Skip to content

Momenteel actief

De onverwachte wending
5/5 (3)

Na lang het contact verbroken te hebben heb je me weer toegevoegd op fb en dit vind ik leuk want ik had je wel gemist. Na weer veel te hebben gepraat en dingen hebben uitgeklaard vroeg je of ik is niet passeerde. Toen ik zei dat ik nog wel wist waar ik me ooit stevig geëlektrocuteerd had voor je moest ook terugdenken aan die mooie tijd in Bladel, maar je was ondertussen verhuisd naar Reusel.

Ik kwam langs en men hart sloeg weer een slag over toen ik je zag want alles wat ik ooit voor je gevoeld had kwam opeens terug omhoog. Na een korte rondleiding plofte we in de zetel en begonnen te praten. Je vertelde dat het toch weer een paar stevige nachten waren geweest en je er een beetje tegen op zag om die avond te gaan werken omdat je last had van de rug. Ik kende dat volledig aangezien ik evenzeer last had. Ik stelde dan maar voor om je een massage te geven, eerst hoefde het niet maar uiteindelijk liet je u toch overtuigen. We gingen naar de slaapkamer, je deed uw trui en t-shirt uit en legde je op bed. Ik zette me op je kont en begon je rustig te masseren. Ik vroeg of het oké was als ik je bh ook nog los deed zodat alles makkelijk ging en door de olie makkelijk over je rug kon glijden. Af en toe passeerde ik langs de zijkanten toen zag ik de contour van je borsten die plat werden gedrukt tegen de matras. Toen begonnen er allerlei scenario’s door men hoofd te spelen en had ik moeite met me te concentreren op het masseren. Zo was het er scenario waar mijn hand ver langs de zijkant onder je borst ging gaan, het scenario waar ik zei dat je rug klaar was en je mocht omdraaien zodat ik de voorkant kon doen, te veel om op te noemen. Je merkte het en vroeg of er wat was. Een beetje geschrokken van de vraag zei ik “neenee!” en deed rustig voort. Na alles goed gemasseerd te hebben stopte ik en deed je bh terug dicht.

Je vroeg of ik ook een massage wilde? “Uiteraard!” Dus deed ik mijn shirt uit en wisselde we van plaats. Tijdens het masseren genoot ik van je aanrakingen en droomde weer half weg in men fantasie, je merkte dat ik weer wat stiller was en vroeg of er wat scheelde. ‘Nee hoor, ben volop aan het genieten”, je stopte even want de pols begon lastig te doen. Ik grapte en zei dat als het te moeilijk was je ook gewoon uw bh kon uit doen en je me kon masseren met je borsten. Je lachte en begon terug. De rug begon wat op te drogen dus je nam de bus massageolie er nog eens bij en voelde je echt een stevige portie op mijn rug kappen. Je kwam naar voren en tot men verbazing voelde ik je naakte borsten over mijn rug gaan. Waar kwam dat vandaan, nooit verwacht dat je het ook effectief ging doen, nu genoot ik nog eens zo hard. “Is het lekker sjoe?”, wat een heerlijk gevoel. Ik voelde je tepels lekker hard worden door de wrijvingen. Je lichte je kont wat en commandeerde me om op mijn rug te gaan liggen. Ik had verwacht dat je uw bh al terug had aangedaan maar toen ik op mijn rug lag en je weer over mij kwam zitten kreeg ik zicht op je 2 prachtig glimmende borsten met mooie stijve tepeltjes. Je kwam rustig naar voren en op mijn borstkast liggen. ik keek je diep aan en we dachten beide hetzelfde. Het duurde dan ook niet lang voor onze lippen elkaar hadden gevonden. Heerlijk om je eindelijk te kussen, daar droomde ik al lang van. Ik kan het natuurlijk niet laten en met mijne handen neem je borsten eens stevig vast, je geeft een kleine kreun van genot. Ik duw je van mij af zodat we naast elkaar liggen. Ik kijk je diep in de ogen en we beginnen opnieuw hartig te kussen. Al snel heeft men hand de weg naar je borst weer gevonden en kneed ik deze lekker. Ik laat je stijve tepel door mijn vingers gaan, af en toe trek ik er eens zachtjes aan. Plagen is liefde vragen zeker; je laat je niet doen en draait je wat op je zij. Voor ik goed en wel besef ligt je hand op mijn kruis en knijp je er stevig in. Payback!

