Skip to content

Momenteel actief

De vliegtuigcrash
4.58/5 (19)

Mijn naam is Aisha, 27 jaar, lang zwart haar, een slank postuur en mooie kleine strakke borstjes. Ik werk als sportlerares voor een elite-universiteit op de Samoa eilanden. Hier krijgt de kroost der rijken les, kinderen van oliesjeiks, steenrijke zakenlui, gevierde acteurs en andere vermogende types. De universiteit organiseert regelmatig zeer luxe uitstapjes en ik vlieg dan als copiloot, samen met John als piloot, met de privé jet van school naar de diverse locaties. Het is een luxe vliegtuig met plek voor max. vijf personen met zeer luxe stoelen en een goed gevulde bar. Dit jaar zijn er drie leerlingen uitverkoren om een uitstapje te maken naar het privé ressort van de universiteit in Liechtenstein. Ze hebben die prijs gewonnen op een sportwedstrijd van de school. Het zijn de nummers 1, 2, en 3 van de meerkamp, prachtige meiden met een atletisch figuur. Vanavond organiseren de achterblijvers een afscheidsfuif. De drie winnaressen houden zich rustig met drankgebruik. Hilde, Cloë en Joyce vertrekken morgen met mij dus ze komen al vlot bij mij staan om een beetje uit de drankzone te blijven. De volgende ochtend sta ik vroeg op en na een ontbijt verzamelen we ons bij het vliegtuig. John, de piloot die al enkele jaren met de privéjet vliegt, was er ook al. Ik mag zijn copiloot zijn omdat ik een vliegopleiding volg en charmante hulp kan John altijd gebruiken. Om kwart voor tien zit iedereen op z’n plek met de veiligheidsgordels om. Ik leg de verplichte veiligheidsregels uit terwijl John langzaam naar de startbaan taxiet. Ik heb al vaker met John gevlogen en vind hem een verdomd lekker stuk dus deins ik er niet voor terug om af en toe met hem te flirten. Op eerdere reizen hebben we ook wel eens seks gehad, maar dat is ons geheim.

We draaien de startbaan op en doen nog een vlugge check voordat we vol gas geven. De landingsbaan is maar net lang genoeg dus we moeten scherp optrekken om op tijd in de lucht te zijn. Het vliegtuig schiet naar voren bij het optrekken en drukt ons in onze stoelen. Op driekwart van de baan begint John de stuurknuppel naar zich toe te trekken en op 90% van de baan komen we los. We klimmen rustig naar 10 km hoogte en zetten koers richting Europa. Als we eenmaal op hoogte zijn geef ik hem een kusje op zijn wang en zeg: “Zo, dat zit er op.” Hij schakelt de automatische piloot in en pakt een boek om te lezen. Na een kwartier begint het vliegtuig echter hevig te schudden en beginnen er diverse alarmen af te gaan. Ik roep om dat Hilde, Joyce en Cloë hun veiligheidsriemen weer om moeten doen. Ikzelf gesp me als een haas vast in de copilootstoel. We zijn in een stormdepressie terecht gekomen en het vliegtuig is bijna een kilometer omlaag gedoken voor we het weer onder controle krijgen. Het zweet gutst van onze hoofden maar we zuchten van opluchting nu we het toestel weer onder controle hebben gekregen. We beginnen weer rustig te stijgen als ik een enorme knal achter in het vliegtuig hoor, direct daarop valt alle elektra uit en begint het vliegtuig aan een duikvlucht. John gilt commando’s naar me en ik hoor alle meiden hard gillen in de passagiersruimte. John werkt als een bezetene terwijl ik de hoogtemeter met sprongen omlaag zie schieten.

