Skip to content

Momenteel actief

De beste vriendin van mijn verloofde
4.13/5 (39)

Hallo allemaal, mijn naam is Harold en ik heb een paar weken geleden iets gedaan wat ik natuurlijk nooit had mogen of moeten doen. Ik ben met de beste vriendin van mijn verloofde naar bed geweest. We hebben altijd al een bepaalde chemie gehad en zijn open en bloot aan het flirten. Mijn verloofde ziet het altijd en denkt dat we gewoon wat aan het dollen zijn. Ze vindt het ook helemaal prima als we dat doen, dus toen ik het een keertje deed toen haar beste vriendin en ik alleen waren, zei die meid ineens dat ze het wel wat verder door wilde voeren, als ik begreep wat ze bedoelde. En ja, dat begreep ik direct, mijn hart begon sneller te kloppen en ik moet heel eerlijk bekennen dat ook mijn pik zich niet rustig wist te houden. Het is dan ook een ontzettend mooie vrouw. Ik moest mijzelf in bedwang houden en probeerde mijn erectie af te laten zakken. Maar toen ik een beetje ging verzitten, keek ze naar mijn kruis en kon ze mijn paal door mijn broek heen zien zitten. Ze glimlachte en zag het als een bevestiging van mijn kant en kroop ineens bij mij op de bank en liet haar mooie lichaam op mijn schoot zitten.

Ze maakte mijn broek los. Ze had zelf een rokje aan en ik voelde al dat ze geen slipje droeg. Alsof ze had voorbereid om dit te doen. En ik zat daar en liet het niet alleen gebeuren, ik greep haar beet en trok haar rokje omhoog en legde mijn handen direct op haar volle billen. Ik begon ze te kneden en dat vond ze heel erg lekker. Met haar natte poesje wreef ze over mijn paal heen en toen kwam ze ineens overeind. Ze veerde een stukje omhoog, greep mijn pik vast en hield hem recht. Daarna liet ze zich over mijn paal zakken en begon ze op mijn lul te rijden. Haar kutje was naast nat ook heel erg strak en mijn voorhuid schoof heen en weer over mijn eikel, terwijl ze voorover boog om mij te zoenen. Onze tongen warm aan het worstelen en het was een nat gedoe, mijn hele gezicht zat onder het kwijl en dat van haar ook. Gelukkig droeg ze geen lippenstift, anders had ik dat er met moeite af moeten halen. Ze liet haar hand achterlangs gaan en greep mijn pik vast zodat ik ook haar hand aan het neuken was, wat een strakker gevoel creëerde. Ik merkte dat ik al snel klaar zou gaan komen, ik was zo verdomde geil dat ik ook geen zin had het in te houden. Ze bereed mij langzamer, omdat ik vertelde dat ik bijna ging spuiten. Toen het na een paar minuten intens neuken af was gezakt, gleed ze van mijn lul af en zat ze tussen mijn benen op de grond en trok ze mij af en begon ze mij wild te pijpen. Ik hield het niet meer.

Ik spande mijn lichaam aan en spoot mijn zaad diep in haar mond. Gulzig slikte ze al mijn sperma door en toen mijn lul nog aan het schokken was, deed ze dat nog. Het was heel erg gevoelig, maar zo lekker dat ik nogmaals klaar ging komen. Dit keer liet ze het over zich heen spuiten en haar mooie gezichtje zat helemaal onder, zo ook haar handen. Naderhand hebben we ons schoongemaakt en gefatsoeneerd. En geen moment te vroeg, want een kwartier later kwam mijn verloofde thuis. Ze voelde een rare sfeer en toen ineens zag ze een klodder sperma op de bank liggen. En ze werd niet eens boos! ‘Ik had het al wel aan zien komen’, was wat ze zei. Verder niets. Alsof het heel gewoon was. De trouwerij gaat ook gewoon door. En ik zal het nog sterker vertellen, ze heeft het over een triootje met haar beste vriendin gehad. Man, als ik dat eerder had geweten had ik die meid al maanden geleden gepaald.

Harold uit Enschede

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top