We kussen intiem en ik trek je stevig tegen mij aan, mijn hand gaan langs je rug van boven naar beneden en wanneer ze aan je kont is aangekomen knijp ik er stevig in en trek je nog dichter. Heerlijk je zo dicht bij mij te hebben. Je hand heeft ondertussen de weg naar mijn rits en knoop van de broek gevonden en is deze aan het openen, je hebt duidelijk zin want ze is nog maar net open of je hand duikt in mijn onderbroek waar je een proper geschoren stijve penis aantreft. Ik zie de glundering op je gezicht, het is precies wat je wilde voelen. Je neemt hem stevig vast en begint er mee te spelen. Wat een heerlijk gevoel, daar zou ik uren van kunnen genieten. Mijn hand heeft zich ondertussen een weg gevonden om achteraan in je broek te glijden en daar een kante onderbroek tegen te komen, ook die wordt aan de kant geschoven zodat ik zachtjes in je blote kont kon knijpen.
Ik wil naar voor glijden om daar eens ‘inspectie’ te houden, maar je houd me tegen. eerst wil jij spelen!

Je duwt me op men rug, geeft me een zwoele zoen en gaat al kussend naar beneden. Je trekt men broek en boxer uit en opeens staart je op een lekker stijve penis. Mmm, je begint me lekker af te trekken, kijkt nog eens diep in men ogen en zet dan je mond er lekker rond. Ik sla kreunen van genot. Het maakt je nog geiler en gaat steeds wat harder door. Lekker ga je met je tong langs mijn eikel en kijkt me zwoel aan terwijl je dit doet. Heerlijk! Op een gegeven moment ben je lekker bezig en voel ik je 2e hand plots zacht mijn ballen masseren. Het duurt dan ook niet lang voor ik voel dat ik ga klaarkomen. Ik waarschuw je, stopt met pijpen en begint me weer af te trekken tot ik met een serieuze kreun klaar kom. Wat een gevoel!

Nu is het jouw beurt zeg ik. Je komt naast me liggen en we beginnen weer te zoenen. Mijn hand heeft zich weer rond je borsten gezet en kneed deze zachtjes. Ik laat de hand steeds verder naar beneden tot ik de rand van je broek raak. Ik ga over en weer langs de rand en ik merk aan je blik dat ik moet stoppen met plagen. ik doe je knop en rits los en je doet je broek uit. Mmm ook hier is alles lekker glad geschoren en ik word er extra geil van. Langzaam ga ik met mijn vinger langs je de buitenkant van je schaamlippen en je kreunt. Systematisch verken ik je ondertussen klets natte vagina tot ik je clit heb bereikt. Ik heb mijn vingers nat gemaakt en begin met je clit te spelen. Na een paar minuten stop ik en breng ik men hand terug naar boven. Ik kus je nog eens heerlijk en begin rustig al kussend af te dalen langs je nek richting je tepel. Deze neem ik lekker in mijn mond zuig er eens zachtjes op waarna ik mijn tong gebruik op er nog even mee te spelen.

Ik zak verder en geef kusjes over gans je buik tot ik beneden ben aangekomen. Ik zoek een makkelijke houding om tussen je benen te gaan liggen en aanschouw je lekker vagina.
Langzaam breng ik men hoofd dichter, maar jij hebt andere plannen. Je neemt men hoofd vast en duwt het naar beneden. Ik begin je lekker te likken en ga met het puntje van men tong over je clit. Je kreunt hard en je bent duidelijk aan het genieten. Mijn handen hebben zich ondertussen rond je heupen gezet en ik trek je nog dichter tegen mijn gezicht aan. Je kreunt en hierbij neem ik je clit volledig in mijn mond en begin er op te zuigen, je schokt even en slaat dan een diepe zucht van genot. Heerlijk om je zo te horen genieten, het maakt me alleen maar geiler. Ik blijf je clit lekker verwennen maar ga nog een stapje verder en begin je tegelijkertijd ook nog eens te vingeren. Zachtjes breng ik eerst men wijsvinger in en daarna volgt men middelvinger. Ik begin op en neer te bewegen en ga opzoek naar je g-spot. Eenmaal deze gevonden begin ik ze rustig te masseren. Je kreunt van genot, dit had je vandaag niet verwacht. Ik wissel af tussen het likken en zuigen op je clit om je zo intenser te bevredigen. Na een kleine 10min stop ik met beffen en ga mijn handen het werk laten doen. Ik zet me wat rechter zodat ik een betere houding heb om met men vingers je g-spot en met men hand palm je clit perfect te masseren. Je vindt de combinatie heerlijk en niet veel later sta je op het punt om klaar te komen, ik zet nog een tandje bij, je vagina spant zich op en je komt schokkend klaar.

