Skip to content

Momenteel actief

Mijn vrouw wilde partnerruil
4.5/5 (6)

Mijn vrouw zat op een avond samen met mij op de bank en ik had de hele tijd het gevoel dat ze iet wilde zeggen maar het niet durfde of het voor zich uit aan het schuiven was. Dus ik zette de film die we aan het kijken waren op pauze en vroeg haar of haar iets dwars zat. Dat was het niet per se maar er was iets wat ze ooit eens wilde proberen maar niet wist hoe ik daarover dacht. Ik hoopte natuurlijk dat jet iets op seksgebied zou zijn en dat was het ook. Ze draaide er behoorlijk lang omheen maar uiteindelijk kwam het er dus op neer dat ze wel een keertje zou willen doen aan partnerruil of een trio. Nu ben ik erg ruimdenkend maar die had ik niet zo snel aan zien komen. Omdat ik niet meteen een antwoord gaf dacht mijn vrouw dat ik het niet wilde maar meteen zei ik dat ik dat best wel zou willen proberen, als het maar niet met zomaar mensen was. Ik zag haar gewoon blij worden. Ze had een vriendin erover gehoord en die deden het als snel best vaak en het was een verrijking voor hun seksleven. En die vriendin kende ik ook. Sterker nog, ik ga iedere maandag met haar man naar de sportschool. Dat was een leuk stel, daar zou ik het wel mee willen proberen zo gaf ik aan.

We spraken met ze af en het gesprek was eerst wat ongemakkelijk maar uiteindelijk ging het over partnerruil en of zij dat ook met ons wilden doen. Ik vond dat wel een heel erg ongemakkelijk gesprek maar toen het ijs eenmaal gebroken was verliep het soepel. Ik zal het hele tussenstuk wel overslaan, we gingen naar hun huis en daar zouden we met elkaar naar bed gaan. Ik met die andere vrouw en hij met mijn vrouw. Dat vond ik wel heel spannend. Ik keek toe hoe zij hem heel rustig en met best veel passie aan het pijpen was maar voelde mij niet meteen jaloers. Dat kwam ook omdat die andere vrouw het bij deed. We vonden het heel leuk om het naast elkaar te doen. Ik keek naar zijn pik die heel diep in mijn vrouw haar kutje schoof en keek toe hoe hij haar hard aan het neuken was. Hij lag op haar en mijn vrouw sloeg haar benen om hem heen en ik zat achter zijn vrouw en nam haar op zijn hondjes. We neukten hard en diep en deden de meest uiteenlopende standjes en namen tussendoor zelfs even pauzes omdat we niet wilden dat het snel voorbij zou zijn. Het was geweldig om te zien hoe mijn vrouw door een andere man klaar aan het komen was, wat mijn orgasme nog vele malen intenser maakte.

Het hele feestje met elkaar heeft zo ongeveer 2 uur geduurd, met de pauzes en zo erbij geteld. Achteraf dronken we nog wat en heel laat in de nacht gingen we naar huis. En toen hoorde ik de volgende dag van mijn vrouw dat ze het toch niet nog eens wilde doen. De rollen waren omgedraaid want ik had er nog wel veel zin in. Maar we doen dat samen dus als zij niet wil dan houdt het op. Het was een leuke ervaring die we met ons meenemen met als voordeel dat mijn vrouw nu wel veel meer dingen in de slaapkamer wil proberen. Daar maak ik dankbaar gebruik van en zo heel af en toe gooi ik het onderwerp er nog eens in om te zien of ze er nog zo over denkt. ‘Eén keer was leuk maar voor mij meer dan genoeg liefje’, is wat ze als antwoord geeft.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top