Skip to content

Momenteel actief

Een hete logeerpartij
3.71/5 (7)

Het was op het feest van een bruiloft dat ik je ontmoette. Het was te ver rijden dus kon blijven slapen, al had ik geen idee dat het bij jou was! Tijdens het feest waren we de hele tijd in gesprek en had het heel gezellig met je. Je zag er trouwens goed uit dus vond het niet zo erg om bij je te blijven slapen, ook al zou ik in de logeerkamer komen. In de taxi terug naar je huis hadden we ’t achterin al gezellig, ik zat naast je en je had je arm om mij heen en met je andere hand wreef je over m’n been heen. Terwijl jij de chauffeur geld gaf stapte ik uit en liep op m’n hoge hakken naar de voordeur. Je kwam er aan en maakte ‘m open waar je mij heel netjes voor liet gaan “dames eerst” Ik hing m’n jas op en zette m’n logeertas neer, je zei dat ik plaats kon nemen op de bank en ging in de keuken wat drinken halen voor ons.

Op de bank zat je dicht naast me en we hadden ’t heel gezellig. Over van alles waren we aan ’t praten tot ik wat moe begon te worden en begon een paar keer te gapen, inmiddels was het al in de vroege ochtend. De tijd vloog voorbij. Ik ging nog even douchen en toen ik klaar was en de woonkamer in liep kon ik je niet vinden. Je was in de logeerkamer m’n bed aan ’t opmaken. “Zo zie ik het graag; een man die m’n bed opmaakt” grapte ik en hij gaf me een knipoog en liep weer weg. Ik vroeg waar die heen ging en gaf aan dat hij best naast mij mocht slapen!
Dit liet hij zich geen tweede keer zeggen en deed z’n kleren uit en kroop onder de deken en kwam dicht tegen mij aan liggen. Zo’n lekkere vent naast me, daar krijg ik ’t al gauw warm van. Ik ging op m’n zij liggen en begon je te zoenen, je zoende heerlijk en passioneel terug. Ik voelde de vlinders al in m’n buik borrelen en ging al gauw met m’n hand naar je boxer. Voelde dat je al een stijve had en tijdens ’t zoenen kreunde ik wat en keek je diep in je ogen aan.

Ik ging op je middel zitten en je kwam wat omhoog. We bleven elkaar zoenen en voelde je stijve tegen me aan, zo heerlijk! Ik gleed met m’n handen over je gespierde borst en blokjesbuik heen en weer omhoog over je schouders en begon je weer te zoenen. Je pakte me beet en wist dat je de rollen om wilde draaien. Ik ging liggen en je kwam naast me, op je zij. Je streelde en zoende m’n borsten en ging met je hand over m’n buik naar beneden. Ik friemelde en streelde wat speels over je lichaam heen en keek wat je met me wilde doen. Je wreef over m’n string en deed m’n benen wat uit elkaar. Je kwam op me liggen en deed m’n benen om je heen. Zoals jij kon droogneuken, heb ik weinig mee gemaakt. Zo heerlijk en werd er zo gevoelig van, dat ik al bijna klaarkwam hoe we bezig waren!
Je ging op m’n middel zitten en ik kwam wat omhoog en begon je te rukken en nam je eikel in m’n mond en zoog er heerlijk aan. Je keek naar beneden hoe ik bezig was. “Ga door!” en hield voorlopig zeker niet op. Met m’n hand masseerde en kneep ik in je kont en ondertussen pijpte ik je diep. Ik vind ’t heerlijk om je te proeven en als jij geniet geniet ik dubbel. Je strekte je arm naar achteren en ging met 3 vingers in m’n kutje. Kan het wel hebben hoor, “Ja heerlijk, ga door. Sneller!” zei ik.

Je vingers vulde goed maar ik wilde meer, ik wilde jou! Ik vroeg of je even van me af ging en terwijl je dat deed draaide ik mezelf om en ging op z’n hondjes voor je staan. Je deed voorzichtig je pik in me “Mag wel harder hoor” zei ik en je was een snelle leerling. Je voerde het tempo gelijk op en gaf een paar tikken op m’n kont. Ik keek ondertussen in de spiegel en het zicht was zo geil ! Ik sloot m’n ogen en genoot van de harde en diepe stoten.
Ik voelde hoe je pik aan ’t pompen was en kneep m’n kut ritmisch samen terwijl je spuitend klaarkwam en al je zaad diep in me spoot! Je bleef nog even tegen me aan zitten en we kreunde nog samen na….

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top