Na beide even te zijn bekomen hebben we duidelijk nog niet genoeg van elkaar. We beginnen opnieuw te kussen en het duurt dan ook niet lang voor mijn hand van je rug naar je borst is verhuisd om er in te knijpen. Jouw hand heeft zich terug een weg naar onderen gevonden en is bezig om mij weer lekker hard te maken. Eens dat het geval is kantel je op de rug en trekt me naar je toe. Ik snap de hint en zet me tussen je benen. Ik bewonder je even van kop tot teen. Man wat zie je er mooi uit. Ik zet me wat op de knieën en wrijf met men eikel wat langs je schaamlippen en klets er eens mee op je clit. Terwijl ik je in de ogen kijk duw ik hem zachtjes naar binnen, steeds wat dieper. Je kreunt van genot, het voelt zo heerlijk. Wanneer hij er helemaal in zit kom ik naar voor en kus je. Langzaam begin ik op en neer te bewegen, eerst zacht en daarna wat steviger. Bij elke stoot bewegen je borsten lekker mee, wat een zalig zicht om te zien.

Mijn handen verplaatsen zich van je heupen naar je borsten om er lekker speels in te knijpen, ook je tepels moeten er aan geloven. Ik kom naar voor en neem je tepels beurtelings in mijn mond om er lekker aan te zuigen en met mijn tong er mee te spelen. Ik zet me terug recht, pak je heupen stevig beet en begin je lekker diep te neuken. Je kreunt echt van genot, zo heerlijk om te horen. Terwijl ik lekker stoot breng ik men hand naar je clit en speel er nog wat mee, je wordt er gek van en begint stevig te kronkelen. Na een tijdje moet ik me wat inhouden anders kom ik veel te snel terug klaar, ik kom naar voor kus je en we proberen in 1 beweging van positie te veranderen door te rollen. Wat uiteraard mislukt. Ik leg me op de rug en je komt over me hangen en we kussen nog wat. Je laat je over mijn penis zakken en begint lekker te rijden. Je borsten gaan mooi mee op en neer bij elke beweging. Wat een zalig zicht. Je zet je handen op men borstkast zodat je betere steun hebt en begint nu echt hard te rijden. Damn girl! Ik neem je bij de heupen en help wat mee, hierdoor stoot ik lekker diep.

Je word wat moe en komt naar voor hangen. Hierbij buig ik mijn benen wat zodat ik nog wat kan stoten terwijl je op mij ligt. Ik neem je stevig bij je billen vast en begin je hard en diep te neuken. Je kreunt recht in mijn oor, ik wil niet dat het stopt en blijf zo lang mogelijk doorgaan. Wanneer ik niet meer kan leg ik mijn benen terug plat, je kust me zwoel en blijven zo even liggen. Mijn hand gaat zacht over je rug naar beneden en bij je kont aangekomen geef ik er een speelse klets op en laat men hand dan liggen.
Na te zijn bekomen, glijd je van me af en neem je mijn penis vast om terug stijf te maken, je hebt er nog niet genoeg van. Eenmaal hij hard is draai je je kont naar me toe en schud er mee. Ik lach en weet duidelijk wat je wilt dat ik doe. Ik kom recht en ga naast het bed staan, trek je naar me toe en wrijf met mijn penis langs je clit en schaamlippen waarna ik hem er in 1 haal diep induw. Je slaagt een kreet van genot, je had niet verwacht dat ik direct zo diep zou gaan. Mijn handen gaan over je rug naar je heupen, pakken deze vast en begin je onmiddellijk snel, hard en diep te neuken. Je kreunt lekker luid “oh ja schat nog” “harder” “meer”, met alle plezier! Af en toe klets ik eens lekker op je billen. Ik kom naar voor, trek je rechter en neem je borsten stevig vast. Terwijl ik lekker stoot spelen men vingers met je tepels en knijp ik er in. Ik duw je terug naar voor en ga lekker door.

Ik voel dat ik ga komen en kreun het uit. “Spuit maar schat!”. Ik ga nog even lekker te keer en enkele stoten later kom ik stevig klaar. We gaan naast elkaar liggen en ik kus je. We kijken elkaar aan en lachen, dit hadden we beide duidelijk niet verwacht. Ik trek je tegen me aan en we blijven zo een tijdje liggen, genietend van elkaar. Na nog wat gepraat te hebben, besluiten we om ons wat te verfrissen en samen te douchen. Uiteindelijk hebben we samen nog gegeten en ben ik blijven slapen tot de dag er na. Wat een zeer onverwachte, maar zeer aangename wending dat dit weekend heeft gekregen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top