Hij trekt het zekeringenpaneel eruit en ziet dat veel er van kapot was. Snel grijpt hij de reserveset en drukt hem in het paneel. Langzaam komen er weer wat instrumenten tot leven maar ik kijk naar de hoogtemeter en gil: “Nog maar een halve kilometer!!!” Als een gek probeert John de motoren weer te starten en met een ras naderende oceaan slaat de rechter motor weer aan. Hij krijgt weer controle en begint het vliegtuig uit de duikvlucht te trekken. Met al zijn krachten trekt hij aan de stuurknuppel en krijgt het vliegtuig horizontaal. We kijken met opluchting naar elkaar, maar dan slaat de schrik ons om het hart. Voor ons doemt een enorme golf op, we vliegen blijkbaar maar enkele meters boven het wateroppervlak. Er is geen houden aan en ik gil door de intercom: ”Noodlanding, noodlanding, reddingsvest om.” Met een enorme knal vliegt het toestel de golf in. Ik kijk de passagiersruimte in en zie dat alle dames nog in leven zijn, alleen Joyce ligt er half bewusteloos bij. Er stroomt water naar binnen dus John grijpt snel het reddingsvlot en een ehbo-kit. Ik open de deur bij het verlaten van het vliegtuig merken we dat het hele achterstuk van het vliegtuig weg is. Snel gooi ik het vlot open en John leg Joyce er in.
Daarna stappen Hilde en ik in en als laatste springt John erbij. Direct daarna zinkt het toestel. Dan plots zie ik Cloë in het water drijven. We peddelen er snel naar toe en trekken haar aan boord waar blijkt dat ze gewond is aan haar been. Gelukkig niet ernstig. We kruipen dicht tegen elkaar aan om steun aan elkaar te hebben. Het wordt donker en we vallen min of meer in slaap. De volgende dag is de zee rustiger geworden en kunnen we ons oriënteren op de situatie. Na een inventarisatie komen er een fles water en twee candybars naar boven die we als ontbijt met zijn vijven delen.

We dobberen een halve dag rond maar dan roept Hilde ineens dat ze land ziet. En ja hoor, een klein stipje wordt langzaam groter en er wordt een eilandje zichtbaar. De kokosbomen zien er zeer uitnodigend uit en we gebruiken de peddels om de juiste richting op te gaan. Na een ruim uur lukt het ons om door de branding te breken en meren we af op een schitterend strand. We helpen eerst Cloë aan land en trekken daarna het reddingsvlot het strand op. Een maal tot rust gekomen beginnen we met plannen maken. John klimt een kokosboom in en onder het genot van verse kokosmelk verdelen we de taken. Joyce moet bij de gewonde Cloë blijven, Hilde gaat op zoek op het strand naar nuttige dingen die mogelijk zijn aangespoeld en John en ik gaan in de rimboe op zoek naar eten, drinkwater en materiaal om een beschutting te bouwen. Na een kwartier komen we sporen tegen van een soort loopvogel. John besluit twee vallen te zetten. Bij een rotspartij vinden we een klein waterstroompje en we besluiten daar even te gaan zitten. Blij dat we drinkwater hebben gevonden ga ik dicht tegen hem aan zitten waarna hij een arm om mijn middel slaat.

John pakt de onderkant van mijn t-shirt vast en doet het omhoog en daarna uit. Hij geeft me een zoen en klikt mijn bh los. “Wat een prachtige tieten, wat zijn ze mooi stevig en wat een prachtige tepels, ik heb ze lang moeten missen,” zegt John. Hij pakt ze vast en masseert ze. Dan begint hij er aan te likken. Ik begin te kreunen: “Ga door, dit heb ik ook lang gemist.” “Aicha, ik wil je neuken, ga tegen die boom staan,” zegt hij. “Is goed,” zeg ik gewillig en ga voorover gebogen tegen een boom aan staan. John maakt mijn broek los en trekt hem met string en al naar beneden, dan doet hij mijn benen wat uit elkaar en wrijft over mijn kutje. Vervolgens pakt hij zijn piemel en wrijft met zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Nadat hij enkele keren met zijn staaf langs mijn klitje gestreken heeft houd ik het niet meer. Ik duw mezelf tegen zijn pik en daardoor glijdt hij als vanzelf mijn kutje in. Hij pakt mijn heupen vast en begint me voorzichtig te neuken. “Neuk me harder het voelt zo heerlijk” kreun ik. “Ga door” roep ik en even later kom ik klaar en laat ook zijn vulkaan uitbarsten want hij spuit zinderend zaad in mijn kutje. Kreunend zakken we tegen elkaar. Ik kijk hem aan en kreun: “Dat was lekker zeg, ik heb al lang geen sperma meer in mijn kutje gehad!” “Wow echt niet,” zegt John? “Nee maar ik vind het zo’n lekker gevoel dat ik hoop het op dit eiland nog vaker mee te maken.” “Nou dat komt vast wel goed hoor,” glimlacht hij. We kleden ons aan en beginnen aan de terugweg.

