Skip to content

Momenteel actief

Evi en Anne deel 5
4.5/5 (8)

Nadat ik, Evi, en mijn vriendin Anne hadden kennis gemaakt met de wereld van de seksualiteit door mijn baantje in het restaurant van mijn oom Karel (deel 1, 2 en 3), en na ons enerverende boottochtje (deel 4), hadden we de smaak te pakken. In de zomervakantie gingen we samen feesten in Ibiza, waar we een charmante dame, Marilaine genaamd, ontmoetten. Na onze terugkomst bleven we contact houden en zo nodigde ze ons via facebook uit om de volgende vakantie te komen vieren op een prachtig zonovergoten eiland en meteen iets bij te verdienen. We zouden werken als gezelschapsdames en ook massages moeten verrichten. “Jullie zijn er uitermate schikt voor,” zei Marilaine. We hadden onze bedenkingen, maar omdat we een erotisch avontuur niet schuwden zeiden we niets tegen onze ouders en gingen we op het aanbod in. Wij zouden een maand blijven, naast kost en inwoning plus reiskosten zouden we ook nog 1500 dollar verdienen. Dat was een bedrag dat we goed konden gebruiken.

Nadat we via New York waren aangekomen op het vliegveld van Santa Domingo ving Marilaine ons op en van daar gingen we per taxi verder naar een klein vliegveld. Met een helikopter vlogen we daarna nog ongeveer een uur voor we uiteindelijk op vaste grond onder de voeten hadden. We zagen al snel dat we op een privé-eiland waren. Welkom op Little St. George stond er op een bord. Twee stevige kerels, het leken me bewakers, namen onze bagage mee. Wij volgden Marilaine in het schemerdonker en kwamen uit op de binnenplaats van een oud stenen gebouw, het leek ons een overblijfsel uit de koloniale tijd. We moesten de trap op en kwamen uit in een hoge hal. Vandaar gingen we naar een mooi ingerichte ontvangstkamer waar een man aan een grote tafel zat. “Welkom, jullie zijn twee prachtige aanwinsten, dat heeft Marilaine weer goed geregeld,” zei de man. “Wat is jullie naam,” vroeg hij. “Dat is Anne en ik ben Evi,” zei ik met trillende stem. “Mijn naam is Jeff, ik ben hier de kasteelheer,” zei hij op strenge toon. Wij knikten en ik wilde zeggen: “Ja maar…” Ik kreeg een hand op mijn mond gelegd door Jeff en moest zwijgen. “Voor dat we verder gaan moeten jullie deze overeenkomst tekenen,” zei hij. Echt goed doorlezen was er niet bij, maar Jeff zei dat het vooral ook ging om de geheimhouding van wat er op zijn eiland plaats vond. Daarna pakte hij onze handbagage en haalde onze passen, visa, smartphones er uit samen met nog wat andere papieren. “Die gaan de brandkast in, want die hebben jullie voorlopig niet nodig.” De bewakers gingen de gang op en kwamen terug met onze koffers. “Dit zijn jullie begeleiders,” zei Jeff. “Mannen, willen jullie de nieuwe meiden eens uitkleden, dan kunnen jullie hen daarna meenemen naar de doucheruimte om de vermoeienissen van de reis af te spoelen.

