Skip to content

Momenteel actief

Esther gevingerd door haar schoonzus
4.41/5 (17)

Esther en haar schoonzusje konden erg goed met elkaar opschieten en op een dag dat ze met zijn tweetjes bij Esther thuis koffie zaten te drinken, liep het uit de hand. De twee zaten wat te kletsen, toen Esther haar schoonzus ineens haar hand op het blote been van Esther legde en deze naar boven liet gaan om zo onder haar rokje te gaan voelen. Ze voelde daar dat Esther helemaal geen onderbroek aanhad en besloot – zwijgend – haar vingers tussen die schaamlippen te drukken, ze zou wel zien hoe Esther zou reageren. Die deed op haar beurt haar benen een beetje van elkaar. Ze zat al maanden op haar schoonzus te geilen en sinds ze alleen waren en er eindelijk geen mannen om hen heen waren, konden de dames zich eindelijk eens helemaal laten gaan.

Esther begint zacht te kreunen als de lange vinger van haar schoonzus diep in haar kutje schuift. Ze voelt hoe haar schaamlippen zich om de vinger sluiten, alsof ze die vinger nooit meer willen laten gaan. Schoonzus begint rondjes met haar vinger te draaien en raakt op die manier alle lekkere plekken in die natte doos van Esther, die haar shirt uit gedaan heeft en ook haar bh, waarna ze met haar dikke tieten en harde tepels begin te spelen. Esther kreunt nog harder als er een tweede vinger naar binnen glijdt. Ze voelt nu echt wat meer opvulling en zodra er een derde vinger bij in zit, begint haar schoonzus die mooie slanke hand heen en weer te bewegen. Het is nu net of ze Esther aan et neuken is en deze geniet er met volle teugen van en kan het niet laten om met haar klitje te gaan spelen, dat ding is namelijk al behoorlijk gezwollen.

De schoonzus heeft ondertussen met haar vrije hand haar slipje onder haar rokje uit weten te doen en zit zichzelf ook uitvoerig te vingeren en houdt hetzelfde tempo aan als waar ze Esther mee aan het vingeren is en voelt dat ze al snel klaar begint te komen door alle opwinding die dit geheime lesbische sexspelletje met zich meebrengt. Even hield ze op met Esther te vingeren maar al gauw, toen haar orgasme alweer wat was weggezakt, begon haar hand weer heen en weer te bewegen, haar vingers waren kleddernat van al dat geil en even trok ze haar hand terug om dat sappige goedje te proeven, waarna ze extra snel en extra hard in dat natte spleetje begon te rammen met haar vingers. Esther wreef zo snel als ze kon over haar hete klitje heen en uiteindelijk kwam ook zij klaar. Het geil droop over de vingers van haar schoonzus en druppelde op de houten stoel, Ze kreeg kippenvel van alle opwinding en schrok vlak na haar orgasme dan ook hevig toen ze de voordeur dicht hoorde gaan. De mannen waren al thuis! Gelukkig waren ze net klaar en konden ze niet betrapt worden. Snel waste de schoonzus haar handen en zat net op tijd weer op haar stoel, met haar slipje opgetrokken. De meiden dronken hun koffie – die inmiddels koud geworden was – alsof er niets aan de hand was. “Leuke dag gehad?” vroeg Esther’s man toen hij haar een zoen op haar mond gegeven had. “Ach ja,” zei Esther, “we hebben elkaar heel wat beter leren kennen,” waarna beide vrouwen in een lachstuip schoten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top