Als we langs de vallen lopen zien we dat er een soort grote kip in zit. John snijdt de hals door en we nemen hem mee. Ik raap nog wat kokosnoten en zo lopen we triomfantelijk terug naar de anderen. Als we aan komen lopen komt Joyce aan gerend en omhelst me. “Wow Aischa je ziet er gelukkig uit, je straalt helemaal,” zegt ze. “Mmm, ja ik voel me ook fantastisch maar ik moet me even wassen.” Ik laat mijn kleren ter plekke vallen. “Jemig er druipt wit spul uit je kutje, Aischa,” zegt ze. “Ja dat is sperma van die geile bink achter ons.” “OOOO, wat geil,” kreunt Joyce en ook zij kleedt zich uit en gaat met me mee richting de zee. John legt de vogel neer bij de rest van onze voedselvoorraad en voert daarna een soort striptease uit voor de ogen van Hilde en Chloë die met grote ogen naar zijn geslacht kijken. “We zijn op een onbewoond eiland, het weer is prima, dus kunnen jullie kleren ook wel uit,” zegt hij. Vervolgens rent hij met een sprint in de richting van de zee waar Joyce en ik naakt aan het zwemmen zijn. Met een stevige borstcrawl belandt hij tussen ons in. Joyce steekt meteen van wal en vraagt: “En was het lekker om Aischa te neuken?” Terwijl wij giechelden zegt John: “Voortreffelijk, het is voor herhaling vatbaar.” Joyce kijkt hem geil aan met haar helder blauwe ogen en vraagt: “Je gunt ons dat plezier toch ook wel een keer want je bent de enige vent hier?” En aan mij vraagt ze: “Dat vindt je toch niet erg, Aischa?” “Nee natuurlijk niet we moeten hem samen delen,” antwoordt ik. Ondertussen is Hilde de zee in gedoken en John bewondert haar naakte lichaam. Joyce roept gelijk “Hilde, hij heeft Aischa geneukt en dat plezier wil hij ons ook wel doen.” Hilde gilt enthousiast “OOO ja lekker,” en we zetten koers terug richting het strand waar Cloë ook al naakt staat pootje te baden.

