Skip to content

Momenteel actief

Een kroeg sletje neuken
4.13/5 (8)

Ik, Bart, ben lange tijd niet echt wezen stappen. Gewoon even lekker naar de kroeg, ik had er een lange tijd geen zin in. Ook niet met die hele Corona, ook al mocht het inmiddels al wel weer. Maar een maand of vijf geleden had ik er wel weer eens zin in. Niet met vrienden maar gewoon even solo. Eens zien of ik het nog leuk zou vinden en misschien een leuke dame aan de haak kon slaan of in ieder geval een 06-nummer kon scoren. Ik was een tijdje in de kroeg waar ik eerder ook altijd kwam en had een paar biertjes op toen ik aandacht van een wat jongere meid kreeg. Ze stelde zich voor als Babette en vertelde mij dat ze mij al een tijdje had zien staan en mij erg eenzaam vond overkomen. Ze wilde mij graag wat leren kennen, zien wat mij zo eenzaam maakte en of zij daar niet verandering in aan kon brengen. Ik had al wat drankjes op en was wat losser. ‘Misschien helpt het als ik je mee naar huis mag nemen’, zei ik zelfverzekerd. Een glimlach vol stoutheid vormde zich op haar gezicht en ze ging maar wat graag met mij mee zo zei ze. Ze ging haar vriendinnen vertellen dat ze met mij wegging.

Ik zal de dames wat giechelen toen ze naar mij keken en al snel gingen Babette en ik met de taxi naar mijn huis. Daar deden we nog een drankje was mijn idee maar dat zag zij helemaal niet zitten. Babette schopte haar hoge hakken uit en gooide haar been om mij heen en ik verloor bijna mijn balans maar wist haar te houden. Zo kon ze haar tweede been om mij heen slingeren en al snel zoende ze mij met tong en al en beet daarna plagerig in mijn oorlel. ‘In de rest zal ik niet bijten, tenzij je dat lekker vindt’, zei ze grappend. Ze stond weer en ik nam haar mee naar de slaapkamer. Ik woon in een appartement dus alles is gelijkvloers, dat scheelt weer een heleboel. In de slaapkamer trok ik haar strakke zwarte jurkje uit en zag een waanzinnig lekker lichaam, naakt en geil voor mij staan. Ik ging ook uit de kleren en we gingen op bed liggen en speelden lekker met elkaar. Ik vingerde haar kale kutje en Babette trok mij heel fijn af.

We waren aangeschoten maar besloten geen condoom om te doen, we waren te geil om daar de moeite voor te doen. Misschien niet slim maar het is zoals het is. Ik klom op Babette en begin mijn lul in haar strakke en natte kutje te drukken maar viel om. Gelukkig wist zij daar wel raad mee en ze gooide een been over mij heen en begon half op mij te liggen en bereed mij op die manier. Het was eigenlijk net of ze mij aan het neuken was, een leuke manier eigenlijk. Daarna zoog ze mijn lul even lekker af, ze had zin om haar eigen poesje te proeven, zo zei ze.

We eindigden met haar op de knieën en ik achter haar terwijl ik haar op zijn hondjes lekker aan het neuken was. Ik spoot mijn zaad over haar goed gevormde lichaam en zag het over haar rug lopen vanaf haar billen en een beetje druppelend op het bed. We gingen liggen en vielen meteen in slaap. De volgende morgen werd ik met een gek gevoel wakker. Het was Babette die mij pijpend wakker aan het maken was met een kopje koffie in haar hand. Ze had nog humor ook. Mijn eerste keer in lange tijd stappen was een geslaagde. Ik ga nu weer vaker want ik heb weer gevoeld hoe heerlijk het is een kroeg sletje te mogen neuken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top