de problemen met de computer te bekijken. De vader was ook bij haar thuis maar die zat rustig tv te kijken. We gingen samen naar haar slaapkamer waar haar computer stond, eenmaal opgestart waren de “vrouwen” problemen met de computer zo opgelost en liet ik het haar nog even bekijken of alles werkte zoals het moest.

Ze zat een beetje in elkaar in ik begon haar schouders te masseren. Het ging een beetje stroef en zij dat ze d’r blouse uit moest doen om het wat gemakkelijker te maken, zonder enige vraag ging het shirt uit (ik had haar eerder al eens naakt gezien toen ze ziek was, dus het gaf niet direct argwaan). Ik was haar schouders en d’r nek aan het masseren en nam daarbij gelijk haar hele rug mee, om de rug goed te kunnen masseren maakte ik ook haar bh los, ze genoot zichtbaar van mijn handen. Ik zat zelf boven op haar flinke kont maar voelde dat het me wel wat deed. Naar haar rug goed onderhanden te hebben genomen vroeg ik haar om haar nek goed te kunnen masseren om zich om te draaien. Ik keek nu tegen haar redelijke borsten aan maar kon me nog beheersen en ging verder met masseren. Ze had haar ogen gesloten en lag waarschijnlijk te genieten. Ik pakte haar zonder dat ze haar ogen opendeed vol bij haar borsten en wilde deze ook gaan masseren maar ze vond dit niet zo heel goed plan en wilde van het bed af.

Ze stond op en haar borsten gingen heerlijk op en neer, ik kreeg hier een nog hardere stijve paal van en kon deze nu onmogelijk meer verbergen. Zo dus je bent geil geworden en kunt niet meer van me afblijven, je bent getrouwd weet je nog! Dat besefte ik op dat moment heel erg maar ze kwam ook gelijk naar me toe en zoende me vol op de mond, nu was het mijn beurt om volledig verrast te zijn en zoende haar terug. Ze duwde me achterover op haar bed en kwam bovenop me zitten. Zo zal ik jouw dan ook maar even masseren……… ze wachtte me antwoord niet af en haalde mijn keihaarde paal uit mijn broek en begon het heerlijk te masseren. Ik had niet heel veel nodig en spoot haar vol over de borsten die heerlijk voor me bungelden. Jij bent rap zei ze, sorry ik was inmiddels bloedgeil geworden.

Je bent niet de eerste die is klaargekomen zei ze, ik ben stiekem al klaargekomen toen je me aan het masseren was bekende ze. Geile donder, ik pakte haar beet en zoende haar weer, een hele lange tongzoen volgde en mijn paal stond inmiddels weer in volle glorie. Langzaam deed ik haar broek uit en haar string volgde gelijk. Inmiddels had ze mij ook geheel uitgekleed en waren we beide naakt (en haar vader zat nog steeds beneden tv te kijken). Ze begon me nu heerlijk te pijpen waarbij ik haar kletsnatte kutje likte, een heerlijk standje. Ze stond bijna op het punt klaar te komen toen ze me licht smeekte of ik haar niet wilde neuken, ze wilde me graag hard en diep voelen.

Als je dat zo lief gevraagd wordt kan je dat uiteraard niet weigeren, ook al zou je willen, en draaide me om. Mijn lul gleed in 1 keer vol in haar kut en dat voelde heerlijk warm aan. We neukten langzaam, ze deed ook heerlijk mee en knijpte bij elke stoot in mijn lul. Wat een heerlijk wijf. Ik voelde dat ze dicht bij haar orgasme was en haalde mijn lul uit haar kutje, nog even niet schat, zometeen mag je je helemaal laten gaan. Ik draaide haar op haar buik en zette mijn supergladde lul tegen haar kontgaatje. Dat heb ik nog nooit gedaan bekende ze, doe je voorzichtig….. ik drukte mijn lul door nu ze ontspande en gleed met mijn eikel in haar kontgaatje en duwde hem daarna volledig door, zo glad was hij geworden van haar geil. Ze kon een gilletje niet onderdrukken maar dat ging heel snel weer over in een heerlijk gekreun. Na even haar kontje te hebben bereden stak ik 2 vingers in haar druipnatte grotje erbij, dit was haar teveel en gillend kwam ze klaar. Doordat ze zo aanspande volgde ik hier gelijk na en spoot haar darmen vol met mijn hete zaad.

Toen we onze ogen opendeden zagen we haar vader in de deur staan die op het geluid was afgekomen. Pa…..ga terug naar je tv en laat ons….. maar hij is getrouwd zei die. Ik weet het maar daar heb ik zonet weinig van gemerkt. Haar vader ging weer naar beneden. En wij rolde van het bed af, dat haar vader voor de kamer stond voelde aan als een koude douche. Sanne trok me mee naar de douche, kom zij ze je kan zo ook niet thuis komen lijkt me. Nee, daar had ze wel gelijk in. We pakten samen een douche en ook onder de douche kon ik niet van haar afblijven. Ik pakte achterlangs bij haar borsten die hier onmiddels op reageerden en heerlijke stijve tepels kregen, het was niet het enige wat stijf werd. Ik stond met mijn lul tegen haar kont aan en ze bukte wat, kom maar binnen zei, het was net heerlijk. Maar ik draaide haar om en ramde het in 1 keer in de nog steeds natte kut en tilde haar op tegen de muur. Met heerlijk zoenen, borsten strelen, kwamen we allebei tegelijk klaar waar ik het gevoel had dat het uit mijn tenen kwam. Sanne kon ook bijna niet meer staan zo zwaar waren haar benen. We hebben elkaar nog even lekker ingezeept en gewassen waarna we ons hebben afedroogd en aangekleed. Weer beneden gekomen zat haar vader tv kijken, hij zei niets maar zijn blik zei voldoende. Ik kuste Sanne gedag en zei…….als er weer iets mis is met je computer dan hoor ik het wel. Sindsdien hebben we met regelmaat sex op kantoor in het magazijn, waar niemand ons kan zien…….hopen we. En we zijn inmiddels buiten de werkuren ook partners geworden en hebben heerlijke sex.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top