Skip to content

Momenteel actief

Gevulde zaterdag
2.75/5 (8)

Ik was op het zolder met mijn vriendin en we keken een filmpje gezellig met z’n tweeen en dus lagen we wat te vriemelen met elkaar en gingen we naakt en knuffelden tot dat we opeens mijn twee kameraden zagen die opeens helemaal een rood hoofd kregen. Ik deed snel de dekens over ons heen maar mijn vriendin trok die er weer af en waardoor ik vroeg waar ze mee bezig was. Ze zei tegen die twee jongens: zeg jongens kom erbij. ik vuil kijken dus hun twee gingen erbij maar ik was daar eigenlijk niet zo blij mee. Stiekem voelde ik mijn vriendins kut en voelde dat hij drijf nat was waardoor ik bang was dat ze iets wilde doen met mijn kameraden.

Dus opeens fluisterde ze in me oor: ik ga je pijpen, dus ik duwde haar hoofd naar beneden waarna ze me heerlijk pijpte en de jongens daar ook met hun handen in hun broeken zaten. Ik zei zo tegen hun en mijn vriendin dat ik het niet wilde hebben dat we een kwartet deden omdat ik haar gewoon niet wilde delen. Ik ben echt smoorverliefd op haar en dat kan ik niet aanzien zei ik. Het was even stil en toen zei mijn vriendin nee dat is ook niet wat ik wil, dus ik moest even naar de wc en ging ik naar beneden maar toen ik weer boven kwam stiekem omdat ik hun wilde controleren zag ik dat er 2 harde lullen in mijn vriendin zaten te booren. De 1 in haar natte kut en de andere in haar strakke kontje. Ik rende naar boven en zei er wat van maar mijn vriendin zei sorry schatje dit is veels te lekker om te stoppen, dus bleef ze door neuken met die twee en ze haalde mijn lul naar buiten en begon me behoorlijk te pijpen en waardoor ik een hele harde lul van kreeg. Ze ging zo 5 minuten door en toen stopte ze en werd ze gepakt door 1 van die jongens en werd ze staande tegen de muur hard in haar kont geneukt waardoor ze behoorlijk schreeuwde en iedereen het kon horen ik schaamde me dood maar vond het wel heerlijk om te zien hoe mijn vriendin werd geneukt in haar kont en hard ook.

De andere jongen kreeg telefoon en zei dat hij weg moest omdat zijn broer en nog wat lui in het cafe zaten en hij daarmee had afgesproken. Dus toen bleven we met z’n tweeen over en neukten we dit keer haar dubbel. Ik in haar kut en hij in haar kont en we gingen heerlijk heen en weer en ik kon zien dat mijn vriendin er heerlijk van genoot. De jongen kwam klaar in haar mond en ze slikte alles door en waarna ik daarna in haar mond kwam en ze dat doorslikte, net toen ik was gekomen kwam die andere jongen eraan met 5 andere jongens die stuk voor stuk al hun broeken naar beneden hadden gehaald. Ze pakten mijn vriendin bij haar haar en duwde haar mond in hun piemels en ze begon hevig te kokhalsen. Terwijl ze bezig was fluisterde de andere jongen in haar oor ik ga je wel in je kont neuken geil sletje dat je bent en terwijl hij dat zei stond hij haar al doggystijl in haar kont te neuken waardoor een andere jongen onder haar ging liggen en in haar kut ging neuken en ze de andere 3 jongens pijpte en trok.

Ik wilde mee doen maar die jongens zeiden nee je kunt deze geile hoer elke dag neuken, nu willen wij haar helemaal suf neuken en dat deden ze ook bijna want ze gingen zo hard te keer dat mijn vriendin gillend klaarkwam maar hun neukten gewoon door en spoten hun lading zaad in haar kut en kont en hele gezicht onder waarna ze zeiden nu is die slet voor jou en gingen ze er weer vandoor. Toen lag mijn vriendin daar half dood geneukt en vol met sperma en ze was op dus ging ik haar voor de laatste keer neuken en merkte hoe uitgerekt haar anus was geworden die lekte met sperma en even later kwam ik ook in haar klaar en gingen we samen slapen

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top