Skip to content

Momenteel actief

Ontmoeting Spanje Deel 4
3/5 (3)

Als ik wakker werd omstreeks 9 uur, zag ik dat mijn klederen en valies weg waren. Ik schrok en plotseling besefte ik wat gisteren gebeurd was.Het was nog steeds moeilijk in te schatten wat mij gisteren overkomen was.Plots voelde ik dat ik een zware zilveren met lood gevilde ring van 190 gram boven mijn ballen had. Als ik uit bed stapte en in de spiegel keek zag ik mijn zak ver uitgerekt hangen. Hoe onwaarschijnlijk ook maar ik kreeg er gewoon een stevige erectie van.Wijdbeens begon ik mzelf te masturberen ,doch als ik bijna aan mijn hoogte punt kwam, ging de telefoon.” Slaafje kom naakt naar het terras en vlug wat.” Ik krreg een enorm rode kleur.Op het terras aangekomen met een half slappe lul en lange bummelende zak, zag ik Walter in zijn zwarte zwembroekje aan een tafel zitten eten.Ik mocht mij voor hem onder een koude douche wassen en daarna kreeg ik wat te eten ,rechtstaande.Als ik mijn boterham op had, vroeg Walter ” Heb je al gemasturbeerd ,” Ik werd vuurrood nu. ” Heu, neen Meester Walter” ” Doe het dan hete lul, en met jouw benen ver open, dat ik jouw slaven zak zie !”

Ik deed wat Meester Walter vroeg. Het wond mij erg op. Toen ik heel erg stijf was en zag hoe Mester Walter zijn gulp vooruit stak, belde hij met een klein tafelbelletje.Er kwam een Thais dienstertje van zo’n achttien jaar aangetrippled op blote voeten en met een zwart zijden openhangend kamerjasje.Als een weerlicht draaide ik mij om. “Staan blijven !” riep Walter.

Silva moest van Walter mij de boeien halen en aan doen. Ze was een pracht van een meisje.Ik kon haar zeer mooie volle borsten en tepels zien terwijl ze mij de boeien aandeed.

Ik moest wijdbeens op een stoel gaan zitten en hij bond mij vakkubndig vast ,benen uiteen en armen op de rug.Ik kon niet meer bewegen.Ik vroeg me af wat Walter ging doen. Hij kwam voor mij staan en streelde door mij volle wit blonde haarbos. ” Je bent mijn liefste slaafje Marc, een sex lust slaaf van me!”

“Silva kom hier en naakt” beval hij.Dan sprak hij in het engels tot Silva.” Scheer mijn slaaf kaal” ” Walter dat kun je niet maken, a.u.b. Meester Walter.” Hij lachte luid. Hij streelde even mijn lul hard. Dan horde ik het scheerapparaat zoemen . Hij deed zijn slipje omlaag en beval me hem te pijpen.Mijn tranen rolden uit mijn ogen en ik deed wat Meester Walter gevraagd had terwijl Silva mijn haren afreed.Ik zoog zo goed ik kon tot Walter beval aan Silva om op haar knieen mijn lul leeg te pijpen. Ik werd razend van genot dan opeens spoot Walter diep zijn zaad in mijn mond en streelde mijn kale hoofd.Hij trok zijn lul er uit en zijn slipje terug op. Als hij terug kwam nam hij volop fotos hoe ik gepijpt werd en dit met mijn kale hoofd.

Rilledn daverend kwam ik klaar en hijgde als bezeten. Als ik wat terug tot mij zelf kwam werd ik los gemaakt en moest ik Silva op de tafel liggend wijdbeens ,zij en ik, haar likken en haar tot orgasme brengen.Ze was geil nat en kreunde van genot tot haar explosie kwam. Hij suurde Silva weg en kon het zwembad in . Die namiddag was heel wat anders. dat schrijf ik later even.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top