Skip to content

Momenteel actief

Hete boswandeling
3.91/5 (22)

Het was een zwoele zomeravond. Het was 21.00 uur ik verveelde mij en besloot een boswandeling te maken. Ik was gekleed in een boxershort met wijde pijpen en een shirt. Had geen ondergoed aan, want ik slaap naakt. Ik sloot de boel en ging op pad. Na een half uur in het bos gewandeld te hebben, zag ik een jonge vrouw lopen. Zij was 20 jaar, zelf ben ik 36 jaar. Zij had een kort katoenen rokje aan, en een wijd shirt en liep honderd meter voor mij en wist niet dat ik achter haar liep. Opeens deed ze een handstand en spreide haar benen. Zo stond ze wel vijf minuten. Daardoor was ik nu dicht bij haar. Haar rokje en shirt vielen naar beneden. Ik kon zo in haar kruis kijken en zag haar schaamlippen en kon ook haar blote borsten zien Cub B /C. Mijn pik werd hierdoor stijf.

Het is duidelijk te zien dat ik geen onderbroek aan heb. Ik zei zomaar tegen haar, jij hebt ook niet veel om het lijf?? Ze schrok en ging staan waardoor haar kleding weer goed zat. Nee zei ze!! Maar ik ben aan het oefenen voor turnen normaal is er nu niemand in het bos. Maar het uitzicht bevalt jou wel merk ik. En ze greep voor ik het in de gaten had, mijn pik vast. Ik was blij verrast, en zei ik heet trouwens Jakob. En ik ben Chantal zei ze. Ze trok mij aan mijn pik verder de bossen in, uit het zich van het bospad. Ze trok snel mijn shirt en short uit, en daar stond ik naakt voor een wildvreemde meid. Ik kon niet achter blijven en trok haar ook haar rokje en shirt uit. Ze kneedt mijn ballen en begon te pijpen. Ik legde haar op het gras en ging haar beffen en vingeren en bewerkte haar klitje. Ze lag te kronkelen van genot en kwam hevig kreunend klaar. Haar kutsappen spoten tegen m’n gezicht.

Ik begon te trillen en kwam ook klaar, en vier ferme stralen sperma in haar mond. Ze bleef pijpen waardoor mijn pik weer stijf werd. Ik stopte mijn pik in haar kut en neukte haar hevig. Even Later ging ik liggen en liet zij zich met haar kut over mijn pik zakken. Ze reed op mij, alsof ze op een rodeopaard zat. We zijn nog even blijven liggen, daarna likte ze mijn pik schoon waarna ik haar kut en dijen schoon likte. Het was inmiddels donker geworden. We pakten onze kleren en liepen naakt naar mijn huis. We moesten ook nog door een aantal straten lopen. Het was best lekker om naakt te lopen. We kwamen meiden tegen, en groeten ze. Zij groeten terug, maar we hoorden wel gegiechel. We kwamen bij mijn huis.
Hebben de rest van de avond naakt in de tuin gezeten, onder het genot van enkele glazen wijn. De buren zagen ons, ik zei dit moeten jullie ook doen. De buren gingen naakt in hun tuin zitten. Wat zij gedaan hebben weet ik niet, want wij gingen op bed. En ja Chantal is blijven slapen. Nou ja slapen?? We hebben een poging gedaan, maar we konden niet van elkaar afblijven. We hebben de hele nacht geneukt.

Geile dromen gewenst.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top