Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan met een rondborstige blondine
4.56/5 (9)

Graag zou ik een verhaaltje willen delen over toen ik vreemd ben gegaan. Ik was een jaar getrouwd en ik had een goed huwelijk, nu overigens nog steeds hoor, aangezien ik over mijn overspel geen woord gedeeld heb. Ik was jong en erg viraal, dus je kunt je wel een beetje voorstellen hoe ik door het leven ging. Iedere meid was lekker en ik wilde er haast altijd wel mijn pik in hangen, maar ik was getrouwd, dus ik hield mij altijd in.

Maar op een dag kwam ik een lekkere blondine tegen, een stoot met een ronde stevige kont en heerlijke volle borsten. Echt helemaal mijn type. Ze had een mooi figuur, was net een zandloper maar dan met een beetje meer vlees, lekker iets om je aan vast te pakken. Ze sprak mij aan op het terras, het was mooi weer, dus was ik na mijn werk even een drankje gaan doen, voordat ik naar huis zou gaan, ik had mijn vrouw hiervan op de hoogte gesteld, dus ze wist dat ik later thuis zou zijn. Was overigens nooit een probleem. De mooie vrouw kwam naar mijn tafeltje en vroeg of ze bij mij mocht zitten. Geen enkel punt natuurlijk, ik bood haar een drankje aan en we begonnen te kletsen. Ze vertelde mij op een gegeven moment dat ze mij al vaker had gezien en mij nooit durfde aan te spreken. Ze had ook gezien dat ik een trouwring droeg. ‘Als je wilt dat ik mij in moet houden, zeg het dan nu, want voor je het weet liggen we te neuken’, zei ze ineens.

Ik zei dat ze vooral door moest gaan. en je raadt het natuurlijk al, binnen een paar minuten waren we bij haar thuis en daar lagen we op haar bed, geheel naakt, met elkaar te vrijen. Haar mooie borsten drukten tegen mijn borstkas aan en ik voelde met mijn handen aan die stevige billen en ik had zo ongelooflijk veel zin om naar te nemen. Eerst dook ze echter naar beneden en likte ze aan mijn ballen en speelde ze met haar handen met mijn pik, ze trok mij op de meest fantastische wijze af, waarna ik toekeek hoe mijn eikel tussen haar botterzachte lippen gleed en ze mij pijpte alsof haar leven ervan af hing. Mijn pik werd glimmend en nat en daarna liet ze zich over mijn leuter zakken. Ik keek toe hoe dat mooie, haast perfecte lichaam naar beneden kwam en op mijn leuter op en neer aan het bewegen was, terwijl ik door de sappen van haar kut alles kon horen soppen. Na een paar minuten gooide ik haar op haar buik en ging ze op handen en voeten zitten. Ik pakte die blonde sloerie op zijn hondjes en keek toe hoe haar kont bij iedere stoot heen en weer schudde. Ik sloeg er ook op, kneedde het vlees en genoot van hoe ik uiteindelijk klaar ging komen en mijn warme sperma over haar mooie ronde kont spoot en zag hoe het tussen haar bilspleet stroomde.

Zachtjes liet ik mijn lul tussen haar billen glijden en bewoog ik heen en weer, tot ik helemaal slap was. Ik mocht daar nog wel even douchen, daarna moest ik toch echt weg want haar vriendin zou ieder moment thuis kunnen komen! Ze had een relatie met een vrouw maar wilde zo nu en dan lekker geneukt worden. Ach ja, ik gebruikte haar en zij gebruikte mij. Ik vond het niet leuk en daarna ben ik ook nooit meer vreemdgegaan. Thuis heb ik mijn vrouw een dikke kus gegeven en hebben we heerlijk geknuffeld. Ze voelde wel dat er iets loos was, maar accepteerde het feit dat ik niets vertelde, ze was er gewoon voor mij en dat was het belangrijkste.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top