Skip to content

Momenteel actief

Ik kon mijn zwager niet weerstaan
4.62/5 (13)

De broer van mijn man is een heel erg aantrekkelijke man om te zien. Het is niet zozeer dat hij knapper is maar het is een bepaalde uitstraling waar ik langzaam maar zeker geiler en geiler van aan het worden was. Ik heb mijzelf heel wat keren betast met hem in gedachten en dat was altijd heel erg fijn om te doen. Ik kwam er namelijk fantastisch op klaar. Nu nog steeds. Er is een dag gekomen dat ik hem eigenlijk niet meer kon weerstaan. Laat ik dat een beetje uitleggen. De broer van mijn man houdt van flirten en staat erom bekend met getrouwde vrouwen naar bed te gaan. Mijn man vertrouwt mij natuurlijk helemaal en een hele lange tijd is dat ook terecht geweest. Tot ik eens naar het huis van mijn zwager ging. Mijn man was op zijn werk en hij had mij een app gestuurd om zijn boormachine die hij bij zijn broer had laten liggen op te halen.

Ik ging er naartoe nadat ik even had gebeld om er zeker van te zijn dat hij thuis was. Ik kwam bij zijn huis aan en al snel had hij het erover hoe goed ik eruitzag en ik werd rood in mijn gezicht, dat kon ik gewoon voelen. Hij bleef doorgaan met flirten en ineens legde hij zelfs een hand op mijn onderrug en zijn vingers raakten mijn billen. Ik had het niet meer en voelde mijzelf helemaal smelten. Hij keek mij aan en zei niets en dat leek minuten zo te zijn tot het ineens zoenen werd. Heel intens en heel erg lekker. Ik wist dat ik moest stoppen maar ik mijn zwager niet langer weerstaan. Ik bleef doorgaan en voor we het wisten lagen we op de bank te vrijen. Langzaam ging het allemaal niet. Het was pure geilheid en we lieten het gebeuren. De kleren vlogen uit en voordat we verder zouden gaan vroeg ik hem toch nog of hij een condoom had. Die had hij en haalde hij heel erg snel op. We gingen verder. Ik speelde met zijn pik en ballen. Hij was groot geschapen maar dat was ik van mijn man al gewend. Ik begon aan zijn lul te likken en ging in standje 69 op hem liggen.

Hij likte aan mijn kutje en stak twee vingers in mijn kletsnatte gaatje. Ik nam zijn eikel tussen mijn lippen en liet mijn hoofd hard zuigend op en neer gaan. Ik kwijlde erbij en wilde eigenlijk meteen die hele zak leegzuigen maar wist dat ik hem ook nog in mij zou willen voelen. Ik ging van hem af en trok nog lekker aan die zalige pik en deed er het condoom omheen. Daarna ging ik op zijn lul zitten en liet mij heel langzaam zakken. Dat voelde zo heerlijk, ik kan het gevoel gewoon niet omschrijven. Ik leunde naar voren zodat ik met hem kon tongen en bereed dat ding zo wilde als ik kon. Ik voelde zijn handen op mijn billen en hij sloeg erop en kneep in mijn zitvlees. Ik werd geiler en geiler. Ik kwam war overeind en deed mijn benen wat meer van elkaar zodat ik ook met mijn klitje kon spelen. Hij nam het echter van mij over zodat ik volledig op het rijden kon genieten en zo kwam ik al vrij vlot klaar. De hele boel werd kletsnat. Ook mijn zwager ging komen en wilde graag over mijn tieten spuiten. Ik ging van hem af en hij haalde het condoom van zijn lul en ik trok hem af terwijl ik op de grond bij de bank zat. Ik zag het zaad op mij af komen schieten en richtte zijn lul op mijn tieten. Ik zat helemaal onder en vond het heerlijk.

Toen we klaar en schoon waren schaamde ik mij ook een beetje. Ik nam de boor en ging zo snel als ik kon naar huis. Voor ik buiten was zei mijn zwager snel dat hij het niet aan mijn man zou vertellen. Daar hoop ik dan maar op. Tot nu toe gaat alles goed. Er is altijd wel wat spanning als mijn zwager bij ons op bezoek is en ik weet zelf eigenlijk niet hoe lang ik dit geheim voor mij kan houden. Moet ik het dan toch maar aan mijn man, zijn broer gaan vertellen?

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top