Skip to content

Momenteel actief

Vakantie in La Grande Motte
4.61/5 (102)

Het was augustus 2008, in La Grande Motte aan de Franse zuidkust. Ik was er samen met mijn moeder op vakantie. Mijn ouders zijn al een aantal jaren gescheiden. Aanvankelijk woonde ik bij mijn moeder, maar een paar jaar geleden ben ik naar mijn vader verhuisd. In verband met school en mijn daarna te volgen studie kwam dat gewoon beter uit. Het contact met mijn moeder is altijd goed gebleven, ik zocht haar om het weekend op en bleef er dan een weekendje. Tussendoor hadden we ook veelvuldig contact via sms en msn. Mijn moeder was best jong toen ze mij kreeg: nog net geen 18 jaar. Ik ben nu zelf 18 en heb dus wel het voordeel dat ik nog altijd een jonge moeder heb. Zij is immers pas 36. Bovendien oogt ze veel jonger dan haar werkelijke leeftijd. We zijn altijd heel hartelijk en vrij met elkaar omgegaan. Geen echte moeder-zoon relatie, maar meer die van goede vrienden.

Mijn moeder had gevraagd of ik zin had om een keer samen met haar drie weekjes naar Zuid-Frankrijk te gaan. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. En zo gebeurde het dus dat we in die augustusmaand daar in La Grande Motte waren. We hadden er een fijn hotelletje. Weliswaar niet superchic, maar de kamers waren prima in orde. Mijn kamer had een douche en die van mijn moeder een riant ligbad. We hadden alleen logies met ontbijt. Op die manier ben je veel vrijer in je gaan en staan en hoefde je geen rekening te houden met de lunch- en dinertijden in het hotel. Bovendien kon je uitgebreider kennismaken met de restaurantjes in de omgeving. Zo ook die avond. We hadden lekker gegeten in een klein zaakje op ongeveer vijftien minuten wandelen van het hotel. Heerlijke visgerechten, prima glaasje wijn er bij, wat kan een mens zich beter wensen. Vanwege het jeugdige uiterlijk van mijn moeder waren we al een paar keer aangezien voor een stelletje. En ik kan het natuurlijk mis hebben, maar in de krappe week dat we er nu waren, hadden sommige mannen wel erg jaloers naar me gekeken dat ik in het gezelschap verkeerde van zo’n knappe dame met lang golvend blond haar. Ook nu was me het weer opgevallen. Het verbaasde me niks, mijn moeder zag er ook nu weer uit om op te vreten in haar korte, dunne, rode zomerjurkje en de zon van de Middellandse Zee had haar al aardig bijgebruind. Ik had al gezien dat ze er geen bh onder droeg. Zo kleedde ze zich wel vaker, dus erg verbaasd was ik niet.

Na het eten bleven we nog even zitten met een lekker glaasje rosé. Rond half negen stelde mijn moeder voor om nog wat bij de haven te gaan kijken, er was daar altijd wel wat te doen. Ze ontdekte dat ze haar fotocamera in het hotel had laten liggen. Die wilde ze nog even ophalen. Daarom kuierden we op ons gemak naar het hotel. Het was heerlijk weer en onderweg zei mijn moeder dat ze het zo naar haar zin had met mij samen. Ik kon dat in alle eerlijkheid natuurlijk alleen maar beamen. Ik sloeg een arm om haar schouders en gaf haar onder het lopen een zoen op haar wang. Dat was op zich niet ongebruikelijk, het paste gewoon helemaal bij de manier waarop wij met elkaar omgaan. Mijn moeder gaf ook mij een zoen op mijn wang en sloeg haar arm om mijn middel. Zo liepen we terug naar het hotel.

