Skip to content

Momenteel actief

Soft Sm een groot succes
4.63/5 (8)

Frits was zo blij als een kind toen zijn vrouw hem eindelijk toestemming had gegeven een beetje soft SM aan hun sexleven toe te voegen. Hij wist ook wel dat ze daar veel moeite voor moest doen, omdat haar vorige relatie eentje met veel misbruik was. Daarom stelde hij ook geen keiharde Sm voor, dat zou gewoon te veel zijn. Nee, hij wilde haar alleen maar een beetje op haar mooie dikke billen slaan, een beetje in haar tepels knijpen, verder niet zo heel veel. Ze stond het toe en hij had dan ook meteen een paar speeltjes op het net besteld. Een lederen zweepje en een paar tepelklemmen. Niet meteen van dat extreme spul, daar zou ze meteen van schrikken natuurlijk en dan kon hij zijn geile soft Sm spelletjes wel op zijn buik gaan schrijven.

Ze zag hem de slaapkamer binnenkomen met het zweepje en de klemmen en keek even bedenkelijk, maar zodra ze van hem horode dat hij heel erg zacht met haar om zou gaan, ging ze akkoord, bukte ze voorover en trok haar kleine slipje van die roomwitte billen en schudde ermee. “Ga je gang, ik ben een stoute meid geweest,” zei ze op geile toon. Hij greep de zweep en sloeg zachtjes op haar billen, die slechts een beetje bewogen door de klappen van de zweep. Ze had geen idee dat dit zo’n opwindend gevoel in haar op zou roepen. “Harder, ik kan het hebben!” zei ze blij. Frits was blij dat t horen en sloeg harder, waardoor er striemen op haar billen te zien waren. Zelf schrok hij er eerst van, hij dacht dat ze boos zou worden, maar aan haar kreunen te horen en het feit dat ze met haar klitje begon te spelen, sprak boekdelen. Hij ging lekker door en zijn pik werd er keihard van. Maar niet alleen daardoor, ook door het feit dat ze zelf de tepelklemmen pakte en die op haar tieten zette. Ze werden flink afgeknepen en aangezien die klemmen verstelbaar waren, draaide ze die jongens nog eens extra strak aan ook!

Hij zag het en hoorde hoe zijn vrouw er optimaal van genoot, smeet het zweepje aan de kant en greep haar heupen stevig beet, trok haar een beetje dichter naar de rand van het bed en pompte zo zijn kloppende leuter diep in haar heerlijke kutje. Nog niet eerder had hij haar zo hard geneukt. Hij sloeg op haar al rood zijnde billen, kneep erin, trok die hammen zelfs van elkaar en paalde haar dieper en dieper. Zijn ballen sloegen tegen haar klitje aan en al spoedig kwam ze klaar, het geil droop, spoot zelfs uit haar natte kut, terwijl hij door bleef neuken. Doordat ze klaar was gekomen was haar kutje een stuk strakker van binnen geworden en daardoor was zijn orgasme ook al snel een feit. Hij neukte lekker door, tot hij zijn ballen leeg voelde knallen, de tranen schoten in zijn ogen van genot en hij spoot zijn mooie sletje helemaal vol.

Ze genoot ervan en wilde niet dat hij zijn lul uit haar zou trekken, tot hij eindelij slap werd en er vanzelf uitgleed, tezamen met een heleboel zaad. Hij was zelf verbaasd over de hoeveelheid sperma die hij had gespoten. Blijkbaar had dit Sm spelletje hem meer opgewonden dan hij zelf doorhad. “Volgende keer mag je nog meer speeltjes gebruiken schat,” zei zijn vrouwtje zacht. “Zoeken we samen de SM grens op.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top