Terug op het strand loopt Hilde naar Cloë en legt haar uit wat ze net heeft gehoord. Het lijkt haar ook wel wat, maar Joyce zegt dat zij als eerste aan de beurt is. Ze gaat achter John staan en drukt haar tieten tegen zijn rug. Haar hand vindt zijn pik en terwijl de anderen geil toekijken hoe ze zichzelf vingert begint ze John af te trekken. Daarna gaat ze op haar knieën voor hem zitten en begint hem te pijpen. Als zijn staaf stijf genoeg is legt John haar zachtjes op de grond en opent haar benen. Een mooi roze kutje openbaart zich, glinsterend van het geil. Hij plaatst zijn hoofd tussen haar benen en begint haar te beffen. Joyce kreunt en laat het gedwee over zich heen komen. Het duurt niet lang of John heeft Joyce naar een hoogtepunt gebeft. John positioneert nu zijn harde pik voor haar soppende kutje en ik hoor Hilde zeggen: “O god hij gaat je neuken met die staaf.” Met een lichte stoot drijft John zijn pik tussen de lipjes van Joyce haar spleetje. Ze was super nat, erg lekker strak en haar kutje zuigt zijn pik als het ware naar binnen. Hij begint haar afwisselend hard en rustig over haar klitje te penetreren, ondertussen bemoeien wij er ons ook mee. Cloë neemt plaats op het hoofd van Joyce en laat zich beffen, Hilde ontfermt zich over Joyce haar borsten en ik tong John terwijl hij in een rustig tempo doorgaat met neuken. John begint dieper en harder in Joyce te stoten en hij voelt hoe ik met zijn ballen speel. Op het moment dat Joyce gillend klaar komt spuit John zijn kolkende zaad diep in haar jonge zalig vibrerende kutje. Hij houdt zijn pik nog lekker in haar spleetje en voelt hoe de verkrampingen van haar kutje het laatste zaad uit zijn penis persen. Nadat hij hem er uit getrokken heeft storten Hilde en Cloë zich op zijn pik om die schoon te likten terwijl ik het kutje van Joyce uitzuig. Hilde en Cloë beginnen nu zijn pik weer te pijpen. OOO god, hij wordt al snel weer keihard en kreunend vraagt hij wie er nu geneukt wil worden. Hilde zegt: “Neuk Cloë maar want ik wil je vanavond.” John gaat in het zand liggen en vraagt Cloë geknield over hem heen te gaan zitten. Ze aarzelt een beetje maar ze is er zeker klaar voor want het vocht druipt al uit haar kutje. Hilde begeleidt haar en houdt John’s pik voor de schaamlipjes waarna ze Cloë vraagt zich te laten zakken.

Cloë laat zich een beetje zakken waardoor ze John zijn eikel maar een klein stukje tussen haar schaamlipjes naar binnen laat komen. Ik vraag haar waarom en ze zegt dat ze nog maagd is. “Ok,” zeg ik “daar gaan we wat aan doen,” en ik ga achter haar staan en wacht even. Cloë wordt steeds geiler maar elke keer trekt ze terug als ze zijn eikel tegen haar vliesje voelt stoten. Bij verrassing zet ik mijn handen op haar schouders en als Cloë weer zakt geef ik haar een harde duw naar beneden. Zo scheurt Cloë ’s vliesje en stoot John verder naar binnen met zijn eikel nu tegen haar baarmoeder. Ik zie een traan uit Cloë ’s ogen rollen en een straaltje bloed en geil langs John zijn pik glijden. Als ze na een tijdje gewend is aan de harde indringer begint ze te neuken, eerst heel voorzichtig maar nadat haar kutje als maar natter is geworden komt het beest in haar los. Ze neukt hard en uit continu geile woordjes zoals: “Ik wil altijd een lul in mijn kutje,” en “John, neuk ik lekker?” Ze beukt en beukt terwijl haar tieten heftig schudden. Even daarna komt ze ongenadig hard klaar en spuit het kutsap met kracht langs John zijn lul uit haar gevulde spleetje. John komt nog niet klaar want de vorige twee zaaduitstortingen hebben een behoorlijke aanslag gedaan op zijn spermavoorraad, dus hij blijft Cloë rustig door neuken. Hilde besluit ook nog van zijn diensten gebruik te maken, gaat op zijn gezicht zitten en laat zich beffen. John vindt dat Hilde’s kutje zalig smaakt, want hij likt en zuigt haar dat het een lieve lust is.
Plots voelt John het kutje van Cloë weer verkrampen en voor zijn neus kreunt Hilde ook al dat ze gaat komen, waarna haar sappen rijkelijk over John’s gezicht stromen. Tot zijn verbazing voelt John zijn orgasme ook opkomen en als Cloë weer vol over hem heen zakt spuit hij recht in haar baarmoeder. Cloë krijst: “Hij spuit me vol, ik voel het,” en ze springt een beetje paniekerig op waardoor er een klodder sperma uit haar kutje stroomt. Wij roepen: “Ja, nu ben je geen meisje meer maar pas echt een vrouw.” Cloë kijkt een beetje sip maar ook geil, gaat naar John’s oor en fluistert: “Maar ik vond het wel erg lekker toen ik je zaad in mijn kutje voelde spuiten.” “Ik vond het ook lekker,” zegt John, “als je meer wil zeg je het maar.” We wassen ons in de zee en daarna maken we de vogel die we gevangen hadden klaar. John begint aan het bouwen van een slaapplaats. Hij maakt iets onder een boom in het zachte zand. Als we klaar zijn met eten bereiden heeft hij de basis al klaar. We eten zalig waarbij John een prima uitzicht heeft want we zijn nog volledig naakt. Vier zalige kutjes en acht blote tieten bederven zijn eetlust zeker niet.