Een van de begeleiders kwam nu naar mij toe en begonnen me uit te kleden. Hij deed mijn rokje en truitje uit. Ik was met stomheid geslagen, maar hij ging door en dus kwamen mijn bh en slipje ook aan de beurt. Alle kleren werden op tafel gelegd. Een andere man was bezig om Anne uit haar kleren te helpen. We stonden perplex, allebei naakt en trillend van de spanning in een vreemde omgeving, te kijk voor drie vreemde mannen. “Neem de dames maar mee en zorg dat ze overal schoon en fris zijn,” zei Jeff tegen de begeleiders. We werden naar een grote doucheruimte gebracht en daar werden we door de twee mannen van onder tot boven in het schuim gezet en afgesponsd. Onze borsten en kutjes werden zeker niet vergeten. Toen we schoon en droog in ons nakie terug kwamen in de kamer zagen we dat de inhoud van onze koffers op tafel lag. Blijkbaar doorzocht. Alle kleren waren op een stapel gelegd. “Zo, die hebben jullie hier niet nodig,” zei Jeff. “Het klimaat is prima en het oog wil ook wat, dus jullie lopen hier voorlopig naakt rond.” Jeff nam onze toilettassen en kieperde die leeg op tafel. Mijn pakje condooms, dat ik zonder medeweten van mijn ouders had aangeschaft en meegenomen, plus een streepje anticonceptiepillen pakte hij er uit en ook die verdwenen in de safe. Bij mijn vriendin gebeurde hetzelfde met haar pillen. “We geven jullie een betere pil, die moeten jullie ieder dag innemen, dan worden jullie niet meer ongesteld en kunnen jullie, en wij ook, alle dagen optimaal genieten, daar hebben jullie zo juist voor getekend.” We kregen ieder een pil die we moesten doorslikken. Wij wisten niet wat ons overkwam en voelden de grond onder onze voeten wegzakken. Wij kregen sterk de indruk dat we waren aangenomen om handelingen van seksuele aard te verrichten. Nu waren we daar niet vies van, maar dat het zo abrupt opgedrongen zou worden, hadden we niet verwacht. Omdat hij door had dat hij geen geweld hoefde te gebruiken gaf hij een teken aan de begeleiders en zei hen dat hij het verder wel alleen af kon. Ze verlieten de kamer, namen onze spullen mee en lieten ons alleen met Jeff.

“Ga maar eens met je rug tegen de muur staan met je handen op de rug en de schouders naar achter,” beval Jeff. Automatisch staken zo onze prille borstjes helemaal strak naar voren. Mijn tepels stonden ongewild hard van de spanning. Ik zag dat ik op mijn strakke tietjes kleine tepeltjes als rozijnen had, en dat de borsten van Anne iets groter waren, met tepels zo groot als bramen. “Eens kijken wat voor vlees we in de kuip hebben, tijd voor inspectie,” zei Jeff. Hij kneedde onze borsten, likte en zoog aan onze tepels en gaf ons daarna het bevel: “Ga eens met je rug op de tafel liggen en doe die benen eens uit elkaar.” Ik had een kaal geschoren kutje. Mijn sneetje was volledig zichtbaar en ik zag dat mijn schaamlipjes iets opgezwollen waren. Waarschijnlijk ook van de spanning stonden ze een klein beetje open waardoor mijn klitje duidelijk zichtbaar was. Met zijn vinger bevoelde hij Anne en mij tussen onze schaamlipjes en spreidde ze zo ver mogelijk open. Bij mijn vriendin Anne was het schaamhaar kort getrimd. “Jullie moeten je kutjes iedere dag scheren, ze moeten zo kaal zijn als een biljartbal,” sprak Jeff. Daarna ging hij verder om vervolgens zijn tong in onze kutjes te steken om te controleren of onze klitjes uit hun kapseltjes wilden komen. “Nou, zo te voelen is dat in orde,” zei hij. Ik rilde, kreeg kippenvel en werd er zelfs ongewild nat van. “Wat heb jij een mooi strak, nat spleetje, daar hou ik van, en dat kleine knopje staat er ook zo mooi stevig en uitdagend bij. Ik kan niet wachten om er nader kennis mee te maken,” was zijn commentaar. Ik denk dat jullie het goed gaan doen bij de heren.” ”Als jullie naar tevredenheid gewerkt hebben gaan jullie over een maand met 1500 dollar en een hoop ervaring weer naar huis.” “Ik moet even jullie namen oefenen, jij bent dus Evi,” en hij wees mij aan, “en jij Anne,” en hij wees Anne aan. Daarna gaf hij het bevel: “Evi, laat eens zien hoe goed je mijn pik in stelling kunt brengen.” Na enige aarzeling knielde ik voor hem neer, opende zijn broeksriem en liet zijn broek zakken. Ook zijn boxershort waarin zijn erectie zich goed aftekende en een grote bult vormde, trok ik naar beneden. Daar verscheen een volwassen pik voor mijn neus. Terwijl zijn half stijve pik nog natrilde van het uitpakken, stapte hij uit zijn broek en onderbroek. Ik bekeek zijn erectie en schrok van de omvang. Ik aarzelde waarschijnlijk iets te lang om te beginnen met likken want hij duwde mijn hoofd al in de richting van zijn paal. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon verwoed te likken over de hele lengte. Zijn eikel kwam al snel voor de dag tijdens het verder verstijven. Hij blonk van mijn speeksel en zijn voorvocht en was behoorlijk dik in stijve toestand. Daarna was het de beurt aan Anne om haar ervaring te tonen. Zij mocht het van mij overnemen.