Bij het hotel aangekomen, haalden we de sleutel van mijn moeders kamer op en liepen de trap omhoog. Mijn moeder liep voorop en ik zag haar mooie benen onder het rode jurkje uit steken. Ik kon zelfs een groot deel van de achterkant van haar dijbenen zien. Het liet me eerlijk gezegd niet onberoerd. En dan dat wiegende kontje daar boven……. Toen mijn moeder de sleutel in het slot stak, stond ik vlak achter haar en voorzichtig snoof ik de geur van haar parfum op. Het rook nog lekkerder dan anders. Mijn moeder deed de deur open en ging naar binnen, ik volgde. Zodra ik binnen was, sloot ik de deur achter me, pakte mijn moeder vast, duwde haar tegen de deur, sloeg mijn armen om haar middel en gaf haar een zoen op haar mond. Ze schrok en vroeg wat ik van plan was. Ik antwoordde dat ik dit even heel graag met haar wilde doen en gaf weer een zoen op haar mond. Tot mijn verbazing sloeg zij haar armen om mijn nek en beantwoordde mijn zoen. Ik begon met mijn handen over haar rug te wrijven.

Mijn moeder drukte haar heupen tegen mijn onderlijf en ik reageerde door t proberen mijn tong in haar mond te duwen. Daar hoefde ik niet al te veel moeite voor te doen. Haar mond opende zich gewillig en even later waren onze tongen in een heftige, natte worsteling gewikkeld. Mijn handen gleden omlaag naar haar billen. Eerst meende ik geen string onder haar jurkje te voelen. Ze zou toch niet………. Maar even later voelde ik de dunne koordjes van haar string door het jurkje heen. Ik trok haar jurkje omhoog tot boven haar middel en liet mijn handen weer over haar billen glijden. Wat voelden ze lekker en geil aan…….. Ik duwde mijn tong nog een keer diep in haar mond en zij duwde hem met de hare zo ver terug totdat har tong in mijn mond zat. Ik sloot mijn lippen om haar tong en probeerde hem door middel van zuigen in mijn mond te houden.

Ondertussen had mijn moeder met haar ene hand mijn kruis opgezocht. Niet door mijn broek heen, maar gewoon via de achterkant van de broekband naar binnen. Ik voelde haar geile kneepjes in mijn harde geslachtsdeel en mijn balzak. Even later lagen mijn broek en mijn boxer op de grond. “Gaan we nog foto’s maken bij de haven?” vroeg ik quasi onschuldig. “Nee zoontje van me, dat doen we wel een andere keer” fluisterde ze geil, terwijl ze me aankeek met een blik die ik toen nog niet van haar kende. Even later had ze ook mijn shirt over mijn hoofd getrokken en lag het op de grond. Daar stond ik nu voor mijn moeder met even weinig kleding aan als toen ze me het leven schonk. Ik trok daarom haar jurkje over haar hoofd en liet het op mijn kleren vallen. Ik pakte haar weer stevig vast en gaf haar een diepe tongzoen. Ze ontworstelde zich aan mijn greep en zei dat ik moest meekomen. Ze liep voor me uit naar het bed. Ik zag de dunne koordjes van haar geile rode string vanaf haar heupen bij elkaar komen en tussen haar billen verdwijnen. Ze knielde voorover op het bed en draaide zich op haar rug. Tussen haar benen ontwaarde ik een minuscuul driehoekje rode stof waar nauwelijks enige haargroei achter verborgen kon blijven. Ik keek er even ademloos naar. Toen trok zij haar knieën op, spreidde haar benen en ik ging er met mijn hoofd tussen. Ik gaf een kus op het rode driehoekje en rook een geur die ik nog nooit bij mijn moeder had geroken. Ton ging ik omhoog naar haar mond en gaf haar toen daar een kus die in een tongzoen uitmondde. Met mijn ene hand voelde ik ondertussen tussen haar benen. Mijn moeder kreunde zachtjes.