Na het eten gaat hij gauw verder, het is inmiddels laat in de middag en hij wil de slaapplaats voor donker klaar hebben. Af en toe komt een van ons kijken en krijgt hij lekkere kusjes. Om half zeven heeft hij twee “slaapkamers” klaar. Wij beginnen gelijk alles in te richten. Als het donker wordt besluiten we te gaan slapen. John heeft voor ons bedden gemaakt met bladeren en zacht gras. Voor hemzelf een paar meter van ons vandaan. Een schaduwrijke ruimte onder een boom wordt benoemd tot huiskamer. We liggen nog maar net of Hilde krijgt het idee om naar John te gaan en hem te bedanken. Zij heeft immers nog geen kennis gemaakt met zijn neukstaaf. Ik zie haar naar de slaapplek van John sluipen. Ze gaat tegen hem aan liggen en drukt haar strakke borstjes tegen hem aan. In het maanlicht zie ik dat John zich over haar heen buigt. Ze beginnen te tongen en Hilde begint zijn pik te masseren. Ondertussen gaan John zijn vingers op onderzoek uit tussen haar benen. Als hij haar klitje heeft gevonden en het streelt horen we haar fluisteren: “O John, op de universiteit willen alle meisjes wel geneukt worden door jou.” “Ja jullie zijn allemaal geile wijfjes hé,” zegt hij. “Ja ik zeker,”zegt ze, “je mag alles met me doen.” Hij voegt de daad bij het woord, duwt haar hoofd naar zijn pik en biedt hem aan om te pijpen. Wat doet Hilde dat goed… ze neemt hem soms bijna helemaal in haar mond. Na enkele minuten wil ze dat hij haar gaat neuken en ze gaat uitdagend op handen en voeten zitten met haar smachtende kutje naar hem toe gericht. John knielt achter haar en schuift zonder veel weerstand zijn volle lengte bij haar naar binnen. “ Ze kreunt: “Ja neem me, het vult me zo heerlijk, neuk me.” Hij voldoet onmiddellijk aan haar verzoek en neukt haar minutenlang. Al snel komt ze krijsend klaar. John’s pik is erg glibberig geworden en hij trekt even terug voor een korte pauze. Onmiddellijk kijkt Hilde om, om te zien waarom ze die harde pik niet meer in zich voelt. “Nee niet terugtrekken,” smeekt ze. Door het vele kutvocht schuift zijn pik weer makkelijk naar binnen en begint hij aan het vervolg van de heerlijke neuksessie. Ze vingert ondertussen zichzelf en dat heeft zijn uitwerking. Ze voelt haar kutje weer samentrekken. Ook zijn zaadvoorraad is weer op peil en na een paar slagen loost hij zijn lading diep in haar schede. “Misschien een goed idee,” zegt hij, “als er iedere nacht een van jullie bij me komt slapen.” Daarna vallen ze in slaap terwijl zijn pik nog in haar zit, uitgeput van de dag en alle seks. Aan dit erotisch avontuur zal helaas na twee weken een eind komen als we na een zoekactie gered worden.

Aisha

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top