Na een tijdje was zijn geslacht voldoende op sterkte en moesten we hem volgen naar de slaapkamer. Ik zag een grote glimlach op zijn gezicht tevoorschijn komen: “Ik ben jullie werkgever dus is het mijn taak om te onderzoeken of jullie berekend zijn op jullie taak.” “Bovendien moet ik jullie in gereedheid brengen voor jullie toekomstige aanbidders.” We moesten naast elkaar op het bed gaan liggen en de benen zo ver mogelijk spreiden. Jeff kwam tussen mijn benen zitten en duwde zachtjes zijn stijve pik bij mij naar binnen. Zeer langzaam ging hij vóór in mijn kutje met die dikke eikel over mijn klitje heen en weer, later dieper en dieper tot hij enige weerstand voelde omdat mijn strakke kutje al een tijd geen seks meer gehad had. Hij trok terug, er bijna uit en duwde vervolgens met grote kracht zijn pik helemaal mijn spleetje binnen. Ik voelde een lichte pijn. Die verdween al snel en in de plaats daarvan kwam dat heerlijke volle gevoel dat ik al een tijd gemist had. Hij neukte mij daarna in een gestaag tempo tot ik klaarkwam. Hoewel hij zelf nog niet was klaargekomen trok hij zich toch terug. “Het is nu jou beurt, Anne,” zei hij. Doordat mijn kutwand strak om zijn grote eikel spande, creëerde hij bij het terugtrekken een zekere onderdruk dus met een plop schoot zijn stijve lul uit mijn onderlijf. Vervolgens moest Anne haar benen spreiden. Ook zij kreeg eenzelfde behandeling. Onze kutjes waren nu als het ware getest en gereed bevonden voor wat er komen zou. “Zo, het ergste hebben jullie gehad,” zei hij, “nu gaan jullie pas echt genieten.” We moesten nu naast elkaar gaan zitten op handen en knieën, doggystyle dus, en onze konten zo ver mogelijk achteruit steken. Met zijn stevige pik neukte hij ons om de beurt. Vijftien keer in en uit bij mij en vervolgens vijftien keer bij Anne. Ik voelde dat hij, nu ik in deze positie lag, dieper in mijn kutje kwam. Een kwartiertje hield hij dat zo nog vol en toen voelde ik zijn pik in mij nog dikker worden en samentrekkende bewegingen maken. Brullend kwam hij tot een hoogtepunt en hij spoot mijn kutje helemaal vol. Zeker vijf stralen sperma stroomden mijn binnenste in. Daarna trok hij zich terug en stak hem bij Anne naar binnen. Hij was wel enigszins verslapt maar door het neuken met Anne kwam hij weer op volle sterkte. Nu begon hij weer af te wisselen tussen onze twee kutjes. Het duurde heel wat langer eer hij weer sperma kon produceren. Op het laatst bleef hij Anne neuken met de woorden: “Jij hebt nog geen inwendige douche van mij gehad,” en spoot ook haar grotje vol. Hij bleef nog even pompen tot hij nat van het zweet tussen ons neerviel.

Toen hij wat bekomen was beval hij ons: “Lik elkaars kutje maar eens goed schoon.” Het was ons duidelijk dat er geen ontkomen aan was, dus gingen we in positie 69 op het bed liggen en begonnen elkaars kutje uit te likken. Eerst gebeurde dat zeer timide en zeer voorzichtig. Maar na een paar harde kletsen van Jeff op onze billen en het bevel: “Harder en dieper slurpen,” werd onze actie heel wat actiever en was hij uiteindelijk tevreden. Na zo minutenlang actief bezig geweest te zijn was het resultaat dat we schoon gelikt waren en opnieuw een beetje geil. Ik was bijna opnieuw klaar gekomen onder het likken van mijn vriendin toen we moesten stoppen. Heimelijk was ik teleurgesteld.

In deel 6 worden Anne en ik voorgesteld aan de andere gasten op het eiland.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top