Ik ging op mijn knieën zitten en trok haar rode stringetje omlaag. Toen kreeg ik het volle uitzicht op een schitterende venusheuvel met een parmantig klein plukje haar net boven de plek waar de clitoris zich bevindt. Bij geen enkel meisje waar ik tot dan toe seks mee had gehad, zag dat plekje er zo mooi en geil uit. Ik spreidde de benen van mijn moeder en bracht mijn hoofd naar dat kleine plukje haar. Ik stak mijn tong zo ver mogelijk uit en gaf een lange, stevige lik over haar schaamlippen. Toen ik mij haar clitoris kwam, slikte ik mijn speeksel door en proefde toen pas goed de heerlijke, opwindende smaak van de intieme delen van mijn moeder. Dat was een onvergetelijke gebeurtenis. Ik zocht met mijn tong d bovenkant van haar schede op tot ik het harde knopje van haar clitoris voelde. Ik sloot mijn lippen er omheen en zoog het knopje stevig, maar wel voorzichtig, naar binnen. Van mijn ene hand liet ik mijn wijsvinger de schede van mijn moeder binnendringen. De combinatie van zuigen en masseren die ik toen bij haar toepaste, leidde tot een reactie die ik tot dusver bij geen enkele vrouw had ervaren. Haar vagina werd heel erg nat, terwijl diepe zuchten en harde kreunen elkaar afwisselden totdat mijn moeder heftig begon te trillen en te kreunen. Toen ebde de spanning weg en was ze klaargekomen. Ik keek naar haar, ze lag met gesloten ogen en een enorme grijns van voldoening op haar gezicht. Na enige tijd trok ik mijn wijsvinger uit haar liefdesgrotje. Ze opende haar ogen, keek me aan en zag hoe ik mijn wijsvinger in mijn mond stopte en aflikte terwijl ik haar diep in de ogen keek.

Even later schoof ik omhoog met mijn gezicht tot vlak bij het hare. “Was dit voldoende zo, moedertje? “ vroeg ik plagend. “Nee jochie van me, zo makkelijk kom je er hier niet mee weg” zei ze met een onmiskenbaar geile blik in haar ogen. Ze spreidde haar benen nog wat verder en zei: “Kom, ik wil je mannelijkheid in me”. Toen ik vroeg waar ik een condoom kon vinden, zei ze: “Dat is niet nodig, ik heb me al jaren geleden laten behandelen. Je kunt geen broertjes of zusjes meer bij me verwekken”. Ik boog me over mijn moeder hen en liet mijn harde paal in haar natte gleufje glijden. Wat voelde ze lekker strak, net als een paar van die jonge meiden die eerder onder me hadden liggen kronkelen. Toen ik helemaal in mijn moeder zat,liet ik me op haar zakken en ik voelde hoe zij haar benen stevig om mijn middel sloeg. Ik merkte onmiddellijk dat zij met haar 36 jaar veel ervarener was dan die andere, veel jongere deernen die ik tot5 dusver aan mijn paal had mogen rijgen. Het werd een orgie van genot, we gingen helemaal in elkaar op tot ik het niet meer hield en al mijn zaad spoot op hetzelfde plekje waar ik destijds zelf was verwekt. Toen de golven van liefde en lust waren weggeëbd, bleven we nog een hele tijd zoenend, knuffelend, strelend en tongend in elkaars armen liggen.Die nacht ben ik bij mijn moeder gebleven en toen de volgende morgen vroeg samen wakker werden, hebben we weer heerlijke seks gehad voordat we naar het ontbijt gingen. De rest van de vakantie hebben we elkaar uiteraard elke dag diverse hoogtepunten bezorgd. De ene keer bij haar op de kamer, de andere keer beminden we elkaar in mijn bed of onder mijn douche. Na afloop van de drie weken was het daarom best moeilijk om elkaar los te laten.

Sinds die vakantie ga ik nog steeds elke twee weken een heel weekend bij mijn moeder op bezoek. Meestal draagt ze een heerlijk kort rokje als ik dan kom, soms zelfs niet meer dan dat. En als het warm is ook wel dat rode jurkje met die rode string er onder van onze eerste keer. Die weekends wordt er uiteraard heel veel seks bedreven. Mijn moeder en ik vinden het dan heerlijk om zeer schaars gekleed of zelfs naakt samen in huis te zijn. Ik zie haar het liefst in alleen een kort rokje met niets er onder. Natuurlijk gaan we ook wel eens de deur uit, zoals voor bezoek aan mijn opa en oma, haar ouders dus. Als we dan na afloop weer onderweg naar huis zijn, kunnen we al niet van elkaar afblijven. Ook gaan we wel samen uit eten of naar de film. Maar de meeste tijd besteden we toch aan elkaar.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top