Skip to content

Momenteel actief

SM spel
4.6/5 (15)

Daar zat ze dan, met haar benen wijd en een enorme dildo in haar kut. Ze kon zich niet bewegen, daar had ze zelf voor gekozen. Annabel vroeg zich af of ze de juiste keuze had gemaakt om aan dit SM spel met deze toch redelijk vreemde man mee te doen. Ze had dan wel een beetje teveel gedronken, maar was nog helder genoeg om bewuste keuzes te maken.

Meestal koos ze voor dit soort dingen als ze zo bezopen was dat ze amper nog na kon denken. Nou begon ze toch te twijfelen. Wat als ze weg wilde? Zou hij haar los gaan laten? Hij had haar wel beloofd dat hij het zou doen, als ze gewoon stop zou zeggen zou hij ophouden, maar woorden en daden zijn twee heel verschillende dingen. Toch besloot Annabel door te gaan. Ze had niets te verliezen. En dit wilde ze altijd al een keertje doen. Ze keek toe hoe de man de enorme dildo beetpakte en hem met redelijk veel geweld in en uit haar kaal geschoren kutje begon te bewegen. Ondertussen had hij een grote SM kaars aangestoken. Die waren van paraffine gemaakt en waren daardoor minder heet dan gewoon kaarsvet. Hij greep het ding en hield hem op de kop, bij haar tepels. Doordat Annabel met touwen vastzat, kon ze haar armen niet naar voren bewegen. Dat wilde ze doen, omdat het kaarsvet dat op haar tepels terecht kwam toch warmer was dan ze eerst zou denken. Het deed best wel zeer, maar niet overdreven.

Haar reactie wond de man behoorlijk op. Zijn pik werd er dan ook al behoorlijk had van. Hij besloot nog wat op haar lichaam te laten druppelen, ditmaal op haar gezwollen klitje. Annabel sloot haar ogen omdat ze een sensatie verwachte die ze niet goed zou kunnen verwerken. Het deed wel pijn, maar ze kon er in combinatie met de in haar natte spleet rammende dildo wel van genieten. De man likte het kaarsvet van haar klitje af en slikte het door. Het warme, langzaam hard wordende spul gleed lekker door zijn strot. Even moest hij ervan hoesten. Vervolgens drukte hij de dildo een stukje omhoog en trok hij met eenn hand een bil van Annabel opzij. Hij keek recht tegen haar anus aan en greep vervolgens zijn pik beet. Hij drukte zijn eikel er tegenaan en liet zijn lul er droog inglijden. Hij moest er behoorlijk wat kracht voor zetten om uiteindelijk in haar reet te komen, maar na wat doorzetten, zat zijn dikke pik er helemaal in. Annabel schreeuwde het uit van de pijn. Ze was wel vaker in haar kontje geneukt, maar natuurlijk nooit droog. Dat deed zeer, dat merkte ze nou ook wel.
De man bewoog de dildo in en uit haar kut en neukte haar kontje met lange halen, in hetzelfde tempo als de dildo. Langzaam maar zeker begon Annabel aan het gevoel te wennen en omdat het voorvocht uit de eikel van de voor haar vreemde man kwam zetten, gleed zijn lul steeds soepeler tussen haar billen door. De man grep even naast zich met zijn ene vrije hand en pakte een tepelklem, die hij op haar schaamlip zette. De sensatie overweldigde Annabel behoorlijk, maar ze genoot nou van de pijn. SM was toch wel haar ding. Veel ruwer als dit mocht het alleen niet worden.

Toen de man een tweede klem op haar andere schaamlip zette, kwam het sletje hijgend van genot klaar. Haar hele lichaam begon ervan te trillen. De man trok zijn lul uit haar kontje en stak deze in haar mond. Gulzig, haast gierig begon Annabel aan zijn dikke pik te zuigen, tot het warme zaad op haar tong spoot. Ze slikte het allemaal door, iedere druppel. Dat was haar beloning, zo vond ze. De man zijn pik werd langzaamaan slapper en toen hij zijn kleiner geworden leuter weer uit haar mond trok, maakte hij Annabel los. Goed gedaan meid, zei de man enigszins trots. Als je verder wilt gaan, je weet mijn huis te vinden. Je bent hier altijd welkom als mijn slaafje. Annabel lachte. Dank je, maar volgende keer dat ik langskom, is het gewoon om een kopje koffie te drinken, als je het niet erg vindt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top