Skip to content

Momenteel actief

Op vakantie is het altijd lekker om te gaan neuken
4/5 (8)

Op vakantie is het altijd lekker om te gaan neuken, vooral als je single bent. Dat ervaar ik tenminste wel zo. In een relatie is het ook wel fijn hoor, in een andere omgeving met mooi weer te gaan vrijen, maar als je een inheemse kanjer of een sletje dat ook op vakantie is uit je eigen land kunt pakken. Dat heeft iets speciaals. Iets geheims. Laatste keer dat ik op vakantie was dat was 2 jaar geleden. Ik zat op een camping bij de Franse Ardennen en samen met een paar maten hadden we een aantal tenten opstaan. Daar sliepen we en zaten we in de avonduren nog gezellig wat te drinken,. Gewoon heel aangenaam dis. Voor de rest van de vakantie gingen we eigenlijk allemaal onze eigen weg en zo nu en dan gingen we samen op pad. Het was heel leuk.

Op een mooie dag ging ik naar het dorp dat een paar kilometer van de camping verwijderd lag en daar ging ik ergens een beetje wat drinken op een terrasje, waarna ik de winkels eens op mijn gemak ging bekijken. Ik kwam net een bakkerij uitlopen en lette niet zo heel erg goed op, toen ik tegen een heel erg leuke meid aanliep. Zezei sorry in het Nederlands en al snel kwamen we daardoor aan de praat. Ze vertelde mij dat ze mij op de camping al had zien lopen en vond mij eerlijk gezegd wel een lekker ding. Ik voelde mij niet alleen vereerd, ik werd er ook behoorlijk opgewonden van en had moeite mijn lul in bedwang te houden, want in mijn korte broekje kon je echt alles zien zitten als hij zou groeien, zeg maar. Ik kon het dus ook niet tegenhouden en het mooie Nederlandse meisje dat ook op vakantie was, keek naar mijn broekje en greep door de stof heen mijn pik vast. Ik kon geen kant op en was benieuwd wat ze wilde doen. Ze trok mij achter zich aan, ze had namelijk een vrij groot veld gezien waar mais groeide en in die tijd van het jaar stond dat heel hoog. We gleden daar naar binnen als twee stoute tieners en tussen het mais begonnen we, liggend op de grond, met elkaar te zoenen.
Ze deed mijn broekje uit, schoot ook uit haar eigen broekje en terwijl ik daar tussen de mais in de snikhete zon op de grond lag, klom het mooie meisje bij mij op schoot. Ze wreef een beetje over mijn pik heen met haar strakke lichaam en haalde een condoom uit de broekzak van haar korte afgeknipte spijkerbroek. Ze deed hem voor een gedeelte om mijn pik heen en met haar mond liet ze de rest er overheen glijden. Ik lag daar en genoot, kon gewoon niets anders doen.

Ik keek toe hoe het condoom er helemaal omheen zat en toen gleed ze weer met haar poesje richting mijn paal en liet zich er met een diepe zucht overheen zakken. Ze begon mij te berijden en het voelde waanzinnig. Spannend, lekker, ondeugend, alles bij elkaar. Het gevoel betrapt te kunnen worden was aanwezig en werd alleen maar groter, toen i keen aantal stemmen in de verte hoorde. We lagen daar te giechelen terwijl ze met haar strakke spleet mijn gevoelige lul bereed, tot ik in haar klaarkwam. Daarna gleed ze van mij af en deed het condoom van mijn pik af, waarna ze het ding leeg begon te drinken! Ik deed of ik het leuk vond, maar walgde er eigenlijk best wel van. Ik ben normaal gesproken behoorlijk preuts moet je weten en die preutsheid stak even lelijk zijn kop op. We zijn ieder onze eigen weg gegaan en op de camping heb ik haar zoveel als mogelijk vermeden. Maar dat ze lekker kon neuken, dat was in ieder geval een feit. Iets waar ik bij mijn maten natuurlijk behoorlijk over op heb zitten scheppen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top