Skip to content

Momenteel actief

Gepijpt en op zijn Russisch in de buitenlucht
4.8/5 (5)

Het was een mooie avond toen ik op het pad liep, waar ik normaal met de hond aan het wandelen was. Alleen was de hond een weekendje bij vrienden aan het logeren, want die wilden zo graag eens kijken hoe het zou zijn om een hond te hebben om zo te zien of ze er eentje moesten nemen, je weet hoe dat soms kan gaan. Ik vond het prima, maar om wel een beetje mijn dagelijkse beweging in de avond te behouden, zo net na het eten, besloot ik toch een rondje te lopen en ging ik in het parkje waar ik normaal altijd liep eens op dat ene bankje zitten, waar ik anders altijd aan voorbij liep omdat er geen licht bij stond en dat vond ik nooit zo fijn. Maar dit keer wel, want ik kon zo in het donker van al die mooie vrouwtjes in strakke broeken genieten die langs kwamen lopen, net terug van de sportschool of aan het hardlopen en dat soort zaken. Op een gegeven moment liep er een heel leuke dame voorbij.

Ik kende haar nog van een paar weken ervoor, toen hebben we heel gezellig staan babbelen tijdens het uitlaten van de hond maar ik had nog niet zo heel erg door gehad hoe lekker ze eruit zag. Ik zat daar in het donker en keek zo naar dat mooie kontje terwijl ze aan het strekken was in haar erg strakke sportbroek en ik besloot gewoon even snel mijn lul uit mijn rits te halen en er lekker mee te spelen. Ik was in een dolle bui, iets wat ik niet heel vaak had, dus ik maakte er dankbaar gebruik van. Ik had ook helemaal niet door dat ik niet meer op haar aan het letten was op een gegeven moment, ik had dat kontje in mijn geheugen opgeslagen en zat een beetje in mijzelf gekeerd te rukken, toen ik ineens haar stem naast mij horen zeggen dat ik een lekkere pik had. Ik schrok mij werkelijk wezenloos, ik wist eventjes niet wat te doen en ik wilde mijn lul wegstoppen, hard wegrennen en nooit meer in het parkje komen, maar ze hield mij tegen door mijn hand op mijn pik te drukken. ‘Trek maar even door, kom ik naast je zitten’, zei ze zachtjes. Ook al was het donker, ik kon de glimlach om haar lippen wel zien, evenals de twinkeling in haar ogen. Een ondeugd, in net zo’n bui al ik was, dat was duidelijk. Ze keek naar mijn hand die de voorhuid over mijn eikel liet glijden en besloot over haar kruis te gaan wrijven, terwijl ik aan het spelen was en met haar andere hand speelde ze met een borst. Ineens greep ze mijn pik, keek een beetje rond om te zien of er iemand aankwam en toen trok ze mij af. Ik liet mijn hand van mijn schoot glijden, die greep ze met haar vrije hand beet en ze begeleidde de mijne naar haar broekje. Ik liet mijn hand er meteen naar binnen gaan en al snel had ik dat sappige nat aanvoelende kutje te pakken. Ik begon haar lekker te vingeren en al snel kwam ze op mijn behendige vingers klaar. ‘Dat heb ik nog nooit meegemaakt dat iemand mij zo snel liet komen’, zei ze verrast. Als bedankje stond ze op en wenkte ze mij met haar mee te gaan. Net achter het bankje ging ze op haar hurken zitten en ze nam mijn lul in haar handen, deed haar shirtje even snel over haar hoofd zodat ik haar mooie volle borsten kon zien en greep toen mijn lul weer vast, want die had ze een seconde of twee even los moeten laten om haar tieten bloot te leggen.

Ze masseerde mijn staaf en ballen en zoog mijn eikel naar binnen en pijpte mij heel rustig en ongelooflijk diep. Binnen drie seconden zat mijn eikel in haar keel. Ik zag hoe ze mijn lul zo lang mogelijk in zich hield en liet de nu natte paal er even uitglijden om op adem te komen, terwijl ze mijn lekkere leuter aftrok. Daarna zoog ze nog eventjes door, maar al snel nam ze haar tieten en sloot deze om mijn pik heen. Wat een waanzinnig gevoel, dat warme volle vlees om mijn lul. Zo neukte ik haar op zijn Russisch in de buitenlucht, lekker tussen die zalige tieten en terwijl ik mijn heupen heen en weer bewoog, kneep ze haar borsten goed samen, zodat het een zalig strak gevoel werd. Steeds sneller bewoog ik en de boel werd al behoorlijk nat, en ik voelde mijn orgasme al op komen zetten. Het duurde dan ook niet lang of zacht kreunend spoot het witte goedje tussen haar borsten en op haar mondje en kin. Dat likte ze zo snel als ze kon op, ze was duidelijk gek op de smaak van zaad. Ze trok nog even aan mijn lul terwijl ze met haar andere hand het sperma op haar tieten uitsmeerde. Daarna vroeg ze mij waar ik woonde. Ik vertelde het haar. ‘Ik kom over een uurtje bij je als je het goed vindt, kunnen we even lekker gaan neuken. Of je moet geen zin hebben?’ Natuurlijk had ik zin, heel erg veel zelfs. Die nacht heb ik ongelooflijk hard liggen neuken. Het sletje was een echte giller, maar dat is iets waar ik misschien later nog meer over ga vertellen.

Vriendelijke en geile groetjes van Jan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top