Skip to content

Momenteel actief

Jong en oud gaat prima samen
4.56/5 (25)

Sinds de relatie van Bert (32) verbroken was, ging hij elke maandagavond zwemmen. Het was goed voor de lijn, want hij at meer kant-en-klaarmaaltijden dan goed voor een mens was. Van acht tot tien was er banenzwemmen. Meestal zag je de bekende gezichten. Soms maakte je na een reeks banen een praatje met iemand aan rand van het bad. Zo ook met Jeanne. Ze was de bikinileeftijd al ruim gepasseerd, kende de nodige lijntjes in haar gezicht, maar had over mannelijke belangstelling in het zwembad nooit te klagen. Haar vormen werd nog graag gezien. Ook Bert vond haar aanwezigheid bepaald niet vervelend.

Bij het verlaten van het zwembad stond Jeanne voorovergebogen bij haar fiets. ,,Kan ik iets betekenen?,” vroeg Bert. ,,Heb een zachte voorband, maar geen pompje,” antwoordde de rijpe schoonheid. Bert pakte zijn pompje en pompte tot de band voldoende hard was. ,,Waar woont u?,”vroeg Bert. Ze woonde in de Muziekwijk, de Verdilaan om precies te zijn. Bert bood aan mee op te rijden. Mocht de band weer leeglopen, dan kon hij nog bijpompen. Onderweg spraken ze over de wekelijkse zwemsessie. Bert vertelde ook dat hij in de fotografie zat, bedrijfsreportages en zo. Dit onderwerp bleek een klik te geven, want Jeanne had daar vroeger ook iets mee gehad. Vroeger ja, want ze bleek al 63 te zijn. Toen ze bij haar appartement aan de Verdilaan waren aangekomen, bleven ze nog even staan kletsen. ,,Kom anders nog even mee naar binnen,” stelde ze voor. ,,Is goed,” reageerde Bert. Het was gewoon prettig om bij haar in de buurt te zijn. Hij zette zijn fiets op slot, Jeanne bracht hem in de berging, waarna de lift hen naar de zevende etage zoefde.

Het appartement was stijlvol ingericht. Meteen viel zijn oog op de vele foto’s van Jeanne, de meeste in zwart-wit. Het overgrote deel was studiowerk, maar er waren er ook een aantal die op locatie waren genomen. ,,Mag ik wat inschenken? Zelf neem ik een glas port,” gaf Jeanne een voorzet. ,,Dan doe ik mee,” zei Bert. ,,Wanneer je het niet erg vindt, ga ik wel even wat anders aantrekken, want ik ben geen mens om steeds in een trainingspak rond te lopen. Na vijf minuten verscheen ze in een zwart jurkje dat haar uitstekend stond. ,,Nu je er toch bent, maak ik ook maar misbruik van je. Wil je de rits even dichtdoen?” Bert zag dat ze ook een zwart setje aan had en schoof wat stuntelig de rits naar boven.

,,Vind je de foto’s mooi?,”vroeg Jeanne. ,,Geweldig. Je bent een hele mooie vrouw geweest,” vond Bert. ,,Excuses, dat ben je nog. Elke maandag vind ik het weer prettig om je te zien.” ,,O, dank je wel,” zei Jeanne die het complimentje wist te waarderen. ,,Ik ben vroeger model geweest: modebladen, reisgidsen, noem maar op. Ook heb ik gedanst in een showballet. Ik wil je nog wel wat meer laten zien.” Bert vond het prima. En passant schonk Jeanne de glazen voor de tweede keer vol. Vervolgens haalde ze met twee mappen vol met foto’s. Bert begon met de eerste map: veel foto’s voor reisgidsen met Jeanne in badkleding en vele foto’s voor een postorderbedrijf. Ze stond er in kleding op, maar ook met een stofzuiger, achter een fornuis of op een huishoudtrap. ,,En?,” vroeg Jeanne. ,,Heel leuk om deze kant van je te zien,” meende Bert.

