Skip to content

Momenteel actief

Los met mijn vakantie neukertje
4.19/5 (26)

Hallo, mijn naam is Tom en ik wil graag vertellen over mijn vakantie waar ik een heel erg leuke vrouw ontmoet heb en waar ik lekker seks mee heb gehad. Normaal ben ik niet iemand die zomaar met een vrouw het bed in duikt maar die vakantie was zo ontspannen en ik kon mij er zo laten gaan dat het daar geen enkel probleem was. Gewoon tien dagen in een all-inclusive resort in Turkije. Gewoon even in mijn eentje mijzelf laten verwennen en zien wat de dag mij zou brengen. Ik genoot van iedere dag daar. De vierde dag in het resort zag ik daar Inge. Een mooie vrouw met lange benen en een ontzetten goed figuur die heerlijk van de zon aan het genieten was. Ik had gelijk een soort gevoel van aantrekking en ik wilde haar leren kennen. Dus ging ik op het ligbed naast haar liggen en maakte ik een praatje over koetjes en kalfjes. Ze bleek heel open en al snel waren we over allerlei dingen in het leven aan het kletsen en voornamelijk werd het veel lachen. De dag vorderde en we aten, dronken en lagen te zonnen en lachten wat af.

Die avond zaten we samen lekker te dineren en ik bracht haar naar haar kamer en we zoenden. Ik hoopte dat ze mij naar binnen zou vragen maar ze liet het daarbij, Even dacht ik gefaald te hebben maar de volgende dag was minimaal zo gezellig en die avond mocht ik naar binnen. En niet alleen in haar kamer. Het was een ontzettend warme dag geweest en we gingen samen al zoenend onder de douche om elkaar te wassen en als het ware ook om af te koelen maar we kregen het alleen maar warmer. Gelukkig op een positieve manier. Onder de douche wasten we elkaar en ik speelde even met haar kutje en tieten maar ze nam al snel de leiding en begon mij af te trekken en te pijpen. Dat had ook niet veel langer moeten duren of ik was gewoon al in haar mond gekomen daar onder de douche. Geen straf natuurlijk maar ik wilde haar nog lekker gaan neuken.

Op bed gingen we verder en speelden we met elkaars lichamen. Voor we verder gingen stond Inge op en haalde ze een condoom uit haar koffer. Ik bleef liggen terwijl ze dat ding heel soepel en snel om mijn lul deed. Ik moest blijven liggen en ze ging mij bestijgen. Ze ging wijdbeens over mijn kruis heen en ik kon goed meekijken hoe haar mooie geschoren kut over mijn pik zakte. Ze ging mij op een heel erg fijne manier berijden en het voelde strak, warm en ontzettend geil. De bewegingen de die Inge op mijn lul maakte, ongekend geil. Ze reed langzaam, sneller en weer langzaam en speelde ondertussen met haar kutje, tot ze op mijn pik kwam. Dat strakke gevoel van haar poes terwijl ze kwam maakte het niet heel makkelijk voor mij. Toen ze gekomen was wilde ik haar op haar zij hebben liggen zodat ik achter haar kon plaatsnemen met haar benen opgetrokken. Ik neukte haar diep en hard en kwam een paar minuten later heel lekker in haar klaar.

Die nacht ben ik bij haar blijven slapen. De volgende morgen gingen we samen ontbijten, waar ze mij vertelde dat ze de volgende dag helaas naar huis ging. Ik wilde haar nummer of adres maar dat wilde ze mij niet geven. Jammer maar ik kon het ook wel snappen. Gewoon een geile vakantiebeurt, ik kon er wel mee leven. Die dag hebben we nog even gezellig gedaan en in de avond heb ik afscheid van haar genomen. Een mooie vakantie was het zeker!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top