Inmiddels was Jeanne bij Bert op de leuning van de bank gaan zitten. ,,Maar ik heb nog een kant,”vervolgde het voormalige fotomodel. ,,Die foto’s gaan iets verder.” Iets verder? Bert vond het best en genoot stilletjes van het broeierige sfeertje wat er opgebouwd was. Wat ze met iets verder bedoelde, werd snel duidelijk. Op de eerste de beste foto werd ze genomen door twee man tegelijk. ,,Mag ik dit zien?,” herhaalde Bert nog maar eens. ,,Ja, ga maar door. Toen het reclamewerk minder werd, ben ik dit gaan doen.” Op een foto lag ze op een massagetafel met vijf stijve lullen er omheen, dan lag ze weer ongegeneerd met haar benen wijd, dan weer liet ze zich beffen door een vrouw. Schaamhaar kreeg nog alle ruimte op de foto’s. Bert moest vanwege opstandigheid in zijn broek even gaan verzitten. Jeanne merkte het. Ook dat zijn stem heser werd. ,,Je moet goud geld verdiend hebben,” opperde Bert. ,,Klopt, maar het meeste was zwart en het ging er daarom met scheppen doorheen. En het was een wereld van liegen en bedriegen. Niet alles wat beloofd werd, werd nagekomen. Maar je hoort me niet klagen hoor. Ik heb er van genoten. En nog. Nu weer. Aandacht doet je goed.”

,,Werd je daar nu ook opgewonden van?,” vroeg Bert langs zijn neus weg. ,,Toen niet, nu wel,” was het verrassende antwoord. ,,Doe de rits maar weer naar beneden.” Het jurkje gleed van haar schouders en Jeanne liep even naar de badkamer. Ze kwam terug met een lotion. ,,Na het zwemmen smeer ik me altijd in. Nu mag jij het doen,” stelde Jeanne voor. Ze deed haar bh af en stapte uit haar slip. Bert begon met smeren, deed het zorgvuldig alsof hij deze mooie dame nog extra goed wilde conserveren. Eerst haar rug en vervolgens begonnen haar borsten en buik licht te glimmen van de lotion. Toen hij bij de binnenkant van haar dijen was aangekomen, gaf ze een veelbetekenende knikje. ,,Ook daar.” Ze was met haar tijd mee gegaan, want Bert kon een kaal kutje warm wrijven. Geroutineerd nam ze daarna het initiatief en eer Bert er erg in had, stond hij naakt in haar appartement met een pik die naar het plafond wees. Wat plagerig streelde Jeanne zijn lijf, waarbij ze zijn pik en ballen bewust onberoerd liet. Bert werd steeds geiler en drukte zijn pik steeds maar meer tegen haar aan. Ze begreep zijn verlangen, stelde hem niet langer op de proef en zoog zijn keiharde snikkel uiteindelijk naar binnen. Hij voelde zijn orgasme komen, wilde haar zelfs nog even van zich afduwen, maar gaf zich over. Ze slikte zijn zaad door en likte zijn eikel schoon. ,,Dit was goed,” dankte Bert, die zich door Jeanne mee naar de slaapkamer liet voeren.

,,Op mijn leeftijd werkt het wat anders,” zei Jeanne. ,,En misschien wil jij mij daar bij helpen?” Het was een retorische vraag voor Bert. Jeanne liet zich achterover op bed vallen, nadat ze Bert eerst een zwart fluwelen zakje had gegeven. Er bleken een paar vibrators en een tube glijmiddel in te zitten. ,,Ga je gang” en ze gaf hem een zoen. Bert beantwoordde de pijpbeurt met gesabbel aan haar clit. Op haar leeftijd werkte het dus anders en hij pakte er een donkerblauwe vibrator bij, die Jeanne al snel zelf ter hand nam. Het zoemende speelgoed zorgde voor de eerste schokjes in haar onderlijf. Het geschok werd wat wilder, toen hij een tweede met glijmiddel ingesmeerde vibo als buttplug voorzichtig, maar diep in haar kontgaatje drukte. Bert ging op zijn knieën naast haar zitten en masseerde haar buik en borsten. Kreunend kwam ze klaar, maar Jeanne wilde meteen op herhaling. Nu ze dat heerlijke gevoel weer had, wilde ze meer. Toen voor de tweede keer een golf van geilheid haar dreigde te overmeesteren, ging Bert schrijlings boven haar zitten. Ze likte zijn kloten, zoog ze naar binnen en nam daarna zijn inmiddels weer keihard geworden stamper opnieuw in haar mond. Jeanne lag helemaal te schudden, toen ze haar tweede een toppunt bereikte en gretig als wat, slurpte ze Berts pik tot de laatste druppel leeg.

Het zwemmen, de glaasjes port en de intense orgasmes hadden Jeanne wat rozig gemaakt. ,,Ik zou zo kunnen slapen,” biechtte ze op. ,,Wat let je. ’t Is al bijna twee uur. En als ik hier vannacht eens bleef,” reageerde Bert. ,,Niets liever dan dat,” knipoogde Jeanne.

Bert schoof die nacht heerlijk tegen Jeanne aan. Dertig jaar leeftijdsverschil?Nou en… Het was